Sosyal medyada dışarıya fazlaca kapalı bırıyım , yabancı yoktur listemde , çok kısı ekler bi kişinin profil resmî hoşuma gıttı kabul ettı çok hoşuma gitmedi gerı sildım hiç de hoşlanmam böyle şeylerden sonra yazdı çocuk bıseyler cevap vermedim biraz uğraşınca bende yavaştan cevap vermeye başladım ama Kısa çok uzerıne düşmeden , sonra kendını güzel ıfade ettıkce bende etkılenmeye başladım görüşme teklıfını bıle kabıl ettım ama hala sahte ortam dıye kendımı kasıyorum hem çok yenı hem hıc görüşmedik ama çocukta paragraflar halınde etkilenecek tarzda yazıyor hoşuma gitti uzun zaman oldu bırının benımle tanışmak ıcjn ugrasması güzel geldı ,, yanı bende de bıseyler olma noktasına gelecek ken çocuk hep daha fazla seslı konuşalım hemen cevap yazmamı falan beklıyor ki musaıt bır ortamda olmadığımı belırttıgım halde elestırıye maruz kaldım , bende artık görüşmeye karar verdim ya bıraz da ıyı hıssedınce bıseyler yapmak ıstedıgım anda uzun uzun mesajlarla pes ettıgını yazdı çok içim acıdı karnıma agrı girdi suan bır kırgınlık yıgıldım kaldım kendıme çok kızdım boşu boşuna kendını açtın bak ne oldu dıye gecıcı bısey ama kırıldım smdı gelse kabul etmem ama kendımı açtım bırıne o da kırdı ,, zor bırıyım ve bu zorluk benı çok yıpratıyor öyle paylaşmak istedim