Kırıcılığım...

"Kendinizi dünyanın merkezi olarak görmeyin" diyenlere de şaşırdım. Sanki kadın doğum yapmamış da grip atlatmış. Yanınıza gelmesi lazımdı çook mühim bir durum yoksa. Ama hayatta dayanak arama canım, abiden sille yemiş biri olarak şunu söyleyin hepimiz yalnızız.

Bilemedim ki kardes bu var mi ötesi hep derim iyi olsun hoş olsun mutlu olsun yeter beni aramis aramamis sormus sormamis benim parami yemiyor sonucta annemin babamin butn parasni o yesin cokta önemli degil yeterki iyi saglikli olsn.benim abimin saglikla ilgili bi sorunu var.aklima gelen cani aciyor mu sorusu olmasaydi da sizinki gb yedigi para olsaydi keske kiymet bilin!

Sanirim sizin ailenizdeki o kisi de sizsiniz. Hayretler icerisindeyim suan da. Ev sizin mi? Neden kardesinizden kira talep ediyorsunuz? Ne demek ben yemedim sen ye olsun istemiyorum? Zihniyete bakar misiniz? Abim dogumdan sonra aradi acmadim demissiniz. İki uc msj asagida dogumda aramamasi gibi cok sey birikti demissiniz. Hicbir yönden tutulacak hakli bir tarafiniz yok. Cok üzgünüm.
Dogumun 3.gunu aradi yazdim birinci gunu degil insani yalanci da cikarirsiniz siz.konuyu tam okuyun anlayin lutfen...ayrica sizlerden hak vermeniz gibi birsey istemedim sadece ailemi kirdigimi soyledim.

Mune Mune konuyu kapatir misiniz lütfen? Yoksa bende kırıcı olacağım bazılarına karşı.bugüne kadar alttan alan taraf bendim demek ki almamam gerekiyormus kardeste olsa tek tarafin iteklemesiyle olmuyormus.neyse anlayan anladi beni yapacak birsey yok...

Back
X