Hayır.Geçen karşaştığımızda zoraki konuştum.O normal konuştu.Hal hatır sorduğum için belki çağırdı.Yada çağırmış olmak için.Çğnkü nişanına sevmedklerini ve beni çağırmamıştı.Herkes laf etmiştiYaptığı haksızlıktan dolayı pişman olduğunu hissettirdi mi? Düğüne çağırarak bir adım atmış çünkü, gidebilirsiniz eğer öyleyse.
Hayır.Geçen karşaştığımızda zoraki konuştum.O normal konuştu.Hal hatır sorduğum için belki çağırdı.Yada çağırmış olmak için.Çğnkü nişanına sevmedklerini ve beni çağırmamıştı.Herkes laf etmişti
Hediye parasına katıldım.Sevenleri yüksek vermiş ben alt sınır tuttum.Bir de mesajla kutlayıp gribim gelemiyorum mu desem adabı muaşeret için.Hayatta gitmem.
Hatta ortak hediye falan alınıyorsa ona bile katılmam.
Hediye parasına katıldım.Sevenleri yüksek vermiş ben alt sınır tuttum.Bir de mesajla kutlayıp gribim gelemiyorum mu desem adabı muaşeret için.
Zoraki mi bilmiyorum.Ama geçen karşılaçınca konuştum az.Normalde görmezden geliyordum(k).Ben zoraki konuştum ayıp olmasın diye.O da ben konuştuğum için çağırdı belki.Gitsem belki mutlu olabilir çünkü benim ona zaraeım dokunmadı.Ama ben kendime saygısızlık gibi görüyorumZoraki cagirdiysa gitme bence.toplu bir hediye yapılıyorsa katil ama.ya da bir hediye ulaştır.
Ya zaten bizim bölümde değil artık.Heekese toplu msj göndermiştir.Bizim bölümden alınmasını birkaç kişinin işi olduğundan adım gibi eminim.Beni de onların içinde sayıyor bence...Ama bilmiyor ki ben kendisi gibi değilim...Onları geçen çağırmamıştı şimdi mesajla çapırdı mı bilmiyorum.merak da ediyprum gidecekler mi?Samimi de değilim tel açıp sormak için.Yoksa panoda davetiyesi var.Mesajla davet etmek bana çok ayıp geliyor, gitmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?