Kendi evimden kiraya taşınmak

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Aslında evimden memnunum M artık küçük geliyor ,asansörü yok 4.kat ama karanlık odası var Ve benim kızım artık karanlık odayı beğenmiyor onun odası olduğu için ve ona verebileceğim başka oda şu an için yok.o yüzden aynı muhitte bir kiralık bulduk ama o da yedinci kat ve ben busefer ya asansör bozulursa ya kızım tekken içinde kalırsa diye kurmaya başladım.Ancak artık ev tutuldu çok geç,vazgeçme şansım var mı bilmiyorum,.Tuttuğum ev daha geniş ve asansörlü karanlık odasız.Sizce iyi mi yaptım?Bu arada tuttuğum eve 400 daha fazla verecez belki biraz da yenidir benim evimden ama bulunduğum muhitte evler hep eski zaten.Bu muhitte çocuğum okulu dolayısıyla duruyorum ,3 sene sonra bitecek okulu,fikirlerinizi bekliyorum?Şimdiden teşekkür ederim

çocuğunuzun artık karanlık odada olmaması güzel olmuş
hayırlı olsun,
yalnız belki yenidir filan yazmışsınız, siz gidip görmediniz mi

Mantıklı olanı yapmışsınız.
Bizim evimiz de karanlık odalı, küçük ve kullanışsız. Seneye ev alınma konusu var, olmasaydı şuan kesinlikle kiradaydım.

çocuğunuzun artık karanlık odada olmaması güzel olmuş
hayırlı olsun,
yalnız belki yenidir filan yazmışsınız, siz gidip görmediniz mi
Tabiki gidip gördüm apartman olarak daha yeni sanki dedim yapım yılını bilmediğim için,daha geniş bir ev ama mesela mutfak dolapları benim evimde daha yeni, kendim yaptırdığım için.

Mantıklı olanı yapmışsınız.
Bizim evimiz de karanlık odalı, küçük ve kullanışsız. Seneye ev alınma konusu var, olmasaydı şuan kesinlikle kiradaydım.
Aslında ben de ev almak istiyordum ama bu dönemde ev alınmaz diye eşim vazgeçirdi,Çocuğun okulu bitene kadar en azından.

en iyisini yapmışsınız
neden asansörde kalasınız yahu çok güldüm ona :)
bizde de aynı sıkıntı var ilerde çocuk olursa büyük eve geçilecek tabi ki.
sonuçta kendi bir eviniz var eninde sonunda
insan her istediği evi alamayabiliyor.
ben de evi istediğim gibi yaptırmıştım, başkası oturunca kesin duygusallaşırım yaa

Hayırlı olsun. Iyi günlerde oturun insallah. Asansöre kızınız tek başına binmezse sıkıntı yok. Benim 2 taneler. Bensiz onları bile bindirmiyorum. Çünkü cidden çok kötü oluyor kalmak

Tabiki gidip gördüm apartman olarak daha yeni sanki dedim yapım yılını bilmediğim için,daha geniş bir ev ama mesela mutfak dolapları benim evimde daha yeni, kendim yaptırdığım için.
mutfak dolabı mı çocuk odasının karanlık olması mı arasındaki seçimi çocuk odasından yana kullandığınız için çok iyi yapmışsınız yeni evinizde aydınlık günlerde oturun :)

Ev insanın enerjisini çok etkiliyor.
Çok iyi yapmışsınız bence.
Çok mutlu olun inşallah.

Hayırlı olsun. Iyi günlerde oturun insallah. Asansöre kızınız tek başına binmezse sıkıntı yok. Benim 2 taneler. Bensiz onları bile bindirmiyorum. Çünkü cidden çok kötü oluyor kalmak
Bazen tek binmek durumunda kalacak 11 yaşında kendisi

Back
X