• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgınlık üstüne kırgınlık(eşim)

Ben de kıskanç biriyim. Ve kesinlikle müsaade etmezdim. .
Bu durumun bulunmaz hint kumaşı olmasıyla alakası yok ayrıca!

:KK57::KK57::KK57: şimdi ben sizin komşunuz olsam, eşiniz çocugunuzu oynatırken ben de kendi çocugumu oynatıyor olsam ve komşum olduğunuz için, eşinize çocuklarla ilgili bir şeyler söylesem gayet safça, art niyetten uzak, eşiniz cevap vermez mi bana, "eşim kızar sizinle konuşamam mı der?"

senin yerinde olsam evvela o kadını uyarırdım. benim de keyfim kaçtı şimdi. gerçekten çok kötü bi vaziyet canım. eşin sen onunla konuşmak istemeyince kendini boşlukta hissedip o kadına yönelebilir. dikkatli ol.
ne ayıp şeyler ya ne demek kadını uyarmak .kocası var çocuğu var . geçen bende bahçede komşunun eşi aynı yaşıt çıocuklarımız var benimki koşturuyıordu .fırtına bunlar fırtına dedi. sormayın dedim . güldük.
sen iyimisin . hangi vaziyet kötüymüş.

Bu kadar işte. Duygularıma tercüman olmuşsunuz.

hiçbiri de eşlerinin çalışıp çalışmadığına, ya da alışveriş yapmak, toplu ulaşım kullanmak gibi sıradan sosyal ortamlarda bulunup bulunmadıklarına cevap vermiyor.
komşu kadından sakındın, peki otobüste, cevahire nasıl giderim diye soran kıza ne yapacaksın?
ya da markette başka bir isteğiniz var mı diyene?
işyerindekine?
benimki kadınlı erkekli ortamda çalışıyor mesela, nasıl bir mezhebi genişlikse bizdeki, adamı her gün 9 saat "karı"larla aynı ofiste aynı havayı solumaya gönderiyorum :KK70:

canım haklısın . ama ben sizin kocalarınızın mezhebini cidden merak ettim. ne ayak bunlarda her kadından bu kadar sakınıyorsunuz.

ben nişanlıyım canım :) kıskancım ama kıskanmamı gerektircek bi vaziyet olmuyor. nişanlım fazlasıyla karizmatik ve haliyle ilgi çekiyor. bu noktada mühim olan güven. güven problemi varsa zaten beraberinde başka sıkıntılar doğar :)

:KK57::KK57::KK57: şimdi ben sizin komşunuz olsam, eşiniz çocugunuzu oynatırken ben de kendi çocugumu oynatıyor olsam ve komşum olduğunuz için, eşinize çocuklarla ilgili bir şeyler söylesem gayet safça, art niyetten uzak, eşiniz cevap vermez mi bana, "eşim kızar sizinle konuşamam mı der?"

1.si yeni tanışmış
2.si eşimi uyarırım birdahakine kısa cvplar verir mesafeli olur. Ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden.. Herkesin kendi fikri ;)

ne ayıp şeyler ya ne demek kadını uyarmak .kocası var çocuğu var . geçen bende bahçede komşunun eşi aynı yaşıt çıocuklarımız var benimki koşturuyıordu .fırtına bunlar fırtına dedi. sormayın dedim . güldük.
sen iyimisin . hangi vaziyet kötüymüş.

ben eşini aldatan çoluklu çocuklu o kadar çok kadın gördüm ki. evli bi kadının yabancı bi erkekle gülüşerek kikirdeyerek konuşacagı ne mevzular olabilir ki?

ben nişanlıyım canım :) kıskancım ama kıskanmamı gerektircek bi vaziyet olmuyor. nişanlım fazlasıyla karizmatik ve haliyle ilgi çekiyor. bu noktada mühim olan güven. güven problemi varsa zaten beraberinde başka sıkıntılar doğar :)
hee kocama nişanlıma güveniyorum . ama dışardaki kadınlar tehlikeli. nişanlım karizamtik her kadın ona sulanıyor. bende gider o kadınları uyarırım.çünkü niaşnlım o kadar yakışıklı maşallah zeki benide çok seviyor.
neyse canım sana mutluluklar . kafa yapına hayran kaldım . keşke senin gibi olabilseydim.

hiç bi kadından uyarı falan almak istemem .lütfen yakışıklı kocalarıza konuşulması yasaktır diye t şört giydirin de bizde bilel,im. yoksa sizin gibilerle allah korusun.
hiç düşündünüzmü bu kadına uyardığınızda kocasının kulağına gitse o adam demezmi benim karım nasıl davranmışta böyle bi uyarı almış diye.

senin yerinde olsam evvela o kadını uyarırdım. benim de keyfim kaçtı şimdi. gerçekten çok kötü bi vaziyet canım. eşin sen onunla konuşmak istemeyince kendini boşlukta hissedip o kadına yönelebilir. dikkatli ol.

