kırgınım çok ...

hayall35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
240
96
73
2 hafta sonra nişanım var herşey yolunda ama hala evlilik teklifi almış değilim.dün aramızda mevzusu geçti kırıldığımı ve istemediğimi belirttim çok kırıldım biliyorum bu 2 hafta içinde mutlaka edicek ama artık bi anlamı kalmadı ki ben söyledikten sonra off of...

:44: nasıl yani? e ama nişanlısınız?

nişanlanalım mı diye mi teklif etti yani

ben evlilik teklifini nikah tarih ifelan alındıktan sonra aldım.:52::52: mektupla.... ilerde sende benim gibi gülersin bu duruma :52:

Görücü usülümü tanistinis.
Hem benim esimde bana evlenme teklifi etmedi ama 5 yildir
coooooooooook mutlu giden bir evliligim var sükürler olsun. :nazar:

Erkeklerden bu tarz şeyleri düşünmelerini beklemeniz yanlış zaten :27: yapanlarda mutlu etmek için yapıyo bu tarz şeyleri, gerçekten içinden geldiği için değil yani :ssz:

Onu gercekten seviyorsaniz, siz evlenme teklif edin. Güzel bir yerde romantik bir yemek :)) Tek tasinizi da kendiniz alin ve takin biraz utandirin onu :))

yok görücü usulü değil 5 yıldır birlikteyiz 4 ay önce askerden geldi askerdeyken o açtı nişan konusunu.geçen ay aileler görüşüp konuştu herşey güzel gelişiyo bide teklifi alabilsem sinir oldum napim :)

Derdin bu olsun be güzelim! Mutlu olsun da evliliğiniz, önemli olan o. Sen et olmadı.

dert değil tabiki canım şükürler olsun çok iyi gidiyo herşey sadece bekliyo insan romantik bi ortam teklif falan ettiricem ama görür o gününü :)ben etmem hııhh

Nasıl yani, evlilik teklifi almadan nasıl nişanlandınız ki :53::53: Nişan günü aldıktan sonra evlilik teklifi alsanız ne olacak zaten evleniyorsunuz :53::53:

daha nişan olmadı 2 hafta sonra olucak almadım teklif öyle gelişti herşey eh teklif almadım diye ayrılcak değilim kırıldım tabi 1 haftadır tavırlıyım oda anladıda iş işten geçti artık

Hmmm anladım. Vallaha yorumsuz kaldım ne desem bilemedim şimdi bir evlilik teklifini çok mu görüyor size ya.

tatlım bak nişanına 2 hafta kalmış moralini niye bozuyosun ki mükemmel bi nişan geçirmek varken. benim çevremde en müthiş evlilik teklifini alan arkadaşım bu teklifi nişanlıyken almıştı ve sürekli de anlatır yani nişandan sonra alsan farketmez bunun için en güzel geçiçek zamanlarını harcama. en güzel zamanlar nişan ve düğün öncesi zamanlardır.

tatlım bak nişanına 2 hafta kalmış moralini niye bozuyosun ki mükemmel bi nişan geçirmek varken. benim çevremde en müthiş evlilik teklifini alan arkadaşım bu teklifi nişanlıyken almıştı ve sürekli de anlatır yani nişandan sonra alsan farketmez bunun için en güzel geçiçek zamanlarını harcama. en güzel zamanlar nişan ve düğün öncesi zamanlardır.

saol canım moralim düzeldi bak şimdi :) düşünemedi işte benim akıllı sevgilim kafasına dank etti edicek teklif biliyorum da canımı sıktı sona bırakması napalım artık dediğin gibi en güzel zamanımız canımı sıkmıcam daha fazla

aslında benim çoğu arkadaşım teklifi nişanlıyken almıştı. gönül ister erkekler ince düşünceli olsun daha sevgiliyken gelsin teklif etsin ama olmuyo:) dediğim gibi duyduğum en güzel teklifi arkadaşım nişanlıyken almıştı ve çok beğenmiştik. belki seninki de nişanlıyken müthiş bişi yapar:) müthiş derken illa şatafatlı olması gerekmiyo samimi bi teklif bile yetmezmi yani. seni sevsin yeter bence mutlaka tabiki teklif eder şimdi sen bunu diil nişanda nasıl gözükceğini tartış nişan kıyafeti falan:)

aslında benim çoğu arkadaşım teklifi nişanlıyken almıştı. gönül ister erkekler ince düşünceli olsun daha sevgiliyken gelsin teklif etsin ama olmuyo:) dediğim gibi duyduğum en güzel teklifi arkadaşım nişanlıyken almıştı ve çok beğenmiştik. belki seninki de nişanlıyken müthiş bişi yapar:) müthiş derken illa şatafatlı olması gerekmiyo samimi bi teklif bile yetmezmi yani. seni sevsin yeter bence mutlaka tabiki teklif eder şimdi sen bunu diil nişanda nasıl gözükceğini tartış nişan kıyafeti falan:)

dimi yaa teklif en ufağı daha saç modeli bulamadım kıyafette kararsızım bu hafta sonu zaten kıyafet alıcaz birlikte tüm gün dolaştırıcam onu azcık intikamımı da alırım bütün mağazaları dolaştırıp :)

valla ben olsam ayrılırdım şekerim..ne demek evlenme teklifi olmadan nişanlanmak..mazallah düğünden sonra da evlilik teklif etmez bu!

yok artık teklif etmedi diye de ayrılmam ben o senin düşüncen kırıldım ama böyle ufak bi konu içinde hayatımdan çıkaramam sevdiğimi

oo erkeklerden böyle ınce romantık teklıfler beklersek çok beklerız :1:

ayrılmak ıçın sebeb değıl tabıkı takılma sen bence

olmadı sen teklıf et :2:

ılla erkek evlenme teklıfı edıcek dıye bırşey yok kı :1:

hem ılerde çocuklarına anlatırsın

babanız okadar odun kı evlenme teklıfını bıle ben ettım dıye utanır belkı :1:

Back
X