kırgınım :(

26 yıllık hayatımda edindiğim tecrübe şu, ne kadar güzel olursan ol, fiziğin ne kadar güzel olursa olsun, kendine saygın yoksa her şeye peki diyen bi kadınsan erkeğin gözünde hiçsin, bi erkek bi kadının beynini sevmeli birazda, anlattığın şeyler onu etkilemeli, sana yetişmeye çalışmalı, sohbet edebilmelisin, yoksa çok güzel olupta seni vitrine süs yapacak değil, ya da 18 yaşındaki güzellik 45'inde olacak değil, kendine saygı duymayan birine kimse saygı duymaz, insan etiketini kendi belirler, bi çizgi çizersin o çizgiyi aşarsa ağzının payını alacağını ya da sepetleneceğini bilir erkek, çizgin yoksa bugün bu lafları duyarsın yarın daha ağırlarını, AŞK HER ŞEYİ AFFETMEZ.

aynen öyle, hepsine katiliyorum.

nişanı at çekme bu adamı g.tün kalktı ne demek yaa terbiyesiz herif, evlenince neler sayar kimbilir, konuşabileceği biriyle evlenmeli insan, yatak odası muhabbeti bi süre sonra biter ama eşine duyduğun şevkat saygı muhabbet baki kalır ona göre düşün

Böyle bir nedenden dolayı nişan atılır mı, sakin olun önce. Bende de aynı dert var mesela, ama karşı tarafa da biraz anlayışlı olmak gerek sonuçta. Böyle şeyler her ilişkide olur. Erkekler malesef cepte görüyor bir süre sonra ama bunu değiştirmek de bizim elimizde.

Böyle bir nedenden dolayı nişan atılır mı, sakin olun önce. Bende de aynı dert var mesela, ama karşı tarafa da biraz anlayışlı olmak gerek sonuçta. Böyle şeyler her ilişkide olur. Erkekler malesef cepte görüyor bir süre sonra ama bunu değiştirmek de bizim elimizde.

ben sadece bu konu çerçevesinde yorum yapmadım konu sahibinin eski konularını da okudum, başlıklar bile yetiyo ruh halini anlamaya, istersen oku, hala aynı yorumu yapıyosun sadece saygı duyabilirim

bu sözde çok haklısınız bence.konuyu ilk okuduğumda nişanlınızın size anlatamadığı bi sorunu olabileceğini düşündüm açıkçası.ayrıl diyenleri de pek anlayamadım,siz o kadar şey yaşamışsınız,nişanlanmışsınız en küçük lafta hoop ayrıl,ayrılığın çok kolay olduğunu mu düşünüyorlar bilmiyorum ama böyle konularda empati yapmak gerekir.dediğim gibi nişanlınızın size anlatamadığı,kafasını kurcalayan bi sıkıntısı olabilir.eğer böyle bi durum varsa size uygun zamanda açıklar,zaten erkekler bize belli etmeden iç dünyalarında çok şey yaşıyorlar..umarım en kısa zamanda düzelirsiniz..

öncelikle güzel dilekleriniz için çok saolun evet anlamıyolar hemen ayrıl yok bilmem ne oakadr kolay degil bişelere çaba göstermem lazım die düşünüyorm. hayat okadar basit degilll

öncelikle güzel dilekleriniz için çok saolun evet anlamıyolar hemen ayrıl yok bilmem ne oakadr kolay degil bişelere çaba göstermem lazım die düşünüyorm. hayat okadar basit degilll

ne yapmayı düşünüyosun peki strateji belirledin mi

Canım 8 yıllık evli bir bayan olarak yorumumu yazayım.Daha baştan bu kadar saygısızsa Allah ilerde yardımcın olsun,çünkü evlenince daha çok yüz göz oluyorsun,istesende fazla mesafe bırakamıyorsun.Sevgi zamanla alışkanlığa dönüyor şimdi seviyorum,ayrılamam diyorsun ya,seni anlıyorum ama inan nasıl başlarsa öyle devam eder.Ne yapayım diyorsan,birkaç gün görüşmek istemediğini belirt,düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyle,bu onu korkutacaktır,seni birkaç gün sonra birşekilde aramak zorunda kalacak,ve ona nasıl kırıldığını,bunu yapmasının yanlış olduğunu,evliliğin temelini saygının oluşturduğunu anlat,umarım faydası olur,ama düşünmeye ihtiyacım var dediğinde,bana göre gerçekten düşün...

tamam bunu ona söylicem ve bakalım oda emek vercekmi vermesse biter saten.

