Kirece karşı limon

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
slm arkadaşlar size küçük bir sır vereyimmi? mutfağınızda kireçlenmiş bardaklar,surahiler ve cam palstik farketmez bunlardaki kireci çıkarmak için sadece yapmanız gereken bir limonun yarısını keserek kireçlenmiş her neyse ovun ve 5 dk bekleyin.bekledikten sonra suyla durulayın etkisini göreceksiniza.s.ve denedikten sonra bana yazın sonucunu ne drsiniz?yerimseniben

daha plastikte denemedim ama sürahi ve bardaklar iyi kolay çözüm a.s.

en kısa sürede deneyeceğim teşekkürler

ya bu sirke ve limonun işe yaramadığı bir yer var mı cok merak ediyorum
cildimize sürüyoruz mutfakta kullanıyoruz...

bu arada sirke de partlatıyor canım ama kokusundan kurtulmak için çözüm gerek

Hadi yaaaa ben bilmiyordum,akşam denicem

limon mutfak tezgahınız mermerse,parlaklığını alarak bozuyor,hiç değdirmemek gerekiyor,yoksa anında bozuyor

çaydanlık,kettle gibi kireçlenen neyiniz varsa limon tuzlu suda uzun süre bekletin,kireçlerin nasıl temizlendiğine inanamayacaksınız,limon tuzunu bol atmayı unutmayın,kireç çözücülere boşuna para vermeyin

çok haklı ben denedim
sıfır-ilk aldıgım gibiydi kettle
hiç kireç kalmamış ve parlamıştı

Uzun süre bekletmenize gerek yok limon tuzunu direkt atıp kaynatın anında temizliyor.

bir eksik yazmışım çaydanlığa su dolduracaksınız tabi onun içine atacaksınız limon tuzunu,yanlış olmasın limon tuzunu atıp kaynat gibi yazmışım düzelteyim.kireç olan her yere değsin su.Pırıl pırıl olacak.

Verdiğiniz bilgi için tşk.kızlar limon tozunu evime sokmazdım meğersem faydaları çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…