• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiraya çıkacağız ama?

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
Kiralık bir ev bulduk 2+1 fiyatida cok uygun lakin ev sahibi su kadar oturacagimiza dair sozlesme yapmayacakmis ev satilikmis sizce ne yapmaliyiz? Baska dogru duzgun evde yok fiyatlar cok ucuk ve acilen cikmamiz gerek ne yapmaliyiz o kadar sevinmistim moralim bozuldu duyunca :(

zaten sözleşme süresi yıllıktır. Her koşulda 1 yıldan önce sizi kimse çıkaramaz.

Sozlesme yapmama gibi bir sansi yok. Yapmak zorunda. Yapildigi takdirde de 1 senedir. Siz istemediginiz surece kimse sizi cikaramaz.

satılık ev tutmayın yarın çıkın der satıldı diye
en baştan düzgün bir ev tut rahat rahat otur

Sözleşme yapmadan o eve girmeyin derim... Satılık evini ne diye kiraya veriyor madem satacak ? Aklınca satana kadar gelir olsun diye düşünüyor işte ... Başka ev bakın derim sonra basınız ağrır..

Sözleşme yapmadan o eve girmeyin derim... Satılık evini ne diye kiraya veriyor madem satacak ? Aklınca satana kadar gelir olsun diye düşünüyor işte ... Başka ev bakın derim sonra basınız ağrır..
Bende oyle dusundum ama ilk eve baktigimizda bisey demediler sonradan haber ettiler

Bende oyle dusundum ama ilk eve baktigimizda bisey demediler sonradan haber ettiler
Yani gerçekten satılık olduğuna emin misiniz ? Çünkü bazı insanlar sözleşme yapmadan elden kira alarak vergi kaçırıyorlar bunun gibi bişey de olabilir ...

başka ev bakın. tamam bu ucuz diyorsunuzda taşınma parsını ve emlakçı parasını 2 defa vermek daha ucuza gelmez. sıkıntısı, eziyetide cabası olur. resmi olmayan sizin haklarınız savunamayacağınız hiçbir işe bulaşmayın.

Oylede acilen cikmam lazim ev yok cok fazla paramiz yok :KK43:
İyi de sözleşmesiz girerseniz Ada'm 10 gün sonra çıkın diye kapıya dayandığında tekrar nakliye ücreti vs bisürü masraf çıkmayacak mı. Neyse hayırlısı olsun umarım .

Yani gerçekten satılık olduğuna emin misiniz ? Çünkü bazı insanlar sözleşme yapmadan elden kira alarak vergi kaçırıyorlar bunun gibi bişey de olabilir ...
Gorustugumuz emlakcınin enistesiymis ve 2 tane evi varmis bu baktigimiz ev satilikmisti onceden satilmamis heralde sonradan kiraya cevirmis obur evide satilik yapmis oyle dedi bizde tamam dedik sozlesme filan yapicaktik adam yarin gelin demis bugunde emlakci aradi boyle boyle su kadar oturacaksiniz diye sozlesme yapilmiycak mis haberiniz olsun demis :/

Gorustugumuz emlakcınin enistesiymis ve 2 tane evi varmis bu baktigimiz ev satilikmisti onceden satilmamis heralde sonradan kiraya cevirmis obur evide satilik yapmis oyle dedi bizde tamam dedik sozlesme filan yapicaktik adam yarin gelin demis bugunde emlakci aradi boyle boyle su kadar oturacaksiniz diye sozlesme yapilmiycak mis haberiniz olsun demis :/
Siz bence bu evden vazgeçin... Bir ay sonra çıkın dese ortada kalacaksınız, yapacağınız tekrar bir masrafı daha kaldıracak durumda değilsiniz gibi görünüyor... başka ev bakın 50-100 artık neyse biraz daha fazla verin harcamaları tekrardan gözden geçirin biraz kısın ama bence o eve girmeyin, her an "evden çıkarılma korkusu ile kafanızı yastığa rahat koyamazsınız"...

Siz bence bu evden vazgeçin... Bir ay sonra çıkın dese ortada kalacaksınız, yapacağınız tekrar bir masrafı daha kaldıracak durumda değilsiniz gibi görünüyor... başka ev bakın 50-100 artık neyse biraz daha fazla verin harcamaları tekrardan gözden geçirin biraz kısın ama bence o eve girmeyin, her an "evden çıkarılma korkusu ile kafanızı yastığa rahat koyamazsınız"...
Oyle yapicaz artik napalim dediginiz gibi o eve girersek butun paramiz gidecek ustelik cikin derse paramizda yok ortada kaliriz en iyisi mi baska bi ev tutmak pahalida olsa o kadar da begenmistim tam bana gore bi evdi neyse hayirlisi olsun... cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Kiralık bir ev bulduk 2+1 fiyatida cok uygun lakin ev sahibi su kadar oturacagimiza dair sozlesme yapmayacakmis ev satilikmis sizce ne yapmaliyiz? Baska dogru duzgun evde yok fiyatlar cok ucuk ve acilen cikmamiz gerek ne yapmaliyiz o kadar sevinmistim moralim bozuldu duyunca :KK43:
Simdi acil tasinmaniz gerek ama sozlesmesiz tasindiginizda da sizi acil tasinmaya mecbur birakabilirler.

kasim ayinDa tasindim sozlesme yaptim mayis ayinda daha 6 ay olmustu oturali evsahibi evleri satliga cikardi.tasinirken 4 bloklu bir site hepsi ayni kisinin 76 tane daire hepsi surekli kiralik sozlesmeye gerek yok demislerdi.ben inat ettim.deDiGim gibi evsahibi mayis ayinda ani bir kararla evi satliga cikardi yeni insaata basliycam buyuk bir site projem var ekonomik olarak zorlaniyorum dedi.benim sozlesmem var daha fazla kOnusmaya gerek yok dedim Ve tek sozlesme yapan bendim.diger komsularin evi satildi onlar tasindi apar topar.simdi duruMumuz yok ucuZ diye tasinmak istiYorsunuz ama soyle dusunun tasindiniz ve 2 ay sonra ev satildi yeniden tasinmaniz gerekecek.dusundugunuzden daha cok masraf yapacaksiniz tasinmak dunya para biliYorsunuz.Allah yArdimciniz olsun ins gonlunuze ve butcenize.gore bir ev bukursunuz umarim

Back
X