Kırıldım fazlaca ?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
31
Sosyal medyada dışarıya fazlaca kapalı bırıyım , yabancı yoktur listemde , çok kısı ekler bi kişinin profil resmî hoşuma gıttı kabul ettı çok hoşuma gitmedi gerı sildım hiç de hoşlanmam böyle şeylerden sonra yazdı çocuk bıseyler cevap vermedim biraz uğraşınca bende yavaştan cevap vermeye başladım ama Kısa çok uzerıne düşmeden , sonra kendını güzel ıfade ettıkce bende etkılenmeye başladım görüşme teklıfını bıle kabıl ettım ama hala sahte ortam dıye kendımı kasıyorum hem çok yenı hem hıc görüşmedik ama çocukta paragraflar halınde etkilenecek tarzda yazıyor hoşuma gitti uzun zaman oldu bırının benımle tanışmak ıcjn ugrasması güzel geldı ,, yanı bende de bıseyler olma noktasına gelecek ken çocuk hep daha fazla seslı konuşalım hemen cevap yazmamı falan beklıyor ki musaıt bır ortamda olmadığımı belırttıgım halde elestırıye maruz kaldım , bende artık görüşmeye karar verdim ya bıraz da ıyı hıssedınce bıseyler yapmak ıstedıgım anda uzun uzun mesajlarla pes ettıgını yazdı çok içim acıdı karnıma agrı girdi suan bır kırgınlık yıgıldım kaldım kendıme çok kızdım boşu boşuna kendını açtın bak ne oldu dıye gecıcı bısey ama kırıldım smdı gelse kabul etmem ama kendımı açtım bırıne o da kırdı ,, zor bırıyım ve bu zorluk benı çok yıpratıyor öyle paylaşmak istedim

Kendime kırıldım diyerek bir sonrakin de kendine daha zor yada ilgisiz olmayı duygularını baskı altına almayı empoze ediyorsun bir kere ortada hata yok .kendini rahat bırak insan hata yapa yapa olgunlaşır büyür hayatı akışına bırak hata da. Yap ki doğruyu yada ne istediğini anliyabilesin .

Aynen dedıgım gıbı olacak acısını yine kendimden cıkacaracagım

Paylaşımınız için teşekkürler. Peki kendinize dert ettiğiniz konu nedir ?

Sosyal medyasını genele açmayan , her selam verdiğini eklemeyen yüzlerce belki de milyonlarca insan olabilir ; bu konuda yalnız değilsiniz.

Adamla görüşmeyi kabul etmişsiniz. Demek ki , o kadar da zor bir insan değilmişsiniz.

Siz yüz yüze görüşmeyi kabul etmişken ; daha fazla sesli konuşma ve yazışma istemesi , siz o an müsait olmadığınızı söyleyip yazmayınca veya konuşmayınca "pes ettiğini yazması" çok mantıksız.

O kadar dil döken adam mesaj peşinde koşmak yerine buluşmayı tercih ederdi. Buluşmasını engelleyen sevgili/nişanlı/eş yoksa tabi.

Tedırgınlıkle kabul ettıgım bırinin bana bu sekılde yapması benı çok kırdı kendıme çok kızdım kendımı suçluyorum

Tedırgınlıkle kabul ettıgım bırinin bana bu sekılde yapması benı çok kırdı kendıme çok kızdım kendımı suçluyorum

Duygusal açıdan , karşı cinsten ilgi görme ihtiyacı duyduğunuz bir dönemdeymişsiniz. O yüzden karşı taraf yazdıkça heyecan duymuş , yanıt vermişsiniz.

Görüşmeyi kabul edince , adam bir anda geri çekilmiş. Adamın gerçek nedenleri nedir bilemeyiz. Sizin içinde bir tecrübe olmuş.

ama çocukta paragraflar halınde etkilenecek tarzda yazıyor hoşuma gitti uzun zaman oldu bırının benımle tanışmak ıcjn ugrasması güzel geldı ,,
Ah bacım ,güzel bacım...adam kopyala yapıştır salliyordur aynı paragrafları . Maksat buluşmaya ikna etmek, yan sekmede nazladigi,buluşmak için ikna etmeye çalıştığı kaç kadın vardır.
Bir internet abazasinin dediği laftan sana ne? Bu kişi seni tanımıyor ki, kişisel alasın. Hiç oralı bile olma, için rahatlayacaksa son bir cift lafını et engelle gitsin

Sağol

Bazı erkekler sosyal medya dışında o kadar özgüvensiz ve niteliksiz ki, sosyal medyada bir kadının peşinden koşmayı kendilerinde üstünlük gibi algılayıp kendilerini bi şey sanıyorlar ama karşı taraf kaçmayı bırakıp iletişime devam edince ne yapacaklarını bilmedikleri için manipulasyonla(karşı tarafı suçlayarak, inciterek) uzaklaşıyorlar. Size de bu yapılmış..

Gelişen durumun sizinle bir ilgisi yok, hatta olması gerektiği şekilde yaklaşmışsınız zaten, çağımız teknoloji çağı elbette herkesi ekleyip sürekli stalklarla sosyal medyada yaşamıyoruz ama buna benzer tanismalar ve bunun getirisi olarak sorunlar da yaşıyoruz :) kendinize çok yüklenmeyin lütfen..

Onun paragraflar yazmasi cok sacma. Daha yüzyüze bile gelmemişsiniz, neyin paragrafı?

Tanımadığınız insanlara böyle davranmanız elbette normal. Ayrica bu insanlara kırılmaniz, kendinizi yipratmaniz gereksiz. Biraz salın, oluruna bırakın hayatınızı. Böyle küçük şeylerle oyalamayin sevincinizi.

Sosyal medyada her tip var canım. Hoşuna gidenle yazış sarmadı mı salla diğerine geç. Bu kadar ciddiye alıp daha görmeden kırılma kimseye. Biraz kabuğunu sertleştir. Ben seçilmem seçerim tarzında ol sonra kimse üzemez seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…