A
ajdapekkankoliqimey
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
Evet yine ben!!!:1closedeyes:
Kızlar bir insanı kırdım hiç istemeden ama kırmak istememiştim ..senağlama
Olay şu arkadaşımın oktay adında bir arkadaşı var bu benim durmadan peşimde ağzıma düşcekti neredeyse ben kaçıyorum bundan tabi
ama nerden bileyim kaçan kovalanır bayağı peşimden koştu en sonunda yanıma bir kız arkadaşını yolladı(yolladığı kızdı)
kız bana beni oktay yolladı dedi bende bağırdım seni kimse yollamasın yollamasın dedim kaçtım ondan sonra durmadan bana verilen selamlar laflar artmaya başladıçç
Aslında kötü niyetli biri değil gibi ama ben kimseyi kendi dünyama sokmak istemiyorum
..
Her neyse bu oktayın arkadaşı o seni çok seviyor değerini bil dedi..
Beni gören yanıma gelen oktay nedense bana çok kötü davranmaya başladı
..sonra düşündüm yaptıklarım bana kötü davranmasını sağlıyor..
Ben onunla konuşmak istiyorum onu incittiğimi düşünüyorum çünkü kim ne olursa olsun hiç bir insanı kırmamalıyımsenağlama
Yarın onunla konuşurken sizce ne demek gerekir nasıl konuşmalıyım..
Kızlar bir insanı kırdım hiç istemeden ama kırmak istememiştim ..senağlama
Olay şu arkadaşımın oktay adında bir arkadaşı var bu benim durmadan peşimde ağzıma düşcekti neredeyse ben kaçıyorum bundan tabi
ama nerden bileyim kaçan kovalanır bayağı peşimden koştu en sonunda yanıma bir kız arkadaşını yolladı(yolladığı kızdı)
kız bana beni oktay yolladı dedi bende bağırdım seni kimse yollamasın yollamasın dedim kaçtım ondan sonra durmadan bana verilen selamlar laflar artmaya başladıçç
Aslında kötü niyetli biri değil gibi ama ben kimseyi kendi dünyama sokmak istemiyorum
..
Her neyse bu oktayın arkadaşı o seni çok seviyor değerini bil dedi..
Beni gören yanıma gelen oktay nedense bana çok kötü davranmaya başladı
..sonra düşündüm yaptıklarım bana kötü davranmasını sağlıyor..
Ben onunla konuşmak istiyorum onu incittiğimi düşünüyorum çünkü kim ne olursa olsun hiç bir insanı kırmamalıyımsenağlama
Yarın onunla konuşurken sizce ne demek gerekir nasıl konuşmalıyım..