• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırıldım :( Dişi ağrıyormuş konuşmaya hali yokmuş

Tamam kirilabilirsin de ondan bekledigin anlayisi sen gostermiyosun. Adamin suan cani yaniyo tahammulu yok. Bide sana cevap vermeye calisiyo. Bence uzatma sonra konusabilirsin bu konuyu.
Özür diledim az önce . Önemli değil dedi ama hala soğuk konuşuyo

Bence bunun tamamen disle alakasi yok
Sevgiliniz sizden slkllmis olabilir
Neden ust uste ariyorsunuzki
Bu erkekleri cok iter sizinkini de itmis ki kapat ya kapat demis kapatmis ve hic tahammulu yok size hemen iyi geceler yazmis insan sevdigine bole davrnamaz bunu bi dusun derim

Bence bunun tamamen disle alakasi yok
Sevgiliniz sizden slkllmis olabilir
Neden ust uste ariyorsunuzki
Bu erkekleri cok iter sizinkini de itmis ki kapat ya kapat demis kapatmis ve hic tahammulu yok size hemen iyi geceler yazmis insan sevdigine bole davrnamaz bunu bi dusun derim
Öyle konuşunca bende böyle hissettim bi an .
Onu sıkmıyorum ki aslında o dedi iki dakika sonra ara diye madem başka zaman konuşuruz deseydi sıkıldıysa benden .
Bilmiyorum sıkıldı mı gerçekten

Ben çok kırılganım yapım böyle :KK43:
Herşeye kırılıp uzatmayı istemiyorum ama bana insanların içinde kapat ya kapat demesi çok rencide etti beni .
Rencide etme sebebi de sevgilime takılan not yazan , kız ayarlamaya çalışanlar var . Sevgilim var diyo istemiyo ama anlamıyolar . Hatta kıza istemiyorum sevgilim var diye benim gözümün önünde yazdı ama kız anlamıyo hala dolabına not falan bırakıyo .
Aklıma direk ya o kızlardan biri ordaysa veya bi arkadaşı ordaysa benimle konuşma tarzından dolayı zaten kızı sevmiyo belli nasıl konuştu demez mi ?
Fazla mı ayrıntılı düşünüyorum :KK43:
aaa ne kadar onursuz kızlar var yaaa
adam sevgilim var diyo hala not koyuyo ahlaksızlığa bakar mısın
haklısın takılmakta ama sevgilini takdir ettim çizgisini çekmiş daha ne yapsın adam yani

aaa ne kadar onursuz kızlar var yaaa
adam sevgilim var diyo hala not koyuyo ahlaksızlığa bakar mısın
haklısın takılmakta ama sevgilini takdir ettim çizgisini çekmiş daha ne yapsın adam yani
Evet hemde bu kız boşanmış ve bebeği var 6 aylık mı ne ..
Sevgilime not yazmış evime gel gibilerinden .
Ben zaten bunlara takıyorum bi de böyle konuşması üst üste geldi .
Özür diledim ama hala soğuk bakalım yarın nasıl olacak :(

Evet hemde bu kız boşanmış ve bebeği var 6 aylık mı ne ..
Sevgilime not yazmış evime gel gibilerinden .
Ben zaten bunlara takıyorum bi de böyle konuşması üst üste geldi .
Özür diledim ama hala soğuk bakalım yarın nasıl olacak :KK43:
e yuh artık kadına bak ya resmen boşluğa düşmüş sevgiline tutunmaya çalışıyo. sevgilin amirlerine söylese durumu notları falan gösterse? iyi bi şey değil yani aynı yerde çalışmaları çünkü kadın çok takmış kafayı rahat durmaz

e yuh artık kadına bak ya resmen boşluğa düşmüş sevgiline tutunmaya çalışıyo. sevgilin amirlerine söylese durumu notları falan gösterse? iyi bi şey değil yani aynı yerde çalışmaları çünkü kadın çok takmış kafayı rahat durmaz
Gerekli cevabı yazdı kadına ama anlamıyo bakalım zaten sevgilimin yeri değişiyo yükseliyo işinde ve farklı bi yere geçecek :)
Sevgilim öyle şikayet edecek durumu herkese anlatacak biri değil ki sorun yaşamak istemez .
Böyle kızlar çok gerçekten .
Sadece bu da değil geçende de kadının biri kız ayarlamaya çalışmış benimki sevgilim var diye fotoğrafımı göstermiş kadın bizim kızda çok güzel ama diyomuş . Kıza numarasını vermiş sevgilime msj atı kız ona da gerekli cevabı verdi tabi

Gerekli cevabı yazdı kadına ama anlamıyo bakalım zaten sevgilimin yeri değişiyo yükseliyo işinde ve farklı bi yere geçecek :)
Sevgilim öyle şikayet edecek durumu herkese anlatacak biri değil ki sorun yaşamak istemez .
Böyle kızlar çok gerçekten .
Sadece bu da değil geçende de kadının biri kız ayarlamaya çalışmış benimki sevgilim var diye fotoğrafımı göstermiş kadın bizim kızda çok güzel ama diyomuş . Kıza numarasını vermiş sevgilime msj atı kız ona da gerekli cevabı verdi tabi
kız seninki de çok yakışıklı galiba herkes peşinde :d

