Eşim bekleyelim 4 ay kadar diyo belki alir babam ev diyor ama ben kaynim aldirmaz diyorum.benim parada pulda gozum yok ama kendi evimuz olursa enazindan kira derdimiz olmaz ama bana o 4 ay bir seneymiş gibi gelecek zor dayaniyorum zaman geçmiyor.Amcamin kizi eltim olcak bana diye gelip kaynimi ayartti simdi ikii birlik olup bize ev aldirmiyolar bende konuşmuyorum oyle yapti diye o kizla.inşallah kaynanam benim kiymetimi anlar o kiz benim gibi asla anlayiş göstermez hiçbirşeye.benim neler yaşadiğimi anlasin gelsin otursun alti sene cadi kaynanayla.ömrumü yedi bu kadin benim ben ne kadar güler yüzlü iyi niyetliydim onun yüzünden değiştim daha yirmiiki yaşindayim ama 50 yasinda gibi düşünüyorum bikmiş gibi hayattan1600tl ile geçinirsin canım hiç korkma.Haa lüks arama o olmaz.Biraz idare ile geçinirsin ama iş bulursan mis gibi geçinirsiniz.
Altınından bir kısmını bozdurup biraz eşya al.Hepsini sakın bozdurma zor zaman olur kimbilir.En fazla 2+1 bir eve çıkın.Hatta 1+1bile olabilir eşyan yoksa.Yatak odan ve oturma odan olsun yeter.Gerisi sonra yavaş yavaş alınır.
Kimsenin bu kadar kahrını çekmek zorunda kalmazsınız.
Azıcık aşım ağrısız başım diye boşa dememişler.Bir ayrılın oradan, ohh bee nasıl bir huzur varmış dersiniz.Eşini gazla sen bu konuda.
Ki 6senedir dediğin gibi ikiyüzlü bir kv deye dayandıysan sen her zorluğu aşarsın evelallah.
Allah kolaylık versin.