ne demek uyarmak? ne için? hangi sıfatla ve ne cüretle? nasıl kafa yapılarınız var sizin ya? ben 5 erkeğin olduğu bir ofiste çalışıyorum, hepsiyle gülüşüyorum konuşuyorum, onların da eşleri nişanlıları sevgilileri var, ne yapalım gün boyu konuşmayım mı adamlarla? asansöre biniyorum, komşu adam tanımam etmem, "yeni mi taşındınız" diyor? cevap mı vermeyim? yada eşim o gün bir hanımın poşetlerini taşımış, ne yapsın ben yokum diye, kadını o halde mi bıraksın? biraz zihniyetinizi sorgulayın artık! kimse kimse ile 2 laf etti diye bir şey olmaz, kimse kimseyle gülüştü diye de gidip sevişmez karısını kocasını aldatmaz tabii zihniyeti sizin sahip olduğunuz zihniyet gibi değilse!

gidin kadını uyarın derken gerçekten nasıl bir kafa yapısıyla yaptınız bu tavsiyeyi aklım almıyor. biraz medeni olun, o çok kıskandığınız kocalarınız da emin olun iş yerinde şurada burada her yerde başka kadınlarla konuşuyor, gidipte tanımadığınız bir kadını kocanız ile konuştu diye uyarmak hem kendinizi, hem eşini küçük düşürmektir. "ben o kadar sapığım ki kocamla her konuşanı onu baştan çıkaracak sanıyorum" demektir. toplum olarak ne zavallı haldeyiz. yazık!

herkesin kafa yapısı aynı olmuyo işte bacım herkes birbirinin görüşüne saygı duymalı ;) ben nişanlıma asılanları uyarıyorum die bişey demedim çünkü nişanlım onlara karşılık vermiyor :D evet keşke benim gibi olabilseydin :D

neyse uzatmıycam saygı saygı saygı :KK16:

okey bayanlar sizin imamın sesi daha güzel :KK70: konu kilit :KK70:

1.si yeni tanışmış
2.si eşimi uyarırım birdahakine kısa cvplar verir mesafeli olur. Ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden.. Herkesin kendi fikri :KK66:

hoşlanmadığınız nedir tam olarak? bizim iş yerimizde hem erkekler hem kadınlar var, şimdi mesela bu iki cins biribiriyle konuşmasın mı? yeni biriyle tanışmasın mı? nasıl engel oluyorsunuz bu duruma? yani eşinizin başka kadınlarla konuşmasını nasıl engelliyorsunuz çok merak ediyorum?

ben eşini aldatan çoluklu çocuklu o kadar çok kadın gördüm ki. evli bi kadının yabancı bi erkekle gülüşerek kikirdeyerek konuşacagı ne mevzular olabilir ki?

insanlar medeni toplumlarda birbirleriyle iletişim halinde olabilirler, bir şeyler hakkında konuşabilirler, bu demek değil ki gidip sevişecekler. bu zihniyeti değiştirin, bu kirli ve çirkin bir zihniyet...

hadi herşeyi geçtim parkta kocasıyla konuştuğu kadını uyarmak ne ayıp ya.bu kadının da bir evliki hayatı var.
daha nişanlısın daha dur bakalım evlenince neler göreceksin.

Eşim, benim bir erkekle ne derece konuşup konuşmadığımı biliyor ve ben de onu biliyorum. Eğer o beni bir komşuyla parkta muhabbet halinde görürse uyarır. o böyle olduğu için ve kıskanç olduğum için ben de uyarırım. Ben demiyorum ki asla bir kadınla selamlaşma. abartmayın yani olayları. kimisi selam bile verdirmez kimisi takmaz rahattır. o sebeple herkes nasıl isterse öyle davransın arkadaşlar. büyütmeyin..

Eşim, benim bir erkekle ne derece konuşup konuşmadığımı biliyor ve ben de onu biliyorum. Eğer o beni bir komşuyla parkta muhabbet halinde görürse uyarır. o böyle olduğu için ve kıskanç olduğum için ben de uyarırım. Ben demiyorum ki asla bir kadınla selamlaşma. abartmayın yani olayları. kimisi selam bile verdirmez kimisi takmaz rahattır. o sebeple herkes nasıl isterse öyle davransın arkadaşlar. büyütmeyin..

kesinlikle katılıyorum sana, resmen memleket meselesi haline getirdiler :D gerçekten çok medenice :D

Arkadaşlar öncelikle cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Herkesin görüşüne saygım sonsuz. Gelen cevapların çoğunu okuyamadım. Bazı cevapları okuduğumda hayretler içinde kaldım. 1. Si eşiminde benimde psikologluk bir durumu yok çok şükür. Sadece birbirimizi çok seviyoruz ve tanımadığımız insanlardan kıskanıyoruz. 2. Si ikimizde çalışıyoruz ve ikimizin de iş yerinde karşı cinsten arkadaşlarımız var ve birbirimizle tanıştırıyoruz. Evimize davet ediyoruz biz onlara gidiyoruz. Yani daha çok cevap yazabilirim ama sayfalar yetmez. Bazıları cidden durumu abartmış. Ayrıca bu benim düşünce tarzım. Bu benim karekterim. Ben sizden olayı sorgulamanızı ve kadın-erkek ilişkilerine bağlamanızı istemedim. Sadece eşime nasıl davransam bu olayı nasıl toparlasam kızımıza yansımasa dedim. Sağolsun bazıları bu doğrultuda cevap vermiş. Onları uygulayacam.

Back
X