kırgınım çok ...

zaten nişanlıymıssınız yanı sonu bellı, nişanlıyken evlılık teklıf etmek komık olur bence,o sevgılıyken yapılması gereken bı teklıf bence

odunluğu kesin canım :) bakalım o muhteşem teklifi ne zaman ve nasıl gelicek merakla bekliyorum etmezsede kendi bilir burnundan getiririm :)

evlenme teklif edilmeden nişanlanmak zaten ben her şekilde senle evlencem demek bana göre..

teklif yok diye 5 yılı silip atıcam mı yani.benim anlatmak istediğimi anlamadın sanırım oda biliyo hatasını erteleyip son zamana bıraktı teklifi yüzük sipariş ettiğini duydum arkadaşıyla konuşurken sadece geç oldu çok bende kırıldım doğal olarak e teklif ederkende bilmicek mi zaten ona evet diceğimi mantığı nerde bunun ?

Bence gayet uyumlu bir çiftsiniz, siz evlilik teklifi gelmeden
nişanlamaya karar vermişsiniz, müstakbel nişanlınızda siz söyledikten sonra evlilik
teklifi etmeye.

sanırım artık öyle teklifler pek kalmadı yaa.. benim erkek arkadaşım da seneye evleniriz diyo, ona göre seneye evli olcaz. ama gel gör kii ben diyorum yaa bi teklif et önce belki kabul etmicem, teklif etmeden ne plan yapıyosun :1: sen mi etmicen diyo :ssz: şımarmış :ssz:

nişandan önce etmiceksen, sakın bize gelipp isteme, babama 'ben bu adamı tanımıyorum' derim, diyorm ama sallamıyorrr :ssz:

daha nişan olmadı 2 hafta sonra olucak almadım teklif öyle gelişti herşey eh teklif almadım diye ayrılcak değilim kırıldım tabi 1 haftadır tavırlıyım oda anladıda iş işten geçti artık

İş işten geçmesin.Siz söylediniz diye anlamsız olmaz.Kırgınlığınızı unutturur belkide size.

Nişan konusunu açtığında ''evlilik teklifime göre değişir cevabım'' diye inceden tatlı bir şekilde dokundursaydınız keşke :)

Çok beklentiler içinde olmak hayal kırıklığını birlikte getirir.
Ben erkek olsam evlilik teklifi yapmadan nişanlanmayı kabul eden birine evlilik teklif etmezdim sanırım.Aklıma gelmezdi.Akılları bu şekilde çalışıyor.

bunun için ayrılmak mı yok artık

siz mutluysanız hiç bi önemi yok bu tarz şeylere takılmayın

bana da mesajla yazmıştı sevgiliyken

bi de nişandan önce söyledi o kadar :57:

Ben 3 yillik evliyim bir oglumda var ama hala evlilik teklifi almadim, yani simdi almadim diye ayrilsamiydim tabikide hayir. Mutlu giden bir evliligim var.

Not: ama hala teklif beklklemiyorum degil :D evliyken nasil nikah tazeleniyorsa bende gecikmis bir teklif alsam hicte fena olmaz dimi:D:D:D

Son düzenleme:
sanırım biraz filmlerden etkilenmişsiniz.
sevdiğin, romantik bir ortamda, tatlı sözlerle evlenme teklif etse tabi güzel olurdu...

ama şöyle de diyebilir; ben seninle evlenmek amacıyla görüştüm. sormama gerek yoktu...

erkek mantığı bizden daha farklı...

intikam planın çok güzel, bütün mağazaları tek tek dolaştır. bu çoğu erkeğin hiç hoşuna gitmeyen bir şey...

Allah işini rast getirsin, inşallah herşey gönlüne göre olur.

eşim aileler tanışıp herşey olumluya gittiği zaman evlenme teklif etti. birde 14 şubatı bekledi. teklif gelmeden evleneceğiz şu tarih vs gibi konuşuyordu. daha teklif etmedin ki, bakalım kabul edecekmiyim:1: diyordum. sonra teklif geldi.

bir heykelin arkasında, gizli biryerde, nezaman oradan geçsek aklımıza geliyor heykel şahit diye. orjinal birşey oldu.

sonu güzel olsun. uçağın arkasına benimle evlendiye yazdırıp, evlendikten sonra kötü davranacaksa varsın teklif etmeyiversin.

canım erkekler bizim gibi degil düz mantık bakıyorlar olaylara. o yüzden istedigin seylerin hepsini ondan senin gibi düsünmesini bekleme o acıdan incelen laf arasında gönderme yap ya da tabiri caizse çıtlat :9:

nasılsa evlencez ciddi gidiyoruz diye tekrar dile getirmemiştir. benimde sözlüm mesela ailenle ne zaman tanısacagım ailelerimiz ne zaman tanısacak diyordu bende onlardan önce yapılması gereken seyler var hayatım dimi vs demiştim. o da biliyorum heralde askım demişti :9::9:

bazen inceden hatırlatmalara ihtiyacları var
:21:

