- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela son bir kaç zamandır bana sürekli kısa geçiştirici şeyler yazıyor umursamıyor ben soğuk davranıyor sanıyordum ama oyun ıynuyormuş dün depresyona girmiştim ağladım kendimi iyi hissetmiyoeum dedim onunla da tartıştım ama uzatmadım tüm gün gece bile bırakmadı oyunu. Çok mu önemliydi yani görüypr iyi değilim bi ilgilen bi kapat oyunu yok ama bugün de tavrımı belli etmek istiyoeum ama ne yapayım bilmiyorumErkeklerin geneli böyle canım.
Haklı olsan, bile her zaman onlar haklıdır.
Ağla, surat yap, konuş. Değişen bişey olmaz.
Nato kafa, Nato mermer.![]()
Öncelikle konuşuyorum ne var sanki diyor o zaman ağlıyorum. Mesela şuan kırgınım ona ama nasıl belli etmem gerek bilmiyorum konuşmasam mı tavırlı mı olsamdüzgünce konuşmaya çalışmak daha mantıklı.
Ya burdaki yorumda yazdığım gibi bi sorun var şuan ona nasıl tavrımı göstermem gerek bilmiyorum kırıldığımı söyledim biliyor konuşsam geçti diye düşünür konuşmasam küssem abartır mıyım bilemedimBen eşime açık açık beni şuan kırıyorsun diyorum hemen u dönüşü yapıyor![]()
Mesela son bir kaç zamandır bana sürekli kısa geçiştirici şeyler yazıyor umursamıyor ben soğuk davranıyor sanıyordum ama oyun ıynuyormuş dün depresyona girmiştim ağladım kendimi iyi hissetmiyoeum dedim onunla da tartıştım ama uzatmadım tüm gün gece bile bırakmadı oyunu. Çok mu önemliydi yani görüypr iyi değilim bi ilgilen bi kapat oyunu yok ama bugün de tavrımı belli etmek istiyoeum ama ne yapayım bilmiyorum
En en en güzel olan bu ben göz yaşımı hiç tutamam anında canım acır ağlarım abarttın derKırıldığım zaman konuşamıyorum.susuyorum.o yüzden az bir durgun olsam eşim sorar bişey mi oldu diye
Mesela son bir kaç zamandır bana sürekli kısa geçiştirici şeyler yazıyor umursamıyor ben soğuk davranıyor sanıyordum ama oyun ıynuyormuş
Ya burdaki yorumda yazdığım gibi bi sorun var şuan ona nasıl tavrımı göstermem gerek bilmiyorum kırıldığımı söyledim biliyor konuşsam geçti diye düşünür konuşmasam küssem abartır mıyım bilemedim
Gece uyurken dedim çok kızgınım seninle konuşmayacam artık diye. Bana yazınca cevap vereyim mi soğuk bi şekilde yoksa hiç cevap vermiyim susayım küseyim miIlgilenme, ilgisiz kal bi süre.
Evli değiliz evli olsak yapardım bunu 2 yıllık sevgilim kendimi mesajla ifade etmem gerek şuanBence yatağa yatın ve saatlerce çıkmayın heryeriniz ağrısa bile inatla yatın illa ki gelicek ama o zaman da ağlamayın boş boş bakın suratına biraz korksun
Konusulmuyorki kaptan. mesela dun bir dizide kadin kocasina karsi oyle bir savundu ki kendisini ben sasirdim kaldim adam birsey diyemedi hak verdi.esime dondum ne guzel savunuyor kendini dedim.ama onlar senaryo soyluyorlar tekrar ediyorlar tabi.gercek de biz kem kum.heyecan anlatmak istedigini anlatamama anlasilamama stres hakli durumda bile olsam karsimdaki esim olacak adam hic susmuyor bastirmaya calisiyorkendimi hep haksiz kendini hep hakli gosterme cabasinda..7 yildir hep boyle..haliyle kocadanda evlilikten de soguyorsun robot gibi yasiyoruz gittigi yere kadar diyoruz o da cok zor.gitmiyorki..düzgünce konuşmaya çalışmak daha mantıklı.
+1Konusulmuyorki kaptan. mesela dun bir dizide kadin kocasina karsi oyle bir savundu ki kendisini ben sasirdim kaldim adam birsey diyemedi hak verdi.esime dondum ne guzel savunuyor kendini dedim.ama onlar senaryo soyluyorlar tekrar ediyorlar tabi.gercek de biz kem kum.heyecan anlatmak istedigini anlatamama anlasilamama stres hakli durumda bile olsam karsimdaki esim olacak adam hic susmuyor bastirmaya calisiyorkendimi hep haksiz kendini hep hakli gosterme cabasinda..7 yildir hep boyle..haliyle kocadanda evlilikten de soguyorsun robot gibi yasiyoruz gittigi yere kadar diyoruz o da cok zor.gitmiyorki..
Ay özür dilerm okumadım sanırım orayı. O zaman mesaj atmayın bi süre sabredin iletişimi kesin seviyorsa peşinize düşer zaten sorduğunda da saçma bi iş uydurun yapıyorum diye meşgulüm diye bakalım napıcak.Evli değiliz evli olsak yapardım bunu 2 yıllık sevgilim
Az önce günaydın yazdı gece geç uyumuştu görüldü yapcam konuşmayacam.Ay özür dilerm okumadım sanırım orayı. O zaman mesaj atmayın bi süre sabredin iletişimi kesin seviyorsa peşinize düşer zaten sorduğunda da saçma bi iş uydurun yapıyorum diye meşgulüm diye bakalım napıcak.
Her zaman bana yapılanın aynısını yaparım insanlara ve genelde ben üste çıkarım