• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırıldım :( Dişi ağrıyormuş konuşmaya hali yokmuş

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Sevgilim vardiyalı çalışıyor . Önceden yazdım kaç gibi çıkarsın kaçta arayayım diye 20 dk sonra ara dedi . Tamam dedim . Aradım servisteymiş hala ama ne bi aşkım ne hayatım vs yok . Dişim ağrıyor demiş ama ben anlamadım baştan dişin mi ağrıyo işin mi var anlamadım dedim üç kere falan dişim ağrıyo demiş ama yemin ederim üç kere dediğini duymadım anlamıyorum ya dedim 'iki dk sonra ararsın neyse ya kapat kapat' dedi kapattı telefonu .
Aradm sonra inmiş servisten üç kere söyledim anlamıyosun beni bağırtıyosun serviste dedi bende gerçekten anlamadım niye tersler gibi söylüyosun orada onca insan var 'kapat ya kapat ' demek yerine 'hayatım sonra konuşsak şuan anlamıyoruz birbirimizi' deseydin ya dedim . Dişi ağrıyomuş konuşmaya hali yokmuş .
Az önce msjda dedim yirmilik diş mi diye 'bilmem kaçlık diş' diyo . Msjda da tartıştık biraz ben sadece daha yumuşak söylemesini tercih ettiğimi söyledim 'ben seni terslemedim ama hala uzatacaksan iyi geceler' yazdı .
Bilmiyorum belki küçük bi konu ama ben tersler gibi konuştuğunu hissettim
Haksız mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
offf
biraz insaf ya adam serviste nasıl aşkım canım desin
hiç mi insan olan ortama girmiyorsunuz nedir ben anlamadım
Onu da geçtim tamam demesin ama 'kapat ya kapat ' deyip yüzüme kapatır gibi kapatmasına takıldım ben .

Isten cikmis yogun argin ve isle ilgili sinirleri bozuk herhalde. Ustune gitmeyin bosverin. Kirilmakla haklisiniz. Ama su an anlayacak vaziyette degil saniyorum ki. Yarin dinlenince konusursunuz.

Diş ağrısı gerçekten sinirleri bozuyor, gerçekten.
Lütfen alttan al ve tartışma sevgilinle. Ben bir daha diş ağrısı çekerim diye aklım çıkıyor.
Bende çok çektim hele yirmilik dişten ama yinede onunla öyle konuşmazdım . Ben herşeyi sakin geçiriyorum sanırım .
Hiç sinirli olmuyorum

Geçen gün kulak ağrısı çektim oturdum ağladım. Diş ağrısı da öyle bir ağrıdır herhalde. Her zaman böyle davranmıyorsa azcık alttan alın.

Haksizsin. Disinin derdi yetmemis bir de sana laf yetistirmeye calismis.
Laf yetiştirmesine gerek yoktu ki .
Madem daha aramadan önce sordum kaç gibi arayayım diye deseydi o zaman dişim çok ağrıyo konuşacak halim yok diye . En azından bende gözlerim dolarak kapatmazdım telefonu .

Ben insan içindeyken daha resmi konuşmayı tercih ederim.
Ya da canı sıkkındır en fazla,sürekli çiçeğim,böceğim olmaz ki.
Evet olmaz demesin ama kapat kapatta demesin . yanındaki insanlarda oluşturduğu profil farklı olur .
Zaten iş yerinde peşinde bazı kızlar var onlara ayrı sinirim bozuluyo .

offf
biraz insaf ya adam serviste nasıl aşkım canım desin
hiç mi insan olan ortama girmiyorsunuz nedir ben anlamadım

aynen katılıyorum
nedir herkesin ortasında aşkım cicim beklentisi
uluorta yapılınca, sürekli ağızda olunca, çok antipatik geliyor bana

Isten cikmis yogun argin ve isle ilgili sinirleri bozuk herhalde. Ustune gitmeyin bosverin. Kirilmakla haklisiniz. Ama su an anlayacak vaziyette degil saniyorum ki. Yarin dinlenince konusursunuz.
Yarın da soğuk davranacak biliyorum yani .
Bi süre devam eder bu durum :(

aynen katılıyorum
nedir herkesin ortasında aşkım cicim beklentisi
uluorta yapılınca, sürekli ağızda olunca, çok antipatik geliyor bana
Sürekli değil zaten o kelimeleri geçtim .
Sevgilin iş yerinde ona asılan kızlar olsa o da o ortamda dediği bi lafı anlamadın diye off kapat ya kapat deyip kapatsa sorun etmezsin yani ?

Bana 'sonra konusalım şuan anlamıyoruz birbirimizi' dese asla uzatmam ve kızmam
zaten onu geçtim 10 kere tekrarlamasına gerek yok. mesaj atıp "dişim ağrıyo sonra konuşalım" veya " servisteyim müsait değilim" denilebilir.

Sürekli değil zaten o kelimeleri geçtim .
Sevgilin iş yerinde ona asılan kızlar olsa o da o ortamda dediği bi lafı anlamadın diye off kapat ya kapat deyip kapatsa sorun etmezsin yani ?

arkadaşım açtığın konuya yorum yaptım
bahsi geçiyor mu konunda o kızların?

konun "ne bi aşkım ne bi hayatım yok" diye başlamıyor mu?

zaten onu geçtim 10 kere tekrarlamasına gerek yok. mesaj atıp "dişim ağrıyo sonra konuşalım" veya " servisteyim müsait değilim" denilebilir.
Ben ona sordum en başta kaç gibi arayayım diye deseydi dişim kötü konusacak halim yok diye :(

Back
X