- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Yavşamak ne ayıp bir kelime!!! Öyle düşünmüyorum tabi ki eşim hakkında. Sadece bende aynısını yapsam kendi çok rahatsız olurdu. O yüzden o da yapmasın benim yapmamı istemediği şeyleri.ama normal değil bu..
insan sosyal bir varlıktır, iki laf edince elin çocuklu kadınına yavşayacağını düşündüğünüz bir adamsa eşiniz niye hala evlisiniz diye sorarlar insana..
sizin gibi düşünmeyen insanlara mezhebiniz geniş diyerek hakaret ettiğiniz için özür dilemeniz gereken yerde çocukça bir mesajla dalga geçmeniz komik olmuş evet güldüğünüz kadar var..
Yavşamak ne ayıp bir kelime!!! Öyle düşünmüyorum tabi ki eşim hakkında. Sadece bende aynısını yapsam kendi çok rahatsız olurdu. O yüzden o da yapmasın benim yapmamı istemediği şeyleri.
yani nisanliniza durup dururken hic bir sinyal almadan asilanlar oluyorherkesin kafa yapısı aynı olmuyo işte bacım herkes birbirinin görüşüne saygı duymalıben nişanlıma asılanları uyarıyorum die bişey demedim çünkü nişanlım onlara karşılık vermiyor evet keşke benim gibi olabilseydin
neyse uzatmıycam saygı saygı saygı
Hiç sorun olmuyor. Eşim zaten laçka bir adam olmadığı için nerede durması gerektiğini biliyor. Bende ayarsız olmadığım için mahremiyete son derece dikkat ediyorum. Mesela beni hiçbir erkek iş arkadaşım mesaiden sonra arayamaz, keza eşimide bir bayan iş arkadaşı.hoşlanmadığınız nedir tam olarak? bizim iş yerimizde hem erkekler hem kadınlar var, şimdi mesela bu iki cins biribiriyle konuşmasın mı? yeni biriyle tanışmasın mı? nasıl engel oluyorsunuz bu duruma? yani eşinizin başka kadınlarla konuşmasını nasıl engelliyorsunuz çok merak ediyorum?
Bunun güvenle ilgisi yok. Bu temelde dini referanslı bir konudur ve bir yaşam biçimidir. Dini hassasiyeti olan bir insana mahremiyet kurallarına uymak zor gelmez.ama işte sanki siz öyle olucağını düşünüyormuşsunuz gibi tepki vermişsiniz. eşinize güveniyorsanız kiminle konuştuğunun ne önemi var ki. kaldı ki karşısındaki kadın başka niyetle yaklaşıyor olsa bile önemli olan eşinizin tavrı..
bilmiyorum bana mantıksız geliyor eşinizin sizi bu yönde kıskanmasıda aynı şekilde..
merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...
Bunun güvenle ilgisi yok. Bu temelde dini referanslı bir konudur ve bir yaşam biçimidir. Dini hassasiyeti olan bir insana mahremiyet kurallarına uymak zor gelmez.
Bir erkeğin ikinci bir hanımla evlenebilmesi için nikah akdini yaparken evleneceği kişinin onayını alması gerekir hanımefendi. Lütfen okuyun olur mu? Birde tüm müslümanlara mal muamelesi yapmayın. Bir akıllı siz değilsiniz. Mesela sizi benden daha zeki yapan nedir ki benim inancıma saldırıyorsunuz pardon?Bu durumda erkeklerin 4 tane almasında da bi sıkıntı yok. Ama 5. yi kıskanabiliriz !!!
Bir erkeğin ikinci bir hanımla evlenebilmesi için nikah akdini yaparken evleneceği kişinin onayını alması gerekir hanımefendi. Lütfen okuyun olur mu?
Evet. Benim inancıma göre böyle. Bu beni ilgilendirir. Sinir sisteminiz yeterince kuvvetliyse ve terbiyesizleşmeyecekseniz karşı atağa geçebilirim.Neyi okumalıyım bunu öğrenebilmek için ya da sindirebilmek için.
1.hanım buna izin verirse sorun yok yani.
Hani bizdik Marjinal !!!
Evet. Benim inancıma göre böyle. Bu beni ilgilendirir. Sinir sisteminiz yeterince kuvvetliyse ve terbiyesizleşmeyecekseniz karşı atağa geçebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?