Kiraya alışamamak

Kendi evini satip mecburiyetten kiraya cikacak olanlar var.Mesela ben.Alisirsiniz ben de alisacagim

Toplu cevap verim evi satamadık alıcı çıkmadı,asıl evden çıkma sebebimiz kızımın karanlık oda istememesi. O evde yakındı okula. ama ana cadde vardı tek geçemiyordu karşıya, yanına biri lazımdı oyüzden caddenin bu tarafında kiralık ev bulunca acele ettik ve hemen taşındık.Şu an eksiklikler gözüme batıyor ,iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum umarım sonu iyi olur,alışırım.

Kira değil de kısmen yaşadıklarınızı bende yaşadım.
şuan oturduğumuz evi seneler önce kp eşime almış. Alındığı sene komple yenilenmiş ev, 6-7 yıl oluyor.
Biz de en başından “birkaç sene sonra yeni ev alacağız.” Diye planladık ve bu yüzden tadilat yapmadık satacağız diye.

Bende dolaplarımı,kapılarımı sevmiyorum. Misafir çağırmak bile istemedim bi dönem kafamda o kadar büyüttüm yani. Temizlik falan yapmıyordum kendi evim gibi görmediğim için.

Sonra düşündüm huzurlumuyum? Evet. Gerisinin önemi hiç yok inanın. Daha 3 gün olmuş zaten alışmamanız normal ancak ne kadar düşünürseniz kafanızda o kadar büyük bir problem haline gelir ve evde huzurlu olamazsınız.

Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Kredi ödeyebilecek gücünüz varsa karanlık odalı evinizi satılığa çıkarın elbet bir gün alıcısı çıkar. Üstüne biraz kredi çekip yeni ev alın

Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Fazla rahatlık derttir başa 😒

İnsan üç günde oruç tutmaya bile alışamıyor kaldı ki yaşadığın evden bahsediyorsun.

Kiraladığımız evin kapı kollarını değiştirdik, kapılarını duzelttik, mutfak dolaplarıni tadilattan geçirdik. Elektrik işleri de var. Hiç başkasının evi diye düşünmedim. İçinde ben oturuyosam benim evimdir.

Mustehak :) evin var begenmiyosun kiraya cikiyosun yok kil yok tuy :)

Toplu cevap verim evi satamadık alıcı çıkmadı,asıl evden çıkma sebebimiz kızımın karanlık oda istememesi. O evde yakındı okula. ama ana cadde vardı tek geçemiyordu karşıya, yanına biri lazımdı oyüzden caddenin bu tarafında kiralık ev bulunca acele ettik ve hemen taşındık.Şu an eksiklikler gözüme batıyor ,iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum umarım sonu iyi olur,alışırım.

Benim eviminde 1 odası karanlık. O odayı biz yatak odası yaptık, aydınlık odayı çocuklara verdik. Böyle bir çözüm düşünebilirdiniz.
Şimdi taşınmışsınız ki aynı muhittesiniz. Zaten 3 gün olmuş taşınalı. Alışmanız biraz zaman alsa da mutlaka oraya da alışacaksınız.
Eski eviniz boş mu bilmiyorum ama alışamayacak gibiyseniz tekrar geri dönersiniz.

Ev ne kadar güzel olursa olsun kiraysa kendi evin gibi olmuyor. Ama alışıyorsun zamanla. Ben kiradaki evlerimi hiç sevmedim. Zaten hiçbir şey diğer eve uymuyor. Duvara çivi bile çakmazdım. Rengini değiştiremezdim.
Şimdi kendi evim olduğu için tülünü vs herşeyi bu eve göre tekrar yaptırdım.

Kirada ki evleri kendi evim olarak hiç görmedim. Ama yaşadım. Alışmalısın sende.

Umarım alışırım ya da severim bu evi hiç sanmasam da kendi evimin balkonunu kapattırmıştım buranınki açık ,anlaşılan hergün balkon yıkıcam hiç temiz durmuyor çünkü şimdiden belli bu evin çilesi bitmeyecek,çok üzgünüm

Back
X