Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriKırık fön hakkında neler biliyorsunuz?
a.s.kızlar kırık fön hakkında ne biliyorsunuz ne düşünüyorsunuz.. saclarım siyah ve omuzlarımın altında katlı sac kesimim var sizce yakışır mı?? bide kuaförler kırık fön diyince bilirler degil mi???
kırık fön yaptırmıs arkadas ama dalga olmuş bildigin kalın kalın.... öyle masa gibi spiral bir hava vermiyo yani lüle lüle derler ya öyle olmuyo.. cok yakışmıstı ama sacları baya uzundu.. benimde yeni yeni omuzlarımdan döküldü yaptırcam bu p.tesi bakalım.. bişey daha sorucam.. kalıcı oluyomu yani bi iki gün dayanıyomu.. yoksa ertesi güne bozulur mu
su dalgası 3,4 ay gibi uzun bir süre gidiyor diye duymuştum bende, ama bir türlü cesaret edip yaptıramadım....yaptıran var mı arkadaşlar kalıcı olanından?...
ben yaptırıyorum ve çok güzel oluyor:asigim:
benim kuaförüm ince fırcayla saçı küçük tutamlara ayırarak çevire çevire fön makinasını üzerine tutarak yapıo ve gerçekten süper oluyo:lepi:
maşayla yapılandan dah doğal bi dalga oluyo çektirdiğimde eklerim fotosunudelikafadulden
arkadaslar cok yakısmıs benım saclarım sıyah ve bu sacın ıkı kat uzununu dusunun bende cok farklı durdu sampuan reklamındakı kızlar gıbıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar ben de mezuniyet resimlerimiz için kırık fön yaptırmıştım ama öyle aylarca kalıcı olmuyor en azından bana kırık fön adıyla yapılan öyleydi...Maşalı gibi de durmuyor tam olarak; biraz daha tel tel duruyor ama güzel olmuştu ben çok beğenmiştim...yanlız bir sorun oldu sonraları gittiğim yerlerde o da neymiş diyenler oldu ya da kırık fön adına başka bir şey yapanlar....