- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.253
- 133
Kızlar eski sorumlum bana bir haksızlık yaptı.Büyük bir haksızlık.Beni bir konuda aylarca işlevsiz hale getirdi.Kendisiyle konuştuysam da düzeltmedi..Kimisi biliyor kimisi bilmiyor çünkü ortada hiç konuşmadım.Sonra sorumluluktan alındı.O da kırıldı.Şimdi düğünü var herkes gidiyor .Çoğunlukla seviliyor birkaç kişi tarafından sevilmiyor ama sanırım herkes gidiyor.Gidiyor musun diye birbirne soruyor.Bana da kaç kişi sordu.Gribim gitmeyeceğim dedim.
Beni de msjla çağırdı aslında.Benim imkanım var .Gribim iyileşti sayılır.Ama gidersem kendime saygısızlık etmiş olacağım.Gitmezsem ölüm düğün derneke gitmemeyi ayıp sayıyorum.Ona karşı ayıp etmiş gibi hissediyorum.
Bir mesajla mı kutlasam.Karşılaşınca geçen ayak üstü zoraki konuştum.
Bu haksızlık tek bana ve haksız yere yapıldı.Başedemedipinin acısını benden çıkardı.
Siz olsanız ne yapardınız?
Kızlar eski sorumlum bana bir haksızlık yaptı.Büyük bir haksızlık.Beni bir konuda aylarca işlevsiz hale getirdi.Kendisiyle konuştuysam da düzeltmedi..Kimisi biliyor kimisi bilmiyor çünkü ortada hiç konuşmadım.Sonra sorumluluktan alındı.O da kırıldı.Şimdi düğünü var herkes gidiyor .Çoğunlukla seviliyor birkaç kişi tarafından sevilmiyor ama sanırım herkes gidiyor.Gidiyor musun diye birbirne soruyor.Bana da kaç kişi sordu.Gribim gitmeyeceğim dedim.
Beni de msjla çağırdı aslında.Benim imkanım var .Gribim iyileşti sayılır.Ama gidersem kendime saygısızlık etmiş olacağım.Gitmezsem ölüm düğün derneke gitmemeyi ayıp sayıyorum.Ona karşı ayıp etmiş gibi hissediyorum.
Bu haksızlık tek bana ve haksız yere yapıldı.Başedemedipinin acısını benden çıkardı.
Hayır özür dilemedi.Normal davranıyor .Ben mesafe koymuştum tabi.Geçen konuştuk ayaküstü .Gidip gitmrmeniz suanki durumunuzla alakali diyalogunuz nasil diycem gecen zoraki konustum demissiniz
Kizginliginiz gecmis kirginliginkz kalmis
Dugune gidip gitmeme konusunda o insanin hayafinizin neresinde oldugunuza bakin yani hayatinizda bi yeri bi degeri var mi
Eger yoksa gitmenizi gerektirecek bir durunda yok
Bu arada merak ettim ozur diledi mi kendisi sonradan hatasini anlama durumu falan oldu mu
Hayır özür dilemedi.Normal davranıyor .Ben mesafe koymuştum tabi.Geçen konuştuk ayaküstü .
Hayatımda biryeri yok ama üst düzey sorumlu olma ihtimali varmış o zaman vay halime .Ben gitmeyerek yerimi belirledim ya ondan.
Hayır özür dilemedi.Normal davranıyor .Ben mesafe koymuştum tabi.Geçen konuştuk ayaküstü .
Hayatımda biryeri yok ama üst düzey sorumlu olma ihtimali varmış o zaman vay halime .Ben gitmeyerek yerimi belirledim ya ondan.
Hayır.Geçen karşaştığımızda zoraki konuştum.O normal konuştu.Hal hatır sorduğum için belki çağırdı.Yada çağırmış olmak için.Çğnkü nişanına sevmedklerini ve beni çağırmamıştı.Herkes laf etmişti
Durum buysa ben gitmezdim...
Biri bana büyük bir haksızlık yapacak ayıp edecek,aylarca işlevsiz kalacağım sonra mesajla düğününe davet edecek,(isterse davetiye göndersin)yok düğündü cenazeydi gitmesek ayıp olur.Bunu bahane ediyorsun bence.Ben suratına bakmam.Kimseye de girbim şu bu demem.Gitmiyorum derim tebrikte etmem.İnsanlar kötülük yapınca,sineye çekip hiç bir şey olmamış gibi davranınca yaptıkları kötülük kar kalıyor.Kızlar eski sorumlum bana bir haksızlık yaptı.Büyük bir haksızlık.Beni bir konuda aylarca işlevsiz hale getirdi.Kendisiyle konuştuysam da düzeltmedi..Kimisi biliyor kimisi bilmiyor çünkü ortada hiç konuşmadım.Sonra sorumluluktan alındı.O da kırıldı.Şimdi düğünü var herkes gidiyor .Çoğunlukla seviliyor birkaç kişi tarafından sevilmiyor ama sanırım herkes gidiyor.Gidiyor musun diye birbirne soruyor.Bana da kaç kişi sordu.Gribim gitmeyeceğim dedim.
Emin ol çokta umursamayacaktır bırak mutlu olmayı.Zoraki mi bilmiyorum.Ama geçen karşılaçınca konuştum az.Normalde görmezden geliyordum(k).Ben zoraki konuştum ayıp olmasın diye.O da ben konuştuğum için çağırdı belki.Gitsem belki mutlu olabilir çünkü benim ona zaraeım dokunmadı.Ama ben kendime saygısızlık gibi görüyorum
bu durumda gitmemHayır.Geçen karşaştığımızda zoraki konuştum.O normal konuştu.Hal hatır sorduğum için belki çağırdı.Yada çağırmış olmak için.Çğnkü nişanına sevmedklerini ve beni çağırmamıştı.Herkes laf etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?