Kiraya %25 zam yapan var mi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.191
-161
68
42
Ev sahibim apartmandaki iki kişiyi tahliye sözleşmesi imzaladiklarindan 1000 lirayı 3500liraya yükseltip d.gaz döşeyeceğim bahanesiyle çıkardı.benden 2000 lira istiyor.ama yine rahat bırakmayacak.sonrasinda d.gaz dosecegim çok dicek.
Ben zam konusunda ne yapıyım bilmiyorum.kafamdaki 1300 lira.cevremde bakıyorum herkes artı zamlar yaptı ama hiçbiri yüzde yüz değil.evin su anki değeri 2500 su haliyle.ne yapacam bilmiyorum.ev sahibiyle zitlassamne olur

Pamuk sana daha oncede yazdim. Adam evine dogalgaz döşetecekse seni cikarabilir. Evini tekrar kiraya verecekse once sana bildirim yapmak zorunda. Bu durumda yeniden ev bulup, tasinmak zorunda kalacaksin. Orta yolu bul diyoruz sana. 1000tl kira olmaz ayrica. 2000ide kabul etme. 1500 sunarsin, kabul etmedikce 1800e kadar cikarsin. Defalarca yazdik sana. Etrafında 2000tl bandinda kaloriferli ev varsa ev sahibinle anlasmaya calisma bile, oraya taşın

Ben ev sahibime %25 demiştim, ev sahibi bana %75 e denk gelen bir rakam söyledi orta yol %50 de anlaştık, evden çıksam nakliyeye vereceğim para, o eve uygun alacağım perde vs derken zaten fazlasıyla geçecekti. Rahatım bozulmasın istedim.
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama emsalleri 2500 ise ben 2000 verirdim

Uzlaşmıyor 2500 dedi.zar zor 2000 e indi.en son 2000 diyo

Biz o ay açıklanan enflasyon oranında yaptık ama %25 yapsaydık da kabul ederdi.
Ama sizin ev sahibi rahat oturtmayacak belli ee doğalgazı döşetme hakkı da var.
Daha önce de demiştim 2binde anlaşın.

Diğer sorularınızı okudum ama yazmadım. Bu zibilyonuncu sorunuz olduğu için merakımdan soracağım. İnatla zammı kabul etmeme sebebiniz veremeyecek, bu bedeli karşılayamayacak olmanız mı yoksa inada mı bindirdiniz?

2binde fitleş bence.
Tasinsan daha çok masrafa gireceksin.

Bizim ev sahibi devletin koyduğu sınırlar içinde zam yaptı ama daha fazla deseydi de kabul edecektim başka şansımız yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…