kırgınım bile diyememek

Tlc de ağır yaşamlar izliyorum, çoğunda yemek yemek bir bağımlılık. Biri vardı annesi terk etmiş o günden beri yedikçe mutlu oluyorum diyor. Doktor terapi alıp bunu aşman lazım yoksa kilo vermen zor diyor. Anne-kardeş ne yazık ki aman seni üzüyorlarsa görüşme diyecek insanlar olmuyor, ama senin durumda olup görüşmüyorum posta koydum diyenler daha mutlu. Psikoloğa gidip, sonra tekrar işe başlasanız. Kendinize değer verdikçe mutlu olursunuz. İnşallah eşiniz de hatalarını görür,

Aileniz çok acımasızmış. Neden dışlıyolar sizi ne ayıp. Görüşmeyin ailenizle bi süre. Kızınızla keyif alabileceğiniz aktiviteler bulun kendinize. Umarım mutlu olursunuz, üzüldüm okuduklarıma.

Sizi çok iyi anlıyorum sizin yaşadıklarınızı yaşayan biri tek fark eşimin de ailesi benimki gibi olması bizim artık onlardan böyle bir beklentimiz yok varlarmı he varlar eşim oğlum benim için önemli olan üç kişilik bir aileyiz birbirimize yetmeyi öğrendik böyle düşünürsen daha az mutsuz olursun

eski konularınıza baktım belli ki hoş olmayan şeyler yaşıyorsunuz,bence ne yapıp ne edip önce evinize 15 günde bir temizlikçi ayarlayın dip köşe o yapsın,kalanını bi şekilde halledersiniz,diyetisyene başlayın kilolarınızı verin,saçlarınızı kıyafetlerinizi değiştirin arkadaşlarınızla haftada bir de olsa görüşmeye başlayın,avukatmışsınız en azından seyrek de olsa dava almaya başlayın gerekirse yarı zamanlı çalışın hem kendinize zaman ayırın hem de elinizde para olsun,kendinize acımayı bırakın,biz eşimle gerilmişsek özellikle kuaföre gider bi bakım vs yaptırır her zamankinden daha özenli giyinirim yoğun da parfüm sıkarım ki mecburen benimle konuşmak zorunda kalsın,farketsin diye,yüzde doksan işe yaramıştır,erkekler ne yazık ki güleryüzlü bakımlı ve hoş olunca cok daha peşinizde oluyorlar,herzamanki eşim yıllardır tanıyorum adam üzerimde mini etek varsa topuklu giymişsem inip kapımı açıyor ya,iltifatlar edip duruyor gözlerimin içine bakıp duruyor:deli: bu yaptıklarınızı önce kendiniz için yapın zaten sizdeki değişim ve oluşan özgüveniniz herkes tarafından fark ediliyor :KK49: bunlara rağmen o kocanın gözü hala sizi görmüyorsa oturup bi boşanma dilekçesi de kendiniz için yazarsınız:KK14:
Ne tatlı yazmışsınız :) çok kalp

Şuan sizi karşıma alıp sarılmak isterdim. Insanları bu kadar umursamayın. Siz size yetebilirsiniz. Mutlu olmak için illa birilerine ihtiyacıniz yok. Annenize de 2 ayda 1 falan gidin. Zaten üvey mi öz mü belli değil. Bu kadar üzmeyin kendinizi. Eşinizi de bundan sonra dinlemeyein ciddi bir tavır koyun. Yaptığını anlasın.
Çok teşekkür ederim tavır koymak nasıl olur bilmiyorum ki yüzüm yumuşaktır öfkem çabuk diner

Bence sizin beklentileriniz yüksek oysa hiçbir beklentiniz olmasa daha mutlu olursunuz. Anneniz de biraz anne kavramından uzak gibi geldi yanı benim bildiğim anneanne yemez yedirir. Yem parası almak ne demek tuhafıma gitti ama bundan dolayı kırılmayın insanlara. Bazınşeyleri kabullenin sizde ona göre davranın . Kardeşler arasında oluyor ya o mesela benimle bi küçük kardeşimde çok iyiyiz ama diğerini de seviyorum ama o muhabbeti kuramıyorum maalesef kafa yapınız uymuyor olabilir.

