çok zor durumdayım napcagımı ne düşüncegimi nasıl hareket edecegimi bilmiyorum. nişanlımla nişanlanmadan önce 1 senelik beraberligimz oldu ozmanlar herşey iyiydi ama nişanlandıkdan snra hayat bana zehir oldu.hep üzdü kırdı aglattı beni. yalan bile söyledi ama hep affettim sabrettim sustumonsuz yaşayamam o benim hayalim dedimm ama şimdi ise ondan sogudumm. o yaklaşıyo ama bu sfer ben kaçıyorum. okadar yıprattıki acılar beni ayaga kalkamıyorum. onunla nişanlanmak için neler atlattık beraber şimdi ailemide üzmek istemiyorm. babam heledee babam benim yüzümden bi damla gözyaşı akıtırsa ölürüm ben yüzügü atmak istesem çok üzülürler babam dayanamaz kıyamam ben ona nelere katlandı benim için canım babam napcagımı şaşırdım. seviyorum nişanlımı ama sevmek fayda vermiyo maalesef gülmeyi özledimm insan sevdigini aglatırmı üzermi bukadar. çok sinirli bi yapısı var. ben istemiyorm gitcem dedigmde göndermiyo beni nede mutlu ediyo yoruldumm ailem için katlanmalıyım onların üzülmesine dayanamam ölürümmm. birgün onlar benim yüzümden aglayacaksa ogün gelmeden RABBİM canımı alsın diyorum. napcam bana yardım edin. naparsam yapım olmuyo mutlu olamıyorum....nasıl bir kaderdir bu hiçmi gülmez yüzüm. birgün geçecekmi bu sıkıntılarım.??
evlenip mutsuz olursan ailen o zaman ağlar senin için, keşke baştan söyleseydin derler. ileriyi düşünerek karar verirsen daha sağlıklı olur bence.
evlenip mutsuz olursan ailen o zaman ağlar senin için, keşke baştan söyleseydin derler. ileriyi düşünerek karar verirsen daha sağlıklı olur bence.
sen bi ömür geçirceksin bu adamla bunu düşünn daha önce actıgın konulardanda biliyorumm ben sağlıklı biri oldugunu düşünmüyorum acıkcası ...ailen için de kendi hayatnı mahvetme derimm..ilerde devam ettin diyelimm hem sen üülceksın ailen yıne uzulcek bence
nasıl bir kaderdir hiç mi gülmez yüzüm demişsiniz ama insanın kaderi biraz da kendi elinde olayın detayını bilmiyorum ama sonuçta kimse sizi zorla evlendirmiyo. ayrılırsanız evet aileniz üzülebilir ama ne acılar unutuluyor ne dertlere çare bulunuyor dünyada. herşeyi bilmediğimden ayrılın demiyorum ama mutsuz olacağınız bir şeyi başkaları yüzünden de devam ettirmeyin.
babanızın bir sağlık problemi mi var kaldıramayacağı bir hastalık falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?