Kırgınım kaderime:(

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
çok zor durumdayım napcagımı ne düşüncegimi nasıl hareket edecegimi bilmiyorum. nişanlımla nişanlanmadan önce 1 senelik beraberligimz oldu ozmanlar herşey iyiydi ama nişanlandıkdan snra hayat bana zehir oldu.hep üzdü kırdı aglattı beni. yalan bile söyledi ama hep affettim sabrettim sustum onsuz yaşayamam o benim hayalim dedimm ama şimdi ise ondan sogudumm. o yaklaşıyo ama bu sfer ben kaçıyorum. okadar yıprattıki acılar beni ayaga kalkamıyorum. onunla nişanlanmak için neler atlattık beraber şimdi ailemide üzmek istemiyorm. babam heledee babam benim yüzümden bi damla gözyaşı akıtırsa ölürüm ben yüzügü atmak istesem çok üzülürler babam dayanamaz kıyamam ben ona nelere katlandı benim için canım babam napcagımı şaşırdım. seviyorum nişanlımı ama sevmek fayda vermiyo maalesef gülmeyi özledimm insan sevdigini aglatırmı üzermi bukadar. çok sinirli bi yapısı var. ben istemiyorm gitcem dedigmde göndermiyo beni nede mutlu ediyo yoruldumm ailem için katlanmalıyım onların üzülmesine dayanamam ölürümmm. birgün onlar benim yüzümden aglayacaksa ogün gelmeden RABBİM canımı alsın diyorum. napcam bana yardım edin. naparsam yapım olmuyo mutlu olamıyorum....nasıl bir kaderdir bu hiçmi gülmez yüzüm. birgün geçecekmi bu sıkıntılarım.??

evlenip mutsuz olursan ailen o zaman ağlar senin için, keşke baştan söyleseydin derler. ileriyi düşünerek karar verirsen daha sağlıklı olur bence.

eger hayatınızı bır arada surduremeyecegınıze ınanıyorsan en bastan bıtır bu ısı sonra gerı donusun olmaz canım hayatın dhada altust olur ve aılen daha cok uzulur

sen bi ömür geçirceksin bu adamla bunu düşünn daha önce actıgın konulardanda biliyorumm ben sağlıklı biri oldugunu düşünmüyorum acıkcası ...ailen için de kendi hayatnı mahvetme derimm.. ilerde devam ettin diyelimm hem sen üülceksın ailen yıne uzulcek bence

nasıl bir kaderdir hiç mi gülmez yüzüm demişsiniz ama insanın kaderi biraz da kendi elinde olayın detayını bilmiyorum ama sonuçta kimse sizi zorla evlendirmiyo. ayrılırsanız evet aileniz üzülebilir ama ne acılar unutuluyor ne dertlere çare bulunuyor dünyada. herşeyi bilmediğimden ayrılın demiyorum ama mutsuz olacağınız bir şeyi başkaları yüzünden de devam ettirmeyin.

nisanlilik ßirßirini tanima süreci deqilmidir ? evet! Olmadi ayrilacaksaniz.
Evlenip ayrilmak daha Mi guzel olur ? Ozaman ßaßaniz daha cok üzülmez Mi ?
Üzülür!

babanızın bir sağlık problemi mi var kaldıramayacağı bir hastalık falan?

Son düzenleme:
Babanız şimdi üzülmeyecek belki evlenirseniz.
Ama evlendikten sonra mutsuz olacakasanız babanız iki kat daha fazla üzülecek.
Bence babaızla konuşun.Ayrılmak istediğinizi ve sebebini anlatın.

Nişanlınız sizi avucunun içinde sanıyor anlaşılan.. Yüzüğü taktım nasılsa gibi bir zihniyette belli ki..
Ona muhtaç olmadığınızı, istediğinizde ayrılabileceğinizi gösterin.. Peşinizden koşturun. Aklı başına gelsin

babam üzülecek diye bu mutsuzluğa katlanamam, sizde katlanmayın...

Nişanlılık bir tanışma sürecidir birbirini daha iyi tanıma babanız ve anneniz bu süreeci daha iyi bilirler ve bence anlayışla karşılayabilirler . Sonuçta ilerde daha çok üzülmek var

Evlendiğinde yalan ,söylese aldatsa o zaman ayrılmak zorunda kalsan hem senin hemde ailen için daha büyük bir yıkım olmaz mı ?
Düşünsene çocuğun olup ayrıldığını birde en azından şu anda bekarsın ,ailenin evindesin çocuğun yok kendine yeni bir hayat kurabilrsin böyle bir durumdan kendini ve aileni ne kadar az zararla kurtarısan o kadar kar saymalısın

Son düzenleme:
evlenip mutsuz olursan ailen o zaman ağlar senin için, keşke baştan söyleseydin derler. ileriyi düşünerek karar verirsen daha sağlıklı olur bence.

katılıyorum canım bence de baştan soyle emin ol onlar kararın ne olursa olsun ssana destek olacak. ileri de evlenip mutsuz oldugunu gördüklerin de dayanamazlar asıl nişanlılık evresi tanışma evresi birazda baktım anlasamayacagım sizi de uzmek istemiyorum dersin ailene onlar yanında olacaktır. boş yere kimseyi kandırmaya gerek yok mutluluk rolü de nereye kadar yapılır canım.

evet kesinlikle katılıyorum.
ailen esas senin gözünden yaşlar aktığını görürse dayanamaz.
zararın neresinden dönersen kardır

bence yolun başında sayılırsın canım. mutsuz bi ilişki gider ama evlilik gitmez diye düşünüyorum. çocukların da mutsuz olurlar. ailen daha da mutsuz olur. otur düşün. mutsuzsan istemiyosan yol yakınken bitir. katlanırım ben acı çekmeyi severim diyosan devam et.

ilerde boşanırsan ailen 2 kat daha üzülür. eğer nişanlınla sürdürmek istemiyorsan ailene bu kararını söylemelisin. onlar da senin mutsuz bir evlilik yapmanı istemezler.

evet okuyanlar biilir. ama suan o sorunlar kısmen yok sorunn ben sogudum sevmek bi fayda vermiyo onun için nelere katlandım ama artık yoruldum mutluluk benmde hakkım

işte sorunda orda zaten acabaaa ondan ayrılsam özlermiym dayanabilirmiyim onu unutmaya seviyorum ama huzur istiyorum kafam çok karışık. tek başına fedakarlık bi fayda vermiyo...evet çok haklısınız insan kaderini kendi çiziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…