Evet yakışıklı ama sevgilisi olan birine böyle yapilmamali yani
Ayrıca bende güzelim yakışıyoruz birbirimize yani :D
O kızlar bi geçse elime yolup atıcam :D

Ben dış ağrısı ceksem, karışımdaki insan söylediğimi anlamasa tekrar ettirse 3 defa sinirlenebilirim. Acı çekmekten dolayı anlık sinir olabiliyor. Takilmam yani.

aynen katılıyorum
nedir herkesin ortasında aşkım cicim beklentisi
uluorta yapılınca, sürekli ağızda olunca, çok antipatik geliyor bana
ya canım
ben anlamıyorum ki genç kızlarımız gerçekten hayatı böyle bi şey mi sanıyolar
sonra da ay evlendim mutsuzum hiç beklediğim gibi değil

Bana 'sonra konusalım şuan anlamıyoruz birbirimizi' dese asla uzatmam ve kızmam
adamın söyleyeceği kelimeleri bile kendi kafanda uyarlıyosun
sonra kafandakini telepatiyle anlayıp sölemesini bekliyosun
olmaz yani böyle
gerçekten haksızsın bence de uzatma
ayrıca ben dişim ağrısa babamı tanımam sevgili kimmiş

bak ben seni anladım. bana da bu şekilde muamele eden biri vardı hayatımda, hayatımdan çıkardım, bu ve daha başka sebeplerden. eğer normalde sana karşı sevgi dolu ve şefkatliyse o davranışını mazur görebilirsin. ama bu tarz canını sıkan olaylar tekrarlanıyor ve bir değer vermeme durumu hissediyorsan o zaman durum değişir.

Sevgilim vardiyalı çalışıyor . Önceden yazdım kaç gibi çıkarsın kaçta arayayım diye 20 dk sonra ara dedi . Tamam dedim . Aradım servisteymiş hala ama ne bi aşkım ne hayatım vs yok . Dişim ağrıyor demiş ama ben anlamadım baştan dişin mi ağrıyo işin mi var anlamadım dedim üç kere falan dişim ağrıyo demiş ama yemin ederim üç kere dediğini duymadım anlamıyorum ya dedim 'iki dk sonra ararsın neyse ya kapat kapat' dedi kapattı telefonu .
Aradm sonra inmiş servisten üç kere söyledim anlamıyosun beni bağırtıyosun serviste dedi bende gerçekten anlamadım niye tersler gibi söylüyosun orada onca insan var 'kapat ya kapat ' demek yerine 'hayatım sonra konuşsak şuan anlamıyoruz birbirimizi' deseydin ya dedim . Dişi ağrıyomuş konuşmaya hali yokmuş .
Az önce msjda dedim yirmilik diş mi diye 'bilmem kaçlık diş' diyo . Msjda da tartıştık biraz ben sadece daha yumuşak söylemesini tercih ettiğimi söyledim 'ben seni terslemedim ama hala uzatacaksan iyi geceler' yazdı .
Bilmiyorum belki küçük bi konu ama ben tersler gibi konuştuğunu hissettim
Haksız mıyım ?

VALLA SEVGİLİNİN huyuna bağlı,
Mesela eşim benim değil serviste anne ve babamın yanında aynı şekilde ailesinin yanında aşkım falan demez yapı meselesi
Hoş bende diyemem,buna takılmayın.
Şimdi adamın belliki sıkıntısı ağrısı var siz anlamayınca trip atmış bence büyütmeyin kimse haksız değil

Canım ya, aynı bensin. Yengeç burcu musun? Ben de en az senin kadar hassas ve kırılganım. Alınabiliyorum hemen. Belki erkek arkadaşın gerçekten o sırada sıkıntılıydı sana sert çıkmak istememiştir. Ama tabi sonrasında canım sert çıktım kusura bakma falan diyebilirdi. Hala da trip atıyorsa tuhaf yani.

Aşkım canım cicim lafları o kadar insanın içinde nasıl söylensin ? Ben bile tanımadığım insanlar varken canım diyemiyorum. Sinirle çıkışmış olabilir ama can havli le yaptığı belli. Seninde öyle bir durumun olsa sende öyle tepki verirdin o an tatlı dilli olmak insanın aklına gelmiyor maalesef.

Bende biraz hassassım takardım muhtemelen ;)
Sonuçta ben acıtmıyorum onu. Dişinin ağrısı geçtikten sonra senin ne demek istediğini anlayabildi mi?

Diş ağrısı çeken insana hiçbir şey demeyeceksin canım o diş ağrısı çekerken seninle konusuyorsa da cidden seviyordur seni kendimden biliyorum :D

Back
X