Canım bence senin yaptığında hiç şık olmamış. Ne olursa olsun nişanlının yüzüne telefon kapatmamalıydın. Kavga etmiş olabilirsiniz ama yine de saygı icabı yüzüne telefon kapamamalıydın. Senin yaptığında saygısızlık olmuş bence. Nişanlına gelince söyledikleri başlı başına fiyasko. Çok büyük saygısızlık yapmış. Bu sözleri kolay kolay affetme. Burnundan getir ve bir daha yaparsa affetmeyeceğini hissettir. Bir daha böyle birşeye cesaret edemesin. ama kendi yaptığın hatayı da tekrarlamamanı öneririm.

evet ben hata yaptım kabul ediyorum ama o bu lafları söylememeliydi tartışmanında bi sınırı olur dimi ama haksızmıyım

sürekli tavır alıyorum ben sadece yardım istemiştim :(

bugun geldi işten çıkınca ne suratına baktım ne bişe yaptım. dokunuyo bilmem el kol şakaları yapıyo ama özür dilemedi neymiş suratına teli kapatmıcakmışım :(:(:( gel başka odaya gidelim dedi gitmedim az önce çıktı gitti telimi kapattım açmıcam ne hali varsa görsün sürünsün öyle gelsin.

kızlar bu saat oldu hala telimi açmadım dogru yoldayım dimi. inşallah haddini bildircem ona :40:

biliyorum süreli sorunlarımla başınızı agrıtıyorum ama dün akşam nişanlım beni aradı 2 dk sonra hadi bişe diyomusun yatıcam ben dedi bende kızdım ilgisizsinn die hep bunu yapıyoen fazla 5 dk konuşuyoruz bi aramada. işteyken arıyo 2 dk konuşuyoz anlıyom çalışıyo ama evdeyken de öyle hiç sohbet etmiyoruz ayda yılda bi:( ne konuşum anlatcak bişe yok diyo. bende bunun üzerine kızdım ve telefonu yüzüne kapadım ( bu harekete acayip sinir olur) sonra tekrar aradı açtım günde 10 defa arıyoz die götün kalktı,kendini bi b.ktan sanma,kapatırsın dimi teli aramıyorum dedi kapadı.:53: sok oldum ilk defa böyle söylüyo saygısızlık yaptı ve kalbim çok kırgın ona elinde keklik sanıyo ondan bu tavırları :( yoruldum ben yaa . ben ona hiç saygısızlık yapmadım ama onun yaptıgına bakın.o konuşmadan sonra hiç aramadı akşam gelecek galiba tam bilmiyorm ama napcam saşırdım hemen özür diler affetmemi bekler hiç demezki kırdım mı naptım ODUNNN . nolur kızlar akıl verin napmam lazım o lafları yedirmeliyim ona!!!
... kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da... böyle birşey yapsa.. çok kırılır üzülürdüm... ve daha nişanlıyken cicim aylarında böyle yapıyorsa evliyken kimbilir neler yapar diye düşünürdüm... ve acaba ALLAH bir işaret mi gönderiyor bana? şeklinde düşünür ve noktayı koymaya hazırlanırdım :(... can çıkar huy çıkmaz derler.... evliyken de yapar şekline yorardım ben...... allah yardımcın olsun..... hayırlı kapılar açsın ne diyeyim......

26 yıllık hayatımda edindiğim tecrübe şu, ne kadar güzel olursan ol, fiziğin ne kadar güzel olursa olsun, kendine saygın yoksa her şeye peki diyen bi kadınsan erkeğin gözünde hiçsin, bi erkek bi kadının beynini sevmeli birazda, anlattığın şeyler onu etkilemeli, sana yetişmeye çalışmalı, sohbet edebilmelisin, yoksa çok güzel olupta seni vitrine süs yapacak değil, ya da 18 yaşındaki güzellik 45'inde olacak değil, kendine saygı duymayan birine kimse saygı duymaz, insan etiketini kendi belirler, bi çizgi çizersin o çizgiyi aşarsa ağzının payını alacağını ya da sepetleneceğini bilir erkek, çizgin yoksa bugün bu lafları duyarsın yarın daha ağırlarını, AŞK HER ŞEYİ AFFETMEZ.

+10 :46: :34: İşte buuuu :34: Daha ne denilebilirkiii?

bence de düşüncelerim anak bu kadar güzel dile getirilebilirdi.. kadın ne kadar güzel ve çekici olursa olsun erkek de bir o kadar pasif ve çirkin olursa olsun o özgüveni biz veriyoruz onlara.. bizzat yaşıyorum........

... kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da... böyle birşey yapsa.. çok kırılır üzülürdüm... ve daha nişanlıyken cicim aylarında böyle yapıyorsa evliyken kimbilir neler yapar diye düşünürdüm... ve acaba ALLAH bir işaret mi gönderiyor bana? şeklinde düşünür ve noktayı koymaya hazırlanırdım :(... can çıkar huy çıkmaz derler.... evliyken de yapar şekline yorardım ben...... allah yardımcın olsun..... hayırlı kapılar açsın ne diyeyim......

benimde aklıma gelmiyo degil tabiki geliyo :( o benm ilk aşkım dı herşeyin ilkini onda yaşadım atmak okaadr kolay olmuyo emin olun. canım yanıyo çaresiz gibi hissediyorm kendimi :14: ne tarafa gitsem büyük bi tümsek yoruldum artık. herkes gibi mutlu olmak istemem mi bende isterim ama olmuyo. artık akışına bıraktım arasada cvp vermiyorum. gitmek istiyosa gitsin. istemeyeni saten anca bi kaç ay daha tutabilirm gidecekse saten gider seviyosa mutlaka hatasını anlar. aşırı derecede gurur var onda o yüzden bu durumlara düşüyoruz. mesela açmayım teli bikere ogün bütün gün aramaz.:14::14:

benimde aklıma gelmiyo degil tabiki geliyo :( o benm ilk aşkım dı herşeyin ilkini onda yaşadım atmak okaadr kolay olmuyo emin olun. canım yanıyo çaresiz gibi hissediyorm kendimi :14: ne tarafa gitsem büyük bi tümsek yoruldum artık. herkes gibi mutlu olmak istemem mi bende isterim ama olmuyo. artık akışına bıraktım arasada cvp vermiyorum. gitmek istiyosa gitsin. istemeyeni saten anca bi kaç ay daha tutabilirm gidecekse saten gider seviyosa mutlaka hatasını anlar. aşırı derecede gurur var onda o yüzden bu durumlara düşüyoruz. mesela açmayım teli bikere ogün bütün gün aramaz.:14::14:

benim yorumlarımı takmıyosun ama ben yine de yazmak istedim ben de nişanlıyım benim de başıma gelebilirdi, eski konularını tekrar okursan durumuna geniş bi pencereden bakabilirsin, nişanlının ilk vukuatı değil ki bu,senin yanında başka kızlara baktığını anlatmışsın hatta kızın yanında beni rezil etti gibisinden bi cümle kurmuşsun, bunları bel altı vurmak için söylemiyorum, seni tanımıyorum nişanlını tanımıyorum niye kötülüğünü istiyim ki? tamam ilk aşk özeldir başkası olmasın istersin ama bazı insanlar senin için yanlıştır, sevmek her şeyi çözmez, alacakaranlıkta bi laf vardı ya "bazen senin için iyi olanı sevmeyi öğrenmen gerekir"

benim yorumlarımı takmıyosun ama ben yine de yazmak istedim ben de nişanlıyım benim de başıma gelebilirdi, eski konularını tekrar okursan durumuna geniş bi pencereden bakabilirsin, nişanlının ilk vukuatı değil ki bu,senin yanında başka kızlara baktığını anlatmışsın hatta kızın yanında beni rezil etti gibisinden bi cümle kurmuşsun, bunları bel altı vurmak için söylemiyorum, seni tanımıyorum nişanlını tanımıyorum niye kötülüğünü istiyim ki? tamam ilk aşk özeldir başkası olmasın istersin ama bazı insanlar senin için yanlıştır, sevmek her şeyi çözmez, alacakaranlıkta bi laf vardı ya "bazen senin için iyi olanı sevmeyi öğrenmen gerekir"

bakın sorun siz degilsiniz. ama sadece o an saten kötüyüm bide üstüme geldiniz yok odun yontmadım bilmem ne bilmem ne . iyice kötü oldum sadece güzel yorumlarınızı bekledim kırmadan kırılmadan . ama yaptıgınız yorumlar agır geldii biraz. haklsınız çok üzdü aglattı ama bırakmak nekadar dogru bilmiyorm yaşadıgım çevre mi ailemi bilmiyosunuz. belki onlardan az bi sorunla kurtulcam sonra ben onsuz yapamam ki :43: ama bu böylede gitmez bana akıl verin biyerleri kalkan o napmam lazım manasında sordum bende tepmeyi basmasını bilirim ama olmayınca olmuyo :( kusurum varsa affola

bide o beni bırakmıyo yani bitti desin çeksin gitsin iki aglarım susarım . yapıyo sonra gelip özür diliyo bende seviyorum ya ' APTAL AŞIK' Affediyorum . belki gitse bunlar olmaz. benide çaresiz koyuyo.:50:

benimki de öyle ve şuan sırf saçma bişey yüzünden konuşmuyoruz 20 günü geçti, hiç aramıyor hiç :(((((

Back
X