Çok teşekkür ederim tavır koymak nasıl olur bilmiyorum ki yüzüm yumuşaktır öfkem çabuk diner

Tavır alın derken konuşmayın yani. Normalde biseyler anlatıyormussunuz ya anlatmayın. Gerek olmadıkca tek kelime etmeyin. Gerek oldugunda da kısa cevaplar verin. Bir süre sonra bu kadin bana biye böyle davranıyor doye düşünur.

Tavır alın derken konuşmayın yani. Normalde biseyler anlatıyormussunuz ya anlatmayın. Gerek olmadıkca tek kelime etmeyin. Gerek oldugunda da kısa cevaplar verin. Bir süre sonra bu kadin bana biye böyle davranıyor doye düşünur.
Hmm,bi de bunu deneyim madem

Sanırım tam ortasında bu var herşeyin.. ben de kendimi sevmiyorum,insan kendini nasıl sever nasıl saygı duyar bilmiyorum
ÇocukluğMda hatırladığım hep annemin bana yaşattığı utanç duygusu,kusurlarımı hep yüzüme vururdu,genç kız oldum bu sefer de aşırı baskı.. evlenene kadar hiç aramız iyi olmadı,çalışmaya başla şu kredimi ödeyeceksin dedi ilk maaşım uçtu gitti.. hayır dediğim herşeyde kıyameti kopardı. Benim en büyük talihsizliğim iki kardeşimin de annemin uzantısı gibi olması
Inan hepimizin cocukluguna ve gencligine dair utanc duydugu ya da utandirildigimz cok sey var, annem bana da cok yapti herkesle karsilastrdi ama ben genclige adin attigimda annemn degistigini gordum hep desteklemeye beni her zaman ovmeye basladi belki o hatasini anladi ya da zamaninda beni duzeltmek icin oylr yapti bilmiyorum ama onemli olan sana kendini degerli hissettiriyor mu ? Ben ailemin yanina gittigimde senin dediklerin yapsalar bir daha gitmem...ama insan baskalari tarafindan sevilince degerli oldugunu hissediyor o yuzden diyorum sizi seven insanlarin yaninda olun, hic yok demeyin kiziniz var...isinize geri donun, kizinzla beraber etkinliklere katilin ve en onemlisi de hergun kendiniz icin birseyler yapin hep baskalari icin cabalamayin cunku kimse kiymet bilmiyor, en basitinden gidin biraz gezin, bir kahve keyfi yapin,...bu arada ben de calisiyorum ve ben de ailede kardesler arasinda en cok fedakarlik yapanim, malesef her ailede fedakar insan cikiyor, onemli olan aile kiymet biliyor mu bilmiyorsa bir daha yapmayin

Inan hepimizin cocukluguna ve gencligine dair utanc duydugu ya da utandirildigimz cok sey var, annem bana da cok yapti herkesle karsilastrdi ama ben genclige adin attigimda annemn degistigini gordum hep desteklemeye beni her zaman ovmeye basladi belki o hatasini anladi ya da zamaninda beni duzeltmek icin oylr yapti bilmiyorum ama onemli olan sana kendini degerli hissettiriyor mu ? Ben ailemin yanina gittigimde senin dediklerin yapsalar bir daha gitmem...ama insan baskalari tarafindan sevilince degerli oldugunu hissediyor o yuzden diyorum sizi seven insanlarin yaninda olun, hic yok demeyin kiziniz var...isinize geri donun, kizinzla beraber etkinliklere katilin ve en onemlisi de hergun kendiniz icin birseyler yapin hep baskalari icin cabalamayin cunku kimse kiymet bilmiyor, en basitinden gidin biraz gezin, bir kahve keyfi yapin,...bu arada ben de calisiyorum ve ben de ailede kardesler arasinda en cok fedakarlik yapanim, malesef her ailede fedakar insan cikiyor, onemli olan aile kiymet biliyor mu bilmiyorsa bir daha yapmayin

Zor bir dönemden geçiyorum sanırım umarım atlatırım.

Hiçbir şey için geç değil. Annemin tek geçim kaynağı yumurta olsa ve bana verse parasını ben verirdim ama bu şekilde yapması çok zoruma giderdi. Ayrıca eşler arası iletişimsizlik had safhada bu nedir böyle. Ezdirme kendini artık silkelen işine başla ve yeni düzenini kur.

