Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kirilan Saclar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Arya94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
1.266
2.920
53
Kizlar saclarim kirilip uclarindan kisalmaya basladi.Duzlestirici ve masa haftada bir yada iki kez kullaniyorum.Cesitli yaglar denedim ama duzelme olmadi.Bana önerebileceginiz birsey var mi?

umarım bir çözüm bulursun tatlım aynı dertten muzdaripiz ... ben duştan sonra nemli saçlara morfosenin keratinli (siyah şişe) saç serumunu kullanıyorum yine de kırılmalar oluyor malesef ama güsel yumuşatıyor ve ağırlık yapmıyor.. nashi argan yağını da çoğu kişi beğeniyor... birde elseve mucizevi yağ herkes tarafından kabul görmüş :)) umarım saçlarına uygun bişi bulursun canımmm

Tesekkur ederim cevabiniz icin.Bende umuyorum artik bir cozum bulmayi ve saclarimla barismayiElseve i bende merak ediyordum artik denemeye karar verdim.Bide bahsettiginiz serumu nerde bulabilirim acaba.

toptan ürün satan kozmetikçiler ve kuaförler satıyor canım ama kuaförler kozmetikçilere göre pahalı satar dikkat et canımm internette de morfose keratin serum yazınca satan internet siteleri de var oralara da bakabilirsinnn

Simdi baktim netten 3lu olarak da satiliyor fiyat olarak da uygunmus.Tesekkur ederim canim kullanicam insallah memnun kalirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…