Kırgınlık üstüne kırgınlık(eşim)

ama normal değil bu..
insan sosyal bir varlıktır, iki laf edince elin çocuklu kadınına yavşayacağını düşündüğünüz bir adamsa eşiniz niye hala evlisiniz diye sorarlar insana..
Yavşamak ne ayıp bir kelime!!! Öyle düşünmüyorum tabi ki eşim hakkında. Sadece bende aynısını yapsam kendi çok rahatsız olurdu. O yüzden o da yapmasın benim yapmamı istemediği şeyleri.

Son düzenleme:
Yavşamak ne ayıp bir kelime!!! Öyle düşünmüyorum tabi ki eşim hakkında. Sadece bende aynısını yapsam kendi çok rahatsız olurdu. O yüzden o da yapmasın benim yapmamı istemediği şeyleri.

ama işte sanki siz öyle olucağını düşünüyormuşsunuz gibi tepki vermişsiniz. eşinize güveniyorsanız kiminle konuştuğunun ne önemi var ki. kaldı ki karşısındaki kadın başka niyetle yaklaşıyor olsa bile önemli olan eşinizin tavrı..
bilmiyorum bana mantıksız geliyor eşinizin sizi bu yönde kıskanmasıda aynı şekilde..

Aşırı tepki verdiğini düşünüyorum bu ilerde seni de eşini de yıpratır.bnce once bu konuya bi çözüm bulun sürekli bu şekild devam etmez bi yerde tikanirsiniz.kendi açımdan bakıyorum esimle tabiki birbirimizi kıskanıyoruz ama herseyin dozu ve ayarı var bnm eşim büyük bi fabrikada sorumlu kişi ve çalışanların hepsi bayan erkek sayısı bi elin parmaklarini gecmez ve ise yeni giren eden vs sürekli iletişim halinde olmak zorunda telefonu hiç susmaz şimdi bn senin kadar kıskanç olsam eşimi çoktan boşamis olmam gerekirdi eşine ve kendine güven önce sen dik dur .

yani nisanliniza durup dururken hic bir sinyal almadan asilanlar oluyor siz nisanliniza bu sekilde guvenmeye devam edin tabiki güvenilmez olan etrafindaki ona asılan kadinlardir

Benim eşim parkta bir kadınla sohbet edemez. Bende asla hiç tanımadığım bir adamla sohbet edemem. Eşim asla onaylamaz, bende ona hak veririm. Parkta hiç tanımadığı bir erkekle nerede oturduğuna kadar konuşan bir kadın hafiftir benim gözümde. Bu tip şeyler herkes için normal olmak zorunda değil.

Hiç sorun olmuyor. Eşim zaten laçka bir adam olmadığı için nerede durması gerektiğini biliyor. Bende ayarsız olmadığım için mahremiyete son derece dikkat ediyorum. Mesela beni hiçbir erkek iş arkadaşım mesaiden sonra arayamaz, keza eşimide bir bayan iş arkadaşı.

Bunun güvenle ilgisi yok. Bu temelde dini referanslı bir konudur ve bir yaşam biçimidir. Dini hassasiyeti olan bir insana mahremiyet kurallarına uymak zor gelmez.

cok kiskanc degilimdir ama ben esime sinirliyken daha benim gonlumu alamamisken degil akdin erkek arkadasiyla bile gulup soylese sinir olurum, ki olmuslugum avrdir. kavga ustune ikinci kavgayi da bu sebeple cikarmisligimda vardir.
acikca soyle bence, ben daha uzgunken kirginken senin hic bisey yokmus gibi eglenmen beni iyice uzuyor, hic etkilenmemis gibisin falan gibi biseyler de bence.

Bu durumda erkeklerin 4 tane almasında da bi sıkıntı yok. Ama 5. yi kıskanabiliriz !!!
Bir erkeğin ikinci bir hanımla evlenebilmesi için nikah akdini yaparken evleneceği kişinin onayını alması gerekir hanımefendi. Lütfen okuyun olur mu? Birde tüm müslümanlara mal muamelesi yapmayın. Bir akıllı siz değilsiniz. Mesela sizi benden daha zeki yapan nedir ki benim inancıma saldırıyorsunuz pardon?

Bir erkeğin ikinci bir hanımla evlenebilmesi için nikah akdini yaparken evleneceği kişinin onayını alması gerekir hanımefendi. Lütfen okuyun olur mu?

Neyi okumalıyım bunu öğrenebilmek için ya da sindirebilmek için.
1.hanım buna izin verirse sorun yok yani.

Hani bizdik Marjinal !!!

Neyi okumalıyım bunu öğrenebilmek için ya da sindirebilmek için.
1.hanım buna izin verirse sorun yok yani.

Hani bizdik Marjinal !!!
Evet. Benim inancıma göre böyle. Bu beni ilgilendirir. Sinir sisteminiz yeterince kuvvetliyse ve terbiyesizleşmeyecekseniz karşı atağa geçebilirim.

ben de kizimi indirince kadin erkek cocuk sahibi insanlarla konusurum, esim de konusur tirstim simdi bizi de boyle mi dusunuyorlar boyle mibkiskaniyorlar diye

Allahim surada okuduklarim, yok mahremiyetime onem verdigim icin yabanci erkeklerle konusmam benim esim lacka degil ikinci hanim vs vs vs.... islam inanci ile arap inancini karistirip ortaya harmanlayan. sevgi saygi iletisim hosgoruyu birkenara burakip kendisine mal dendigini dusunup farkli davrananlara lacka ve mahremiyetsiz diyen insanlar....
Allahim dinimizi korusun ne diyeyim... Dogru yoldan da ayirmasin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…