kırık mı desem, ne desem?

askinsureti

ya sabir
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
530
53
53
kızlar selamlar uzun zamandır saclarımla basım dertte...bir ara cok sık ve gürdüler ama kıvırck olduğundan cok zorlanıyodum açmak ıcın vs..sonra biraz kestrdim o günden beri eskisi kadar gür değiller kalın yapısı sanki inceldi saç kremini yanlış kullanmıstm o da etki etmiş olabilir.
simdiki sorunum ise kırıklar sacımın üst tarfında yani kafamın üstünde saclarım ozellıkle toplayınca bir cok kırık var güçsüz kendi halinde kıllar beni rahatsz ediyor.kuaföre gttiğimde sadece kırık alma diye biseyn olmadğnı söyledi üstelik basımın üst tarafında olduğu için onları aldğım takdirde daha kötü olacağını, onlari kestiğinde köklerinden yeni saclar cıkp yine aynı görüntü olusturcagnı söyledi..normal kestirdim kendine gelsin diye biraz ama o kırık görüntü gitmiyor :2: ve moralimi de bozdu senin sac yapın cansız kırık..sacını kestirsen bile yine aynı olr dedi oysakı ne kadar güçlüydü bi zamanlar sac bakımndan anlayanlar yardmcı olabilr mi gerçekten basımn üstündeki kırıklardan kurtulamaz mıyım?
bakım olarak cok korkuyorm kimyasal ürünlerle daha kötü yapmaktan...sadece Hindistan cevizi yağı sürüyorm haftada bir filan. lavanta suyu ile yıkamaya başladım bazen elma sirkesi ıle duruluyorum saclarım yumusack oldu böylece ama kırıklar

canım bnde cok anlamam ama zeytınyagı ıyı gelıyo derler e vıtamını oldugu ıcın belkı ıse yarar hıc denemedım ama sor belkı oyle yapanlar vardır

teşekkür ederim canımm
bende Hindistan cevizi yağının saca en iyi gelen yağ olduğunu duyduğm için onu kullanıyorum ama eskisi kadar gür olmadığı için sanırım yağ bakımları fılan kafama yapışan sac olustuyor bu görüntüyü de pek sevmiyorum
kuaför alsa razıyım kısa kalmasna uzar diyerek ancak dediğim gibi hem böyle alım olmadğını hem de sac yapısının kırıklı oldgnu soyleynce moralım bozuldu başka yere daha gidicem sanrm

hıc bı sey caresız olmaz canım sen bıraz daha gez moralını bozma sacın var en azından dıye dusun ınsallah duzelır sacında

kuafor usturayı yanlıs tutarak kestıyse kırık seklınde gozukur ve yıpranır yenı kestırmen bı anlam ıfade etmıyor

bu serum cok etkılı ve sacı yıkadıktan sonra suruyorm parlaklık verıyor uzaması arttı ve bakımlı gozukuyor
gratıs wotson da satılıyor bılgınız olsun
sapuanı serumu sac kremı hepsını kullanıyorm

Teşekkür ederim bu seriye bir bakayim...
Kesim islernden pek anlamam ama kestirmeden once de vardi ne yazkki
Sac uclarindan da beter bisey bu sacimi topluyorm ust tarafi resmen ucusan kirik saçlarla dolu tiftik gibi. .
Sac kurutma makinası degdirmiyorm asla tiftikligi artiyor
Duzlestirmem fon cekmem yeterki zarar görmesn diye...sadece havlu sararim o sekilde kurutmya calisirm buna rağmen boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…