Neye göre kime göre sizin hakkınız var ? Ev Halen babanızın üstüne ise miras olarak ilerde hakkınız olur. Şuan hakkınız yok evde. Abide oturur dayıda eniştede teyzede. Şimdiden göz dikmişsiniz ailenizin malına. Sağlık için Satmak zorunda kalsalar eyvahlar olsun ailenize.
Benim halamda böyleydi annesi babası hayattayken aynen böyle yaptı herkesi üzdü , ama malesef herkesten erken vefat etti. Kendini yedi bitirdi ailesi hayatta iken evim evim diye , ailesinin evinde kardeşinin boşanan çocuğu oturuyordu ve arası yoktu. İstemiyordu orada otursun. Eline ne geçti? Kimse dedemin üzerine laf konuşmazken halam değerini düşürdü , ailesini üzdü. Bedavadan Tapu vermemişti ki hak sorgulansın . İnsan sağlığında çalışsın kazansın sonra gelsin evlat hesap sorsun. Tabi ki o ev size kalacak bir gün. Ailenizi boşu boşuna üzmeyin. Abiniz size kira vermeyeceği ve hakkınız olmadığı için annenizi dolduruyorsunuz. Kendi evini oğluna kiraya versin diyorsunuz. . Ben kendi evi için çocuğundan kira isteyen anne baba görmedim , var Mıdır? Vardır belki olabilir . Ben bu durumda başka evde oturmayı tercih ederdim