Gebeliğe Hazırlık KIRICI OLMADAN YORUM YAPIN LÜTFEN İNSAN İSTER İSTEMEZ ÜMİTLENİYO

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kzlaryardm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2021
67
29
3
25
FB58C570-0360-443C-AAB0-D9A80B2CC857.webp
Kızlar bu testi sabah yapmıştım adetim dokuz gün geçti hemen cıkar dıye tahmın edıp bir iki dk bekledikten sonra geri uyudum uyandığımda böyleydı sizce kuruma çizgisi mi burda bıkaç kere denk geldım kuruma cızgısı olup su damlatınca ıkıncı cızgı yok oluyomuş bu fotograf su damlatmış halim ama yok olmadı sızce gebelık mı kuruma çizgisi mi

Eki Görüntüle 2977547 Kızlar bu testi sabah yapmıştım adetim dokuz gün geçti hemen cıkar dıye tahmın edıp bir iki dk bekledikten sonra geri uyudum uyandığımda böyleydı sizce kuruma çizgisi mi burda bıkaç kere denk geldım kuruma cızgısı olup su damlatınca ıkıncı cızgı yok oluyomuş bu fotograf su damlatmış halim ama yok olmadı sızce gebelık mı kuruma çizgisi mi
Yahu niye kirici olalim 🤦🏼‍♀️? Evet pozitif bence hayirli olsun

Niye kirici olalim boyle bir konuda? Kuruma cizgisi de olabilir gebelik de. Yarin ilk idrar ile testi tekrarlayin. Insallah vardir.
Yarın doktor randevum var zaten bazı insanlar daha önce açtığım bı konuya dengesizce yorumlar yapmıştı gereksız yere konu acmak ıcın konu acıyosunuz diye vs o yızden öyle yazdım

Gebelik bence erken gebelik testinde bu kadar net kuruma çizgisi olacağını sanmıyorum. Zaten kullanım talimatında da yaklaşık 3 dk bekleniliyor oturması için diye hatırlıyorum. Eğer hemen uyuduysanız fark etmemişsinizdir. Bence sabah direk beta hcg verin. 🥰 İnşallah güzel bir haber alırsınız ♥️☺️

Gebelik bence erken gebelik testinde bu kadar net kuruma çizgisi olacağını sanmıyorum. Zaten kullanım talimatında da yaklaşık 3 dk bekleniliyor oturması için diye hatırlıyorum. Eğer hemen uyuduysanız fark etmemişsinizdir. Bence sabah direk beta hcg verin. 🥰 İnşallah güzel bir haber alırsınız ♥️☺️
Teşekkürler inşallah zaten yarın 2.50 de doktor randevum var

Eki Görüntüle 2977547 Kızlar bu testi sabah yapmıştım adetim dokuz gün geçti hemen cıkar dıye tahmın edıp bir iki dk bekledikten sonra geri uyudum uyandığımda böyleydı sizce kuruma çizgisi mi burda bıkaç kere denk geldım kuruma cızgısı olup su damlatınca ıkıncı cızgı yok oluyomuş bu fotograf su damlatmış halim ama yok olmadı sızce gebelık mı kuruma çizgisi mi
Bence pozitif

Eğer çizgi 5dk da çıktıysa pozitif ama sonradan çıktıysa bir anlam ifade etmiyor. Sabah ilk idrarinizi orta akımı ile tekrar deneyin.

Gittiniz mi merak ettim ☺️
Gittim ama değerim 2 çıktı negatif maalesef nırmalde hep 0.1 çıkardı bu sefer 2 çıktı ama yine olmadı adetim düzensiz olduğu için çevreödekıler yeni olabileceğini söylüyo çünkü ağrılarım cuma günü başladı bebk rahime yerleştıkten 6.10 gün sonra kanda çıkıyomuş galıba

Gittim ama değerim 2 çıktı negatif maalesef nırmalde hep 0.1 çıkardı bu sefer 2 çıktı ama yine olmadı adetim düzensiz olduğu için çevreödekıler yeni olabileceğini söylüyo çünkü ağrılarım cuma günü başladı bebk rahime yerleştıkten 6.10 gün sonra kanda çıkıyomuş galıba
Erken gebelik 2yi görmüş mü gerçekten 😮çok şaşırdım. 2 görüp artan arkadaşlar vardı burada aynen devamlı test yapan bir arkadaş vardı öyle öyle yükseldi yani yükselebileceğine işaret edebilir bence 2-3gün sonra tekrar test yapın düzensizlik varsa geç döllenme olabiliyor, inşallah gönlünüzdeki gibi olsun her şey ☺️

Seni ne üzmek ne ümitlendimek isterim ama 2 değişik bi değer yükselebilir varsa ya da oluşmuş düşmeye başlayabilir kimyasal gebelik yani ya da vücut bazen kendini hamile sanıp yükseltiyor . Benm de öyle çıkmıştı o gün adet olmustum kimyasal geçirdim muhtemelen ama şuna İnan zamanı gelince insallah olacak hep dua et allah zamanını bilir Hersyin

Back
X