Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bizim evimiz yok, hep kiradayız. Fakirlikten hiç böyle içini yaptıramayacağız derdimiz olmuyor. :) Ne diyelim, Allah daha büyük sorun vermesin.
Kredi ödeyebilecek gücünüz varsa karanlık odalı evinizi satılığa çıkarın elbet bir gün alıcısı çıkar. Üstüne biraz kredi çekip yeni ev alınMerhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Fazla rahatlık derttir başaMerhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Yani?Fazla rahatlık derttir başa![]()
Mustehak :) evin var begenmiyosun kiraya cikiyosun yok kil yok tuy :)Merhaba ,daha önce de konu açmıştım kendi evimi kiraya verip kiraya çıktım .evim küçük geliyordu eskiydi konumu iyiydi ancak karanlık odası vardı,asansör yoktu vs...sebeplerden.şimdi yine aynı muhitte kiraya çıktım yine eski ev ama daha gemiş, asansörü var ,karanlık odası yok vs.Ama ben kiraya alışamadım yaptıramıcam bu evi eksikleri çok ,kapıları eski mesela ,dolapları az.temizlerken bile başkasının evini temizler gibi hissediyorum tamam daha 3 gün oldu ama hep böyle olursa ya yabancı gibiyim bu eve.O zaman neden tuttun derseniz çocuğun okuluna yakındı ve emlakçının da sıkıştırmasıyla kaçırırız diye acele ettik.Burdan çocuk yürüyerek gidecek okula.Bu ev derdim ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı olsun artık.Benim gibi yaşayan hisseden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Sanırım konuyu dikkatli okumadınMustehak :) evin var begenmiyosun kiraya cikiyosun yok kil yok tuy :)
Amin sağolun.Zamanla alışırsınız
İnsan evin düzenine, dolaba koyduğu eşyaların yerine bile alışıyor
Allah içinize sindirsin Huzurla oturun insallah
Toplu cevap verim evi satamadık alıcı çıkmadı,asıl evden çıkma sebebimiz kızımın karanlık oda istememesi. O evde yakındı okula. ama ana cadde vardı tek geçemiyordu karşıya, yanına biri lazımdı oyüzden caddenin bu tarafında kiralık ev bulunca acele ettik ve hemen taşındık.Şu an eksiklikler gözüme batıyor ,iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum umarım sonu iyi olur,alışırım.
Aynen :)Valla bizim evimiz yok, hep kiradayız. Fakirlikten hiç böyle içini yaptıramayacağız derdimiz olmuyor. :) Ne diyelim, Allah daha büyük sorun vermesin.