• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırıldım ne yapmalıyım

zuladakiadres

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
11
0
6
Bilecik
merhaba arkadaşlar ben gecen gün bir olay yaşadım lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin
iş yerinden bi arkadaşımla alışverişe gitmeye karar verdik.Yine iş yerinden samimi olduğum diğer kişiye alışveriş planımızı anlattım.Kendisi gelemeyeceği için (işi vardı) şaka yollu surat yaptı şakalaştık yani sorun yoktu.Alışveriş dönüşünde direk spora gittik.Bizimle gelmeyen kız da ordaydı.Beni görür görmez trip atmaya başladı ben de yine şaka yapıyo sandım.