biliyorum süreli sorunlarımla başınızı agrıtıyorum ama dün akşam nişanlım beni aradı 2 dk sonra hadi bişe diyomusun yatıcam ben dedi bende kızdım ilgisizsinn die hep bunu yapıyoen fazla 5 dk konuşuyoruz bi aramada. işteyken arıyo 2 dk konuşuyoz anlıyom çalışıyo ama evdeyken de öyle hiç sohbet etmiyoruz ayda yılda bine konuşum anlatcak bişe yok diyo. bende bunun üzerine kızdım ve telefonu yüzüne kapadım ( bu harekete acayip sinir olur) sonra tekrar aradı açtım günde 10 defa arıyoz die götün kalktı,kendini bi b.ktan sanma,kapatırsın dimi teli aramıyorum dedi kapadı.
sok oldum ilk defa böyle söylüyo saygısızlık yaptı ve kalbim çok kırgın ona elinde keklik sanıyo ondan bu tavırları
yoruldum ben yaa . ben ona hiç saygısızlık yapmadım ama onun yaptıgına bakın.o konuşmadan sonra hiç aramadı akşam gelecek galiba tam bilmiyorm ama napcam saşırdım hemen özür diler affetmemi bekler hiç demezki kırdım mı naptım ODUNNN . nolur kızlar akıl verin napmam lazım o lafları yedirmeliyim ona!!!
çok kötü olmuş.çok üzüldüm..ama şimdiden böyle laflar kullanıyorsa ilerisi için tehlikeli olabilir dikkatli ol..