- Konu Sahibi Minimidimaksi
Ben de kıskanç biriyim. Ve kesinlikle müsaade etmezdim. .
Bu durumun bulunmaz hint kumaşı olmasıyla alakası yok ayrıca!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kıskanç biriyim. Ve kesinlikle müsaade etmezdim. .
Bu durumun bulunmaz hint kumaşı olmasıyla alakası yok ayrıca!
ne ayıp şeyler ya ne demek kadını uyarmak .kocası var çocuğu var . geçen bende bahçede komşunun eşi aynı yaşıt çıocuklarımız var benimki koşturuyıordu .fırtına bunlar fırtına dedi. sormayın dedim . güldük.senin yerinde olsam evvela o kadını uyarırdım. benim de keyfim kaçtı şimdi. gerçekten çok kötü bi vaziyet canım. eşin sen onunla konuşmak istemeyince kendini boşlukta hissedip o kadına yönelebilir. dikkatli ol.
Bu kadar işte. Duygularıma tercüman olmuşsunuz.
canım haklısın . ama ben sizin kocalarınızın mezhebini cidden merak ettim. ne ayak bunlarda her kadından bu kadar sakınıyorsunuz.
şimdi ben sizin komşunuz olsam, eşiniz çocugunuzu oynatırken ben de kendi çocugumu oynatıyor olsam ve komşum olduğunuz için, eşinize çocuklarla ilgili bir şeyler söylesem gayet safça, art niyetten uzak, eşiniz cevap vermez mi bana, "eşim kızar sizinle konuşamam mı der?"
ne ayıp şeyler ya ne demek kadını uyarmak .kocası var çocuğu var . geçen bende bahçede komşunun eşi aynı yaşıt çıocuklarımız var benimki koşturuyıordu .fırtına bunlar fırtına dedi. sormayın dedim . güldük.
sen iyimisin . hangi vaziyet kötüymüş.
hee kocama nişanlıma güveniyorum . ama dışardaki kadınlar tehlikeli. nişanlım karizamtik her kadın ona sulanıyor. bende gider o kadınları uyarırım.çünkü niaşnlım o kadar yakışıklı maşallah zeki benide çok seviyor.ben nişanlıyım canım :) kıskancım ama kıskanmamı gerektircek bi vaziyet olmuyor. nişanlım fazlasıyla karizmatik ve haliyle ilgi çekiyor. bu noktada mühim olan güven. güven problemi varsa zaten beraberinde başka sıkıntılar doğar :)
senin yerinde olsam evvela o kadını uyarırdım. benim de keyfim kaçtı şimdi. gerçekten çok kötü bi vaziyet canım. eşin sen onunla konuşmak istemeyince kendini boşlukta hissedip o kadına yönelebilir. dikkatli ol.
1.si yeni tanışmış
2.si eşimi uyarırım birdahakine kısa cvplar verir mesafeli olur. Ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden.. Herkesin kendi fikri![]()
ben eşini aldatan çoluklu çocuklu o kadar çok kadın gördüm ki. evli bi kadının yabancı bi erkekle gülüşerek kikirdeyerek konuşacagı ne mevzular olabilir ki?
Eşim, benim bir erkekle ne derece konuşup konuşmadığımı biliyor ve ben de onu biliyorum. Eğer o beni bir komşuyla parkta muhabbet halinde görürse uyarır. o böyle olduğu için ve kıskanç olduğum için ben de uyarırım. Ben demiyorum ki asla bir kadınla selamlaşma. abartmayın yani olayları. kimisi selam bile verdirmez kimisi takmaz rahattır. o sebeple herkes nasıl isterse öyle davransın arkadaşlar. büyütmeyin..
okey bayanlar sizin imamın sesi daha güzelkonu kilit
![]()