Ne arkadaşlık teklifi nede evlenme teklifi aldım,herşey kendiliğinden gelişti.Allah başka dert vermesin :ssz:

hay aksii

ben hiç hatırlamıyorum ettimi etmedimiiiiiii:27:

benim nikahımda bi garipti zaten :44:

ben gün almaya falan gidiyoz sanıyorum

bi iki deftere imza attırdılar
hayırlı olsun dediler

ben hala saf saf
nikah ne zaman diyorum

e kızım evlendinizya dedi :37:

ben bena sorulsun isterdim evet demeden çatlatmak isterdim:52:

ama o öfkeyle bi basmışım ayağına :1:

nikahımızı kıyan amcada güya bize kolaylık olsun diye işlemlerimizi hızlandırmış
tanıdıkta sağolsun :37:

2 hafta sonra nişanım var herşey yolunda ama hala evlilik teklifi almış değilim.dün aramızda mevzusu geçti kırıldığımı ve istemediğimi belirttim çok kırıldım biliyorum bu 2 hafta içinde mutlaka edicek ama artık bi anlamı kalmadı ki ben söyledikten sonra off of...
canım benim bu tür şeylere kafa takmamanı tavsiye ederim yoksa daha cok kırılmıs hissedersin kendini 3. Senemiz bu ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti ya yanımızda 10 yasındakı yıgenım varken ya gondoldayken ya da telefonda (devamlı) teklif aldım ama ben süpriz istemiştim hep şimdi bir senelik evliyim o yüzden takma kafana dıyorum söylemişsin hiç anlamı kalamıs benim gibi yani ah ben olcaktım ki eşimin yerinde neler yapmazdım

hepiniz haklısınız maalesef erkekler bizler kadar ince fikirli olamıyor.ilişkimiz ciddi ilerlediği için hiç teklif olayına girmeden nişan alışverişine başladık.hala bişeyler beklemiyo değilimde eskisi kadarda takmıyorum kafaya allah başka dert vermesin alırım nasılsa o teklifi ister nişanlı ister evli olalım :)

Bunlar basmakalıp şeyler; mesela benimle çıkar mısın? Lisede kaldı değil mi? Her ilişki birbirinden farklıdır, bazıları kendi akışında evliliğe gider, bazılarıda evlilik teklifiyle farklı bir yöne gider...Erkekler ince düşünmeyebilir, evlenmek istiyorki nişanlanıyorsun...Bazı şeyler söylenmese de olur, ah bu filmler...Hep oralarda şaşalı evlilik teklifleri:)) En son üzüleceğin şey olmalı...

Boşveer her erkek bunu düşünemez. Ben de 9 aylık evliyim ve görüşmeye başladığımızdan beri zaten evliliği konuşurduk ve ben de evlilik teklifi almadım :) O sadece gereksiz bir formalite bence. Önemli olan mutluluk...

tabiki önemli olan mutluluk çokta mutluyum şükürler olsun.fazla duygusalım işte ah ben onun yerinde olcaktım neler yapmazdım..

Çok yorgun olduğun bir günün akşamında, onun kucağında uyurken,
Deli gibi sinirini bozan şeyleri ona anlattığında dudağının kenarında oluşan hafif gülümsemeyi farkedip sen de gülmeye başladığında,
Yine ne pişireyim diye sorup durduğun ve onun cevap vermemesine karşılık yemek yapmaktan vazgeçtiğinde ve onu kapıda elinde hazır yemeklerle gördüğünde,
Çooook eski bir filmi onun omzunda izlediğinde,
Saat kısıtlaması olmaksızın onunla gönlünce gezip tozabildiğinde,
Bazen küsüp kavga ettiğinde bile en güzel anıların aklına geldiğinde evlilik teklifi alsam ne olur almasam ne olur, evliyim işte sevdiğim adamla daha ne olsun
deyip onun boynuna sarılacaksın ve o da 'Hayırdır hayatım?' diye soracak... Sen de 'Hiiiç deyip güleceksin...'

Ama eğer buna takılıp kalırsan bunların hiçbiri olmayacak tabiki de, içinde bir yerlerde hep bunun kızgınlığı olacak
ve bu kızgınlık, kırgınlık herşeyine gölge olacak. Sevincin çoşkulu olmayacak, kızgınlığın, üzüntün katmerli olacak...
burada evlilik teklifi almayıp mutlu olan, alıp da mutsuz olan vardır mutlaka. Yani evlilik yolundaki kaçınılmaz bir
kriter değil bu.

Hep huzurlu, mutlu, sağlıklı olun, hep mutlu, umutlu bir ilişkiniz olsun, aşkınız, sevginiz, saygınız, güveniniz hiç bitmesin :3::3::3:

Back
X