Kırgınlık üstüne kırgınlık(eşim)

:) çok kuvvetlidir
Din Allah' ın dır. O dinini korur. Sen kendini koru yeter sevgili kardeşim.

Bende kiskanirim. Ne münasebet ya benim kocam o ister kumaş olsun ister Hintli benle konuşsun çok istiyorsa .... Amaaaaa köpeği kedisi olan nasıl seninki benimki muhabbeti yaparsa ,bence çocuğu olanlarlarda bu tür diyologlara giriyor ,ve çok normal aslında ,gözünün önünde kadına iş atacak halı yok ya adamın , anormal olan sensin ,benim ve bizim givilerbunu sorun yapma ,ben yapardım ama.sen yapma

Tartışmanın içine girme niyetiyle değil ama referansınız islam dini ise öyle bir gereklilik yoktur. 1. Hanımın müsaadesi şart değildir
Tek şart eşit davranmaktır.
Bunun da hükümleri ağırdır, altına girebilen evlenir. Ruhsat var diye yapmak gerekmez, bu durum savaş olur, soy sıkıntıya girer gibi bir çok sebeple yasaklanmamıştır. Ama gidin evlenin de denmemiştir.
Bence siz de biraz okuyun.

Bu mesajda amaç nedir? Beni bozmak mı? Bir yanlışı düzeltmek mi? Hedef bir yanlışı düzeltmekse bu konuda yanlış olan onlarca mesaj var. Neden onlardan alıntı yapmadınız? Hedef doğrudan bana saldırmaksa bu çok ucuz bir davranış olur. Bu davranışın sahibine diyecek söz olmaz. Ben burada islamı tartışmam. Sizin hedefiniz şaşmış.

Ben hic cildirmazdim .Sonucta insan sosyal bir varlik konusabilirler. Esime guvenirim.Boyle seyleri sorun etmek bnce gereksix yipratir iliskiyi.Esim bana dese imalica parktaki adamla ne konusyordun dese cok uzulurum sahsima hakarettir sizi suclu gördüm.Ilk konuyu soylemeden bn hakliydim demissiniz .Sizin bakis acinizla haklisiniz .Biraz yapici olun

Konunun aradaki tüm sayfalarını okumadım. Son sayfada gördüğüm yanlışı düzelttim. Evet sizin eğip bükmeniz hoşuma gitmedi. Zira konu esnek bir konu değil.
Bilmediğinizin aşikar olduğu konuda fikir sahibi gibi davranmak bana göre daha ucuz bir davranış. Sizi tanımam etmem ne diye şahsınıza yönelik olsun ki.. neden yanlışı düzeltmeme bozuldunuz onu da anlamadım.

3nity benim mesajıma yazdığın cevap az önce bir ayetle alay eden bir kullanıcı tarafından beğenildi. Bu durum hoşuna gitti mi mesela? Burada hertürlü tercihine saygı bekleyen ama karşısındaki insanlara hunharca saldıran ve hakaret eden onlarca kadın var. Yazık.

Eğip bükmek mi? Üffff. Peygamber Hz. Ali' ye neden izin vermedi açıklar mısın?

Eğip bükmek mi? Üffff. Peygamber Hz. Ali' ye neden izin vermedi açıklar mısın?

konuyu buraya nerden getirdiniz?
getirdiyseniz niye ozelden yazismiyosunuz?
kadin kiskancim demis sinirliyim gulmesine sinir oldum demis burda neler konusuluyor!!
fikirlerinizi ozelden yaristirsaniz ne hos olur aslinda!!!

konuyu buraya nerden getirdiniz?
getirdiyseniz niye ozelden yazismiyosunuz?
kadin kiskancim demis sinirliyim gulmesine sinir oldum demis burda neler konusuluyor!!
fikirlerinizi ozelden yaristirsaniz ne hos olur aslinda!!!
Onu konuyu dört eşe getiren kullanıcıya yazacaksın. Dinime atılan lafı yiyecek değilim kusura bakma.

Onu konuyu dört eşe getiren kullanıcıya yazacaksın. Dinime atılan lafı yiyecek değilim kusura bakma.

Hanım efendi benden bahsediyorsunuz da. Konu kapanmadan be bamlanmadan söylemek isterim. Kıskançlık konusu dinini yaşayan insanlar böyle davranır diyerek buraya getiren. Ve konuya çok daha hakim olan insanlar tarafından da hakiszliğiniz ortaya çıkınca geren sizsiniz. Ve sayenizde bir üyenin daha konusu heba oldu. Saygılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…