Hiçbir şey için geç değil. Annemin tek geçim kaynağı yumurta olsa ve bana verse parasını ben verirdim ama bu şekilde yapması çok zoruma giderdi. Ayrıca eşler arası iletişimsizlik had safhada bu nedir böyle. Ezdirme kendini artık silkelen işine başla ve yeni düzenini kur.
Yarın diyetisyen randevum var çıkınca da fönlenip alış verişe gideyim bari. İçimden geliyor mu,hayır ama bi zorlayım bakalım kendimi :((

Bence sürekli böyle hissetniyorsunuz suan bi moral bozukluğu veya üzücü bir olay belki bir boşluk sizi bu kadar depresif yaptı insan sürekli aynı muameleyi görse "ya değişir ya değiştirir"
Aynen böyle yapılabilir. Benim ailem de bana çok düşmez ben hep öyle hissetmismdir o yüzden bi beklentim yok şuanki onlardan çok beklentim olduğunda hicbirsey bulamadım çünkü omzumdaki tüm yükler benim dedim ve kendime yetmeyi öğrendim ailem arkamda durmuyor diye esim hep ezdi haklı dedim yine o uzdukce kendime yettim şuan ailemle de eşimle de cok iyiyim çünkü beklentim yok..
"Bosvermeyi öğrendiğin zaman beklediklerinin fazlasını bulacaksın"

Zor bir dönemden geçiyorum sanırım umarım atlatırım.
Eşin ne tür bi iletişimden anlıyor belkide çözemedin ondan bu kopukluk.eger biliyorsan bir iki sen git kendi iletişim kurmak isteyince sen çek kendini ki anlasın bitti sanıyordum u

Eşin ne tür bi iletişimden anlıyor belkide çözemedin ondan bu kopukluk.eger biliyorsan bir iki sen git kendi iletişim kurmak isteyince sen çek kendini ki anlasın bitti sanıyordum u
Şimdi çektim kendimi,zorunlu hallerde konuşuyorum soğuk ve mesafeli tabi. Bu da bi işe yaramaz da hayırlısı
Öfkeliyken bile sevgi dolu ol diyor ama kendinin bunla alakası yok,araba gelirken yola atladım diye(boş bulundum ben de) şuursuz musun aptalca davranıyorsun demişti bağırarak mesela..

Bian acaba ben mi yazdım diyorum. Yasadıkların o kadar beni anlattıki sana anlatamam. Tek fark annem yok onun yerine babam war. 3 sene sonra baba ewine geldm. 11 aylık oğlum war ve babam ilk kez görüyor. Ama hiç kucaqına almadı sewvemi. Tabi umrmdamı değil. Bana yasattıklarını kendileride yasasın deriö ben. Kocamla mutlu değilim. Kendi ailemle mutlu değilim. Cnkü dier 3 kardesimi evlerine sıqdıra biliyorlar beni sıqdıramıyorlar.

Canim cok zor ayni benim hisslerim ve durumlarim.bence calisma imkanin da var hemen ise gir.ben burda yurtdisindayim calisma hayati. Olmadigi icin cok bunaldim.benimde kizim var.esimden ilgi hic gormem.ailem uzakta yapayalnizim.surekli bunalimdayim.bence ise girmelisin.ben oyle dusunuyorum belki yanlisimdir ama...

Bian acaba ben mi yazdım diyorum. Yasadıkların o kadar beni anlattıki sana anlatamam. Tek fark annem yok onun yerine babam war. 3 sene sonra baba ewine geldm. 11 aylık oğlum war ve babam ilk kez görüyor. Ama hiç kucaqına almadı sewvemi. Tabi umrmdamı değil. Bana yasattıklarını kendileride yasasın deriö ben. Kocamla mutlu değilim. Kendi ailemle mutlu değilim. Cnkü dier 3 kardesimi evlerine sıqdıra biliyorlar beni sıqdıramıyorlar.
Sırf bu yüzden çıcuğuma kardeş yapmak istemiyorum,ben de onlar ğibi davranırım diye..

işte böyle böyle sindirmişler sizi. kabuğun içine kaçıp kapanmışsınız. derhal duvarları yıkmanız gerekiyor. önce bir kiloları verin. kendinize güveninizi yeniden kazanın. yiyeceklerden medet ummayın. yedikçe yersiniz. çocuk için araştırmalara başlayın. kreşe verin. ve derhal çalışmaya başlayın. ama eski nedesemboss olarak değil bambaşka ağzı laf yapan çat diye cevabı yapıştıran özgüvenli ve dimdik olarak. evde aşkı memnu izleyip gofret yiyerek biryere varamıyoruz hanımlar.
Canım ya ne güzel yazmissın:KK9::KK19:

Back
X