• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırıldım :( Dişi ağrıyormuş konuşmaya hali yokmuş

arkadaşım açtığın konuya yorum yaptım
bahsi geçiyor mu konunda o kızların?

konun "ne bi aşkım ne bi hayatım yok" diye başlamıyor mu?
Ben o kelimeleri geçtiğimi söyledim .
Onları söylemedi tamam ama kapat kapat demesine kızdım en çok
Durum bu şekilde olsa herkes kırılırdı bana göre

Belki o an düsünemedi disinin agrisina daha yumusak olmayi. Ama askim, canim dememesine o kadar takilma. Benim erkek arkadasimda sadece basbasayken der - ki onu bile zor diyor ama tlf döktüroyor orasi ayri. Ona tavir yaptigini düsünerek soguk mu davraniyor suan sana?

servste onca ınsanın ıcınde o can acısıyla askım canım hayatım mı desın kız :)
ustune gıtmeyın gecer, canının acısından agresıfmıs sızde bıraz ustune gıtmıssınız duzelır

Belki o an düsünemedi disinin agrisina daha yumusak olmayi. Ama askim, canim dememesine o kadar takilma. Benim erkek arkadasimda sadece basbasayken der - ki onu bile zor diyor ama tlf döktüroyor orasi ayri. Ona tavir yaptigini düsünerek soguk mu davraniyor suan sana?
O da bana kızmıştır uzatacaksan iyi geceler yazdı .
Hadi telefonda konuşurken demedin ağrıdan ama msjda da yazabilirdi kusura bakma hayatım dişim ağrıyo ondan canım sıkkın diye .

servste onca ınsanın ıcınde o can acısıyla askım canım hayatım mı desın kız :)
ustune gıtmeyın gecer, canının acısından agresıfmıs sızde bıraz ustune gıtmıssınız duzelır
Serviste onca insan içinde demedi tamam ama indikten sonra da son derece sinirliydi :(
Çok büyük bi sorun değil bn sadece daha güzelce söylemesini isterdim

O da bana kızmıştır uzatacaksan iyi geceler yazdı .
Hadi telefonda konuşurken demedin ağrıdan ama msjda da yazabilirdi kusura bakma hayatım dişim ağrıyo ondan canım sıkkın diye .

belki cani baska birseye s1k1ldida nazi sana geciyor olabilirmi?

Serviste onca insan içinde demedi tamam ama indikten sonra da son derece sinirliydi :KK43:
Çok büyük bi sorun değil bn sadece daha güzelce söylemesini isterdim
:)
onlar bızım gıbı dusunse kadın olurlardı zaten
agrısı canına tak etmıs o agrıyla bı kac kere soylemıs duymamıssın ya sinirini cıkarmıs guya
gercekden takma kafanı kırıldıgına degmez eger sen hatırlar ve hatırlatırsan o daha cok surat yapar

belki cani baska birseye s1k1ldida nazi sana geciyor olabilirmi?
Bilmiyorum sanmıyorum ama bi sorun yaşasa söylerdi mutlaka .
Gerçi konuşamadık adam akıllı belki de siniri bozuktur

:)
onlar bızım gıbı dusunse kadın olurlardı zaten
agrısı canına tak etmıs o agrıyla bı kac kere soylemıs duymamıssın ya sinirini cıkarmıs guya
gercekden takma kafanı kırıldıgına degmez eger sen hatırlar ve hatırlatırsan o daha cok surat yapar
Ben dırdırcı bi kız değilim eğer gerçekten kırılırsam sadece kırıldığım noktaları söylerim .
Uzatmam yarın bana bi iki güzel söz söylesin anında yelkenler fora unuturum gider o konuyu .
Ama öyle yapacağını sanmıyorum :(

Ben dırdırcı bi kız değilim eğer gerçekten kırılırsam sadece kırıldığım noktaları söylerim .
Uzatmam yarın bana bi iki güzel söz söylesin anında yelkenler fora unuturum gider o konuyu .
Ama öyle yapacağını sanmıyorum :KK43:
belkı baska bı seye sinirlenmıstır
o an sana denk gelmıstır
tekrar konusma fırsatı bulamamıssın ya...
bı bak olmazsa duruma eger hala atarlı tavırlı konusuyorsa ozaman sende tavrını koy derım
cunku cok normal olagan basıt bırsey bu kadar uzatırsa sorun var demektır
akısına bırak bı bakalım nasıl davrancak konuscak tekrardan

belkı baska bı seye sinirlenmıstır
o an sana denk gelmıstır
tekrar konusma fırsatı bulamamıssın ya...
bı bak olmazsa duruma eger hala atarlı tavırlı konusuyorsa ozaman sende tavrını koy derım
cunku cok normal olagan basıt bırsey bu kadar uzatırsa sorun var demektır
akısına bırak bı bakalım nasıl davrancak konuscak tekrardan
Az önce yazdım nasıl oldu dişin hap içtin mi diye ' yok içmedim geçti şuan ağrımıyo' yazdı bende sevindim o zaman dedim .
Soğuk konuşur bu şekilde böyle .
Ağlıcam kendimi zor tutuyorum başıma ağrılar girdi benimde

Kızlardan rahatsız olduğunuzu bilmiyor olabilir mi?
Diş ağrısı çekerken doktor bile soru sorunca sinir bozucu oluyor.

Kızlardan rahatsız olduğunuzu bilmiyor olabilir mi?
Diş ağrısı çekerken doktor bile soru sorunca sinir bozucu oluyor.
Onu biliyor .
O konuda sevgilim bana herşeyi anlatır ve kesin tavrını koyar kızlara .
Ama sonuçta o serviste o kızlardan biri olur veya o kızın sevgilime ilgisi olduğunu bilen biri olur .
Gider der kıza 'zaten sevgilisi mi artık bilmem böyle böyle konuştu tersledi kapattı telefonu sevmiyo kızı kesin ' falan diye .
Belki kendim kurguluyorum ama bunlar bizim insanımızda olabilecek şeyler .

hep agresif mi acaba sevgilin herzaman değilse diş ağrısından olabilir çünkü baya huzursuz olabiliyor insan

Valla erkek olmakda zor haa.Adamin agrisi varmis 3 kere demis anlamamissiniz.Daha da canim cicim mi desin serviste.
Benimde agrim.sizim varsa kimseyi gozum gormez.

Önceki konumda okuyanlar olmuştur zaten bu dönem özgüven sorunu yaşıyorum o bana öyle davrandığı zaman artıyo bu durum . Kendimi daha da kötü hissediyorum :KK61:

Bilmiyorum sanmıyorum ama bi sorun yaşasa söylerdi mutlaka .
Gerçi konuşamadık adam akıllı belki de siniri bozuktur

eger aranizda baska bir sorun yoksa bence böyle birsey olabilir. Bu kadar kendini üzme bos yere, sakinlesmesini bekle. Gelir yarin özür diller

hep agresif mi acaba sevgilin herzaman değilse diş ağrısından olabilir çünkü baya huzursuz olabiliyor insan
Aslında son zamanlarda biraz agrasif .
Çok küçük şeylerden bana soğuk davranabiliyor .

Sevgilim vardiyalı çalışıyor . Önceden yazdım kaç gibi çıkarsın kaçta arayayım diye 20 dk sonra ara dedi . Tamam dedim . Aradım servisteymiş hala ama ne bi aşkım ne hayatım vs yok . Dişim ağrıyor demiş ama ben anlamadım baştan dişin mi ağrıyo işin mi var anlamadım dedim üç kere falan dişim ağrıyo demiş ama yemin ederim üç kere dediğini duymadım anlamıyorum ya dedim 'iki dk sonra ararsın neyse ya kapat kapat' dedi kapattı telefonu .
Aradm sonra inmiş servisten üç kere söyledim anlamıyosun beni bağırtıyosun serviste dedi bende gerçekten anlamadım niye tersler gibi söylüyosun orada onca insan var 'kapat ya kapat ' demek yerine 'hayatım sonra konuşsak şuan anlamıyoruz birbirimizi' deseydin ya dedim . Dişi ağrıyomuş konuşmaya hali yokmuş .
Az önce msjda dedim yirmilik diş mi diye 'bilmem kaçlık diş' diyo . Msjda da tartıştık biraz ben sadece daha yumuşak söylemesini tercih ettiğimi söyledim 'ben seni terslemedim ama hala uzatacaksan iyi geceler' yazdı .
Bilmiyorum belki küçük bi konu ama ben tersler gibi konuştuğunu hissettim
Haksız mıyım ?

Diş agrisi kabir azabindan beterdir.
Emin ol birde insanin bi disi agridimi 5 dise birden vuruyor insan hangisi agriyor bilemiyor.
Ben bikeresinde dis agrisindan cektrmeye gttim.agrimayani cektirmisim.
Insan bilemiyo o an hepsi agriyo disim agridi zman kmsyle knsasim ble gelmez resmen beter oluyodm ben hamileyken gece 3 te aglardim agridan sabahlara kadar.
Ceken bilir emin.ol o an insan hc.bsey dsnmúyor knsasii bile.gelmiyo kuruntu yapmssnz ama inanin yasayan bilir.

eger aranizda baska bir sorun yoksa bence böyle birsey olabilir. Bu kadar kendini üzme bos yere, sakinlesmesini bekle. Gelir yarin özür diller
:) Asla dilemez ama bakalım belki gönlümü alır çünkü kırıldım gerçekten

Back
X