- 19 Mayıs 2020
- 47.721
- 214.372
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Döşüyor mu bari o evlere gazı?Ev sahibim apartmandaki iki kişiyi tahliye sözleşmesi imzaladiklarindan 1000 lirayı 3500liraya yükseltip d.gaz döşeyeceğim bahanesiyle çıkardı.benden 2000 lira istiyor.ama yine rahat bırakmayacak.sonrasinda d.gaz dosecegim çok dicek.
Ben zam konusunda ne yapıyım bilmiyorum.kafamdaki 1300 lira.cevremde bakıyorum herkes artı zamlar yaptı ama hiçbiri yüzde yüz değil.evin su anki değeri 2500 su haliyle.ne yapacam bilmiyorum.ev sahibiyle zitlassamne olur
3500 lira olursa döşüyor.bosalan evlere de dosuyorDöşüyor mu bari o evlere gazı?
Seni çıkarmadan döşese olmuyor mu?3500 lira olursa döşüyor.bosalan evlere de dosuyor
Zaten bunu dedi.kirayi 3500 yapacakmisSeni çıkarmadan döşese olmuyor mu?
kendisini çıkarmadan döşese kirayı 3500 yapacakmış onu da konu sahibi istemiyorSeni çıkarmadan döşese olmuyor mu?
Yüzde 25 yapıp çekilse ev sahibinin yapabileceği bir şey olmadığı söylendi zaten ona. Pamuk korkuyor üstüme gelir mi diye.kendisini çıkarmadan döşese kirayı 3500 yapacakmış onu da konu sahibi istemiyor
sobalı olduğu ve arka tarafa baktığı için 2000 bile çok diye düşünüyor ama etraftaki sobalı evler 2 bin olmuş çoktan, cephesi iyi olanlar 2500 olmuş
sanırım 5 yıldan az kiracı dolayısıyla %25 yapayım 1300 yapayım oturayım, ev sahibi en fazla ne yapar, bunu soruyor.
diğer konularda hukuki açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama hakikaten ben de sorayım ev sahibi en fazla ne yapar bu kadın inat ederse?
doğalgazı bu kadın evdeyken zorla mı döşetecek, mesela?
5 seneye kadar çıkmasa kirayı da düzenli %25 arttırıp verse ne yapabilir ev sahibi?
İkisi de değil,cimriliğiDiğer sorularınızı okudum ama yazmadım. Bu zibilyonuncu sorunuz olduğu için merakımdan soracağım. İnatla zammı kabul etmeme sebebiniz veremeyecek, bu bedeli karşılayamayacak olmanız mı yoksa inada mı bindirdiniz?
Ev sahibi tadilat yapabilir. Kiracı isterse buna maruz kalmamak için evden çıkar. Çıkmazsa o evdeyken yapılır. Kiracının kanunen hayır deme tasarrufu yok diye biliyorumkendisini çıkarmadan döşese kirayı 3500 yapacakmış onu da konu sahibi istemiyor
sobalı olduğu ve arka tarafa baktığı için 2000 bile çok diye düşünüyor ama etraftaki sobalı evler 2 bin olmuş çoktan, cephesi iyi olanlar 2500 olmuş
sanırım 5 yıldan az kiracı dolayısıyla %25 yapayım 1300 yapayım oturayım, ev sahibi en fazla ne yapar, bunu soruyor.
diğer konularda hukuki açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama hakikaten ben de sorayım ev sahibi en fazla ne yapar bu kadın inat ederse?
doğalgazı bu kadın evdeyken zorla mı döşetecek, mesela?
5 seneye kadar çıkmasa kirayı da düzenli %25 arttırıp verse ne yapabilir ev sahibi?
Bu üyenin konularında niye mantık arıyorsunuz ki? Aranacak en son şey mantık. Kira ve erkek, eski koca ve sanal aşk aramanız lazım. Kelimeler arasında da alaka yok demi? Onu da aramamak lazım. Çünkü kendisi de kuramıyorSobali evler 2500 tl iken, 2000tl kirayi kabul etmemenizin mantigini anlayamadim
%25in gözünü seveyim %150 zam yapıyor benim ev sahibim göya kendi geçicekmiş çıkın dedi ama gitmezsek 4 bin 5 bin verirseniz oturun dediEv sahibim apartmandaki iki kişiyi tahliye sözleşmesi imzaladiklarindan 1000 lirayı 3500liraya yükseltip d.gaz döşeyeceğim bahanesiyle çıkardı.benden 2000 lira istiyor.ama yine rahat bırakmayacak.sonrasinda d.gaz dosecegim çok dicek.
Ben zam konusunda ne yapıyım bilmiyorum.kafamdaki 1300 lira.cevremde bakıyorum herkes artı zamlar yaptı ama hiçbiri yüzde yüz değil.evin su anki değeri 2500 su haliyle.ne yapacam bilmiyorum.ev sahibiyle zitlassamne olur
Pamukpamuk44,Ev sahibim apartmandaki iki kişiyi tahliye sözleşmesi imzaladiklarindan 1000 lirayı 3500liraya yükseltip d.gaz döşeyeceğim bahanesiyle çıkardı.benden 2000 lira istiyor.ama yine rahat bırakmayacak.sonrasinda d.gaz dosecegim çok dicek.
2000 lirada anlaştık. Yüzde yüz zam ama kimseyle kötü olmak istemiyorum
Allah ev sahibinize sabır versin.bu kaçıncı karar degisikligi.konusup anlasmissiniz 2000 lira denmiş hala yok öylemi yok böylemi.konusmalarinizdan evde bedava oturmak gibi bir niyetiniz var gibi gözüküyor.Ev sahibim apartmandaki iki kişiyi tahliye sözleşmesi imzaladiklarindan 1000 lirayı 3500liraya yükseltip d.gaz döşeyeceğim bahanesiyle çıkardı.benden 2000 lira istiyor.ama yine rahat bırakmayacak.sonrasinda d.gaz dosecegim çok dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?