- 22 Aralık 2014
- 285
- 99
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun emlakci yoluyla iletmis su kadar oturacaginiza dair bir sozlesme yapilmiycak demisSozlesme yapmama gibi bir sansi yok. Yapmak zorunda. Yapildigi takdirde de 1 senedir. Siz istemediginiz surece kimse sizi cikaramaz.
Oylede acilen cikmam lazim ev yok cok fazla paramiz yokSözleşmesiz aman taşınma derim ..
Oyle ama yasadigim yerde dogru duzgun ev yok varsada oturulacak gibi degilsatılık ev tutmayın yarın çıkın der satıldı diye
en baştan düzgün bir ev tut rahat rahat otur
Bende oyle dusundum ama ilk eve baktigimizda bisey demediler sonradan haber ettilerSözleşme yapmadan o eve girmeyin derim... Satılık evini ne diye kiraya veriyor madem satacak ? Aklınca satana kadar gelir olsun diye düşünüyor işte ... Başka ev bakın derim sonra basınız ağrır..
Yani gerçekten satılık olduğuna emin misiniz ? Çünkü bazı insanlar sözleşme yapmadan elden kira alarak vergi kaçırıyorlar bunun gibi bişey de olabilir ...Bende oyle dusundum ama ilk eve baktigimizda bisey demediler sonradan haber ettiler
İyi de sözleşmesiz girerseniz Ada'm 10 gün sonra çıkın diye kapıya dayandığında tekrar nakliye ücreti vs bisürü masraf çıkmayacak mı. Neyse hayırlısı olsun umarım .Oylede acilen cikmam lazim ev yok cok fazla paramiz yok![]()
Gorustugumuz emlakcınin enistesiymis ve 2 tane evi varmis bu baktigimiz ev satilikmisti onceden satilmamis heralde sonradan kiraya cevirmis obur evide satilik yapmis oyle dedi bizde tamam dedik sozlesme filan yapicaktik adam yarin gelin demis bugunde emlakci aradi boyle boyle su kadar oturacaksiniz diye sozlesme yapilmiycak mis haberiniz olsun demis :/Yani gerçekten satılık olduğuna emin misiniz ? Çünkü bazı insanlar sözleşme yapmadan elden kira alarak vergi kaçırıyorlar bunun gibi bişey de olabilir ...
Siz bence bu evden vazgeçin... Bir ay sonra çıkın dese ortada kalacaksınız, yapacağınız tekrar bir masrafı daha kaldıracak durumda değilsiniz gibi görünüyor... başka ev bakın 50-100 artık neyse biraz daha fazla verin harcamaları tekrardan gözden geçirin biraz kısın ama bence o eve girmeyin, her an "evden çıkarılma korkusu ile kafanızı yastığa rahat koyamazsınız"...Gorustugumuz emlakcınin enistesiymis ve 2 tane evi varmis bu baktigimiz ev satilikmisti onceden satilmamis heralde sonradan kiraya cevirmis obur evide satilik yapmis oyle dedi bizde tamam dedik sozlesme filan yapicaktik adam yarin gelin demis bugunde emlakci aradi boyle boyle su kadar oturacaksiniz diye sozlesme yapilmiycak mis haberiniz olsun demis :/
Oyle yapicaz artik napalim dediginiz gibi o eve girersek butun paramiz gidecek ustelik cikin derse paramizda yok ortada kaliriz en iyisi mi baska bi ev tutmak pahalida olsa o kadar da begenmistim tam bana gore bi evdi neyse hayirlisi olsun... cok tesekkur ederim cevabiniz icinSiz bence bu evden vazgeçin... Bir ay sonra çıkın dese ortada kalacaksınız, yapacağınız tekrar bir masrafı daha kaldıracak durumda değilsiniz gibi görünüyor... başka ev bakın 50-100 artık neyse biraz daha fazla verin harcamaları tekrardan gözden geçirin biraz kısın ama bence o eve girmeyin, her an "evden çıkarılma korkusu ile kafanızı yastığa rahat koyamazsınız"...
Simdi acil tasinmaniz gerek ama sozlesmesiz tasindiginizda da sizi acil tasinmaya mecbur birakabilirler.Kiralık bir ev bulduk 2+1 fiyatida cok uygun lakin ev sahibi su kadar oturacagimiza dair sozlesme yapmayacakmis ev satilikmis sizce ne yapmaliyiz? Baska dogru duzgun evde yok fiyatlar cok ucuk ve acilen cikmamiz gerek ne yapmaliyiz o kadar sevinmistim moralim bozuldu duyunca![]()