• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırıldım :( Dişi ağrıyormuş konuşmaya hali yokmuş

Bende olsam sinirlenirdim haksızsın gerçekten. Hem insan içinde aşkım canım diye konuşmasını beklemek çok absürd çocuk değiliz sonucta bu bir. İkincisi evet gerçekten duymamış olabilirsiniz bunu anlarım ama adamda nihayetinde diş ağrısı çekiyorsa ağrısıylamı uğraşsın size dert mi anlatsın.Ki bende bişeyi kırk kere söylemekten nefret ederim. Bu şartlar altındada hayatım sonra konuşuruz anlamıyoruz birbirimizi gibi ılık bi cümle kurmam çünkü canımın derdine düşmüşüm kidiş ağrısı illet bişeydir. Çok detaycı olduğunuzu düşünüyorum şuan o yüzden. Yersiz detaylar hatta. Neyse sonuc olarak adamında halinden anlayın normaldir olur öyle uzaticak bi durum yok bence.

Daha 2 gün öncesine kadar bende diş ağrısından geberiyordum, acıdan ağlayarak sabahladığımı bilirim, o yüzden onun tavrını anlıyorum. Bende o ağrıdan rahatça konuşamıyordum ve insanlar beni anlamadığı zaman istemeden sinirleniyordum. Diş ağrısı kabir azabına benzermis bence fazla gitmeyin üstüne.

Bende olsam sinirlenirdim haksızsın gerçekten. Hem insan içinde aşkım canım diye konuşmasını beklemek çok absürd çocuk değiliz sonucta bu bir. İkincisi evet gerçekten duymamış olabilirsiniz bunu anlarım ama adamda nihayetinde diş ağrısı çekiyorsa ağrısıylamı uğraşsın size dert mi anlatsın.Ki bende bişeyi kırk kere söylemekten nefret ederim. Bu şartlar altındada hayatım sonra konuşuruz anlamıyoruz birbirimizi gibi ılık bi cümle kurmam çünkü canımın derdine düşmüşüm kidiş ağrısı illet bişeydir. Çok detaycı olduğunuzu düşünüyorum şuan o yüzden. Yersiz detaylar hatta. Neyse sonuc olarak adamında halinden anlayın normaldir olur öyle uzaticak bi durum yok bence.
Evet ben detaycıyım bayağı bunu farkındayım .
Sadece kapat ya kapat demek yerine sonra konusuruz deyip kapatsaydı en azından :KK43:

Özür dileyemeyenlerden mi? Hihi. O zaman gönlünü alir, merak etme. Valla erkeklerin üzerine gitmeyeceksin ters tepiyorlar.
Başka konularda dilediği oldu ama bu konu için dilemez .
Evet üstüne gitmek daha kötü oluyor tabi

Evet ben detaycıyım bayağı bunu farkındayım .
Sadece kapat ya kapat demek yerine sonra konusuruz deyip kapatsaydı en azından :KK43:

Yani tabiki ama bence ağrısız sızısız normal bi zamanında zaten sonra konuşuruz derdi bence.Acı hali sinirlerini bozmuş olabilir.Çoğu insan acı çekerken bişey yüzünden daha öfkeli olabiliyor.Misal ben. Reglinin ilk gününde çektiğim sancı yüzünden bile sevgilimi pıçaklamanın eşiğinden dönerim hep:))))))))))))))) Oda bunu bildiği için o gün nazımı çeker mesela.O tarz bişey buda. Art niyet yok yani üzülmeyin :)))))))))

Yani tabiki ama bence ağrısız sızısız normal bi zamanında zaten sonra konuşuruz derdi bence.Acı hali sinirlerini bozmuş olabilir.Çoğu insan acı çekerken bişey yüzünden daha öfkeli olabiliyor.Misal ben. Reglinin ilk gününde çektiğim sancı yüzünden bile sevgilimi pıçaklamanın eşiğinden dönerim hep:))))))))))))))) Oda bunu bildiği için o gün nazımı çeker mesela.O tarz bişey buda. Art niyet yok yani üzülmeyin :)))))))))
Yaaaaa ben niye sinirli olamıyorumm kiii :mad::mad:
Keşke bende böyle şeylerde sinirlensem sevgilimde benim nazımı çekse :63:
Hayatımda çevremde hep bunu söyler seni hiç sinirli görmedik hiç mi kızmıyosun bişeylere diye gerçekten fazla sakinim

Toplum içinde aşkımlı canımlı cicimli konuşamamıştır normal olarak. . 20 lik diş ağrısı çok felaket bir şey insanın sinirlerini bozar. Çok üzerine gitmeyin gittikçe dahada ters konuşur moraliniz bozulur. Sakinleşsin konuşursunuz.

Yaaaaa ben niye sinirli olamıyorumm kiii :mad::mad:
Keşke bende böyle şeylerde sinirlensem sevgilimde benim nazımı çekse :63:
Hayatımda çevremde hep bunu söyler seni hiç sinirli görmedik hiç mi kızmıyosun bişeylere diye gerçekten fazla sakinim

Öyle deme birgün damarina bi basarlar kiyameti koparirsin sonra. En azindan bende öyle yoksa bende asiri sakinimdir. Ama biri damarima basmaya görsün :)

Öyle deme birgün damarina bi basarlar kiyameti koparirsin sonra. En azindan bende öyle yoksa bende asiri sakinimdir. Ama biri damarima basmaya görsün :)
Bende öyle bi damar yok sanırım :D
25 yaşındayım şu yaşıma kadar bi insana sinirlenip asla söylenmedim :D
Belki de o yüzden sevgilimi anlayamadım ben hassas olduğum için böyle davranmam diye düşünüyorum o öyle davranınca kırılıyorum hemen

Bende öyle bi damar yok sanırım :KK70:
25 yaşındayım şu yaşıma kadar bi insana sinirlenip asla söylenmedim :KK70:
Belki de o yüzden sevgilimi anlayamadım ben hassas olduğum için böyle davranmam diye düşünüyorum o öyle davranınca kırılıyorum hemen

hadi ya. Iyidir ya arada desarj olursun icinden söylen bari :KK70:. Tabi karsindakileri kirmamak gerek.

hadi ya. Iyidir ya arada desarj olursun icinden söylen bari :KK70:. Tabi karsindakileri kirmamak gerek.
İçimden tabi ki söylenirim de işte sinirlenme diye bi huy yok .
Bu da kötü tabi sevgilime karşı zaten sinirlenip saydırmam ama başka insanlara sinirlenip bağırıp çağırmak istediğim çok oldu :D

ay ben okurken bunaldım adam naapsın ya az rahat bıraksan?
Aslında üstüne gitmiyorum zaten .
Kapat ya kapat demesi onu sinirli söylemesi beni üzdü :(
Ama bunca kişi dediyse demek ki haksızım gerçekten uzatmam konuyu açmam bundan sonra ona
Teşekkür ederim yorum için

Aslında üstüne gitmiyorum zaten .
Kapat ya kapat demesi onu sinirli söylemesi beni üzdü :KK43:
Ama bunca kişi dediyse demek ki haksızım gerçekten uzatmam konuyu açmam bundan sonra ona
Teşekkür ederim yorum için
o an kırılmışsın tamam ama düşününce rahatlamalıydın çünkü ben dişim ağrırken kafama silah sıkıp ölmeyi falan düşünüyorum o kadar kopuyorum hayattan mesela o an kapat demesi çok absürt değil.. hani ok olay anında empati yapamadın da bi yarım saat sonra AA ADAMI BUNALTTIM NEYSE BİRAZ SAKİNLEŞSİN YARIN KONUŞURUZ desen sorun kalmaz

o an kırılmışsın tamam ama düşününce rahatlamalıydın çünkü ben dişim ağrırken kafama silah sıkıp ölmeyi falan düşünüyorum o kadar kopuyorum hayattan mesela o an kapat demesi çok absürt değil.. hani ok olay anında empati yapamadın da bi yarım saat sonra AA ADAMI BUNALTTIM NEYSE BİRAZ SAKİNLEŞSİN YARIN KONUŞURUZ desen sorun kalmaz
Ben çok kırılganım yapım böyle :(
Herşeye kırılıp uzatmayı istemiyorum ama bana insanların içinde kapat ya kapat demesi çok rencide etti beni .
Rencide etme sebebi de sevgilime takılan not yazan , kız ayarlamaya çalışanlar var . Sevgilim var diyo istemiyo ama anlamıyolar . Hatta kıza istemiyorum sevgilim var diye benim gözümün önünde yazdı ama kız anlamıyo hala dolabına not falan bırakıyo .
Aklıma direk ya o kızlardan biri ordaysa veya bi arkadaşı ordaysa benimle konuşma tarzından dolayı zaten kızı sevmiyo belli nasıl konuştu demez mi ?
Fazla mı ayrıntılı düşünüyorum :(

Ben çok kırılganım yapım böyle :KK43:
Herşeye kırılıp uzatmayı istemiyorum ama bana insanların içinde kapat ya kapat demesi çok rencide etti beni .
Rencide etme sebebi de sevgilime takılan not yazan , kız ayarlamaya çalışanlar var . Sevgilim var diyo istemiyo ama anlamıyolar . Hatta kıza istemiyorum sevgilim var diye benim gözümün önünde yazdı ama kız anlamıyo hala dolabına not falan bırakıyo .
Aklıma direk ya o kızlardan biri ordaysa veya bi arkadaşı ordaysa benimle konuşma tarzından dolayı zaten kızı sevmiyo belli nasıl konuştu demez mi ?
Fazla mı ayrıntılı düşünüyorum :KK43:

Diş ağrısından kimseyi düşünüp de konusacak hali kalmaz. Geçenlerde ağrıdı dişim üstüne eşim aradı. Anlatıyor da anlatıyor ya kapat ne diyon sen dedim canım g...me gelmiş sen ne anlatiyosun dedim. Ama o bilir dişim agriyorsa bana asla yaklasmaz

Tamam kirilabilirsin de ondan bekledigin anlayisi sen gostermiyosun. Adamin suan cani yaniyo tahammulu yok. Bide sana cevap vermeye calisiyo. Bence uzatma sonra konusabilirsin bu konuyu.

Back
X