Saç Kesim Şekilleri Kırık fön hakkında neler biliyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sineks

ölü böcek
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.529
1
116
39
Antalya
a.s.kızlar kırık fön hakkında ne biliyorsunuz ne düşünüyorsunuz.. saclarım siyah ve omuzlarımın altında katlı sac kesimim var sizce yakışır mı?? bide kuaförler kırık fön diyince bilirler degil mi???

Kirik fon sanirim tam duz olmayan uclardaki kivrimlar diye dusnuyorm ozellikle katli kesimlerde uygulanan

maşayla yapılıyor genelde fırçayla yapan kuaförlerde var...

hafif dalga bukle halinde bir model uçlarda daha yoğun olabilir bukleler...

şu sıralar trendde kızlar yaptırın hoş oluyor...

kırık fön yaptırmıs arkadas ama dalga olmuş bildigin kalın kalın.... öyle masa gibi spiral bir hava vermiyo yani lüle lüle derler ya öyle olmuyo.. cok yakışmıstı ama sacları baya uzundu.. benimde yeni yeni omuzlarımdan döküldü yaptırcam bu p.tesi bakalım.. bişey daha sorucam.. kalıcı oluyomu yani bi iki gün dayanıyomu.. yoksa ertesi güne bozulur mu

canım benım sacımda kalıcı oldu, üstelık sacım omuz hızasına yenı gelmıstı onda bıle guzel durmustu, fırca ıle yapılanı guzel oluor, ben 7 lıraya yaptırdım, dılaracım sen nerde 5 ytlye yaptırıosun:)

Evet çok güzel oluyor gerçekten..
şimdilerde çok moda..
Ama ben kırık maşa diye biliyorum adını ...
Bende bir kaç kere yaptırdım...

su dalgası 3,4 ay gibi uzun bir süre gidiyor diye duymuştum bende, ama bir türlü cesaret edip yaptıramadım....yaptıran var mı arkadaşlar kalıcı olanından?...

kirik_fon%20(10).jpg

merak edenlere kırık fön..

ben yaptırıyorum ve çok güzel oluyor:asigim:
benim kuaförüm ince fırcayla saçı küçük tutamlara ayırarak çevire çevire fön makinasını üzerine tutarak yapıo ve gerçekten süper oluyo:lepi:
maşayla yapılandan dah doğal bi dalga oluyo çektirdiğimde eklerim fotosunudelikafadulden

Arkadaşlar ben de mezuniyet resimlerimiz için kırık fön yaptırmıştım ama öyle aylarca kalıcı olmuyor en azından bana kırık fön adıyla yapılan öyleydi...Maşalı gibi de durmuyor tam olarak; biraz daha tel tel duruyor ama güzel olmuştu ben çok beğenmiştim...yanlız bir sorun oldu sonraları gittiğim yerlerde o da neymiş diyenler oldu ya da kırık fön adına başka bir şey yapanlar....

ben hep kirik fön yapar veya yaptiririm kendime daha cok yakistiriyorum

bende bunu kırık dalga olarak biliyorum,fırçayla yaptırıyorum ben,özellikle katlı saçlarda güzel duruyor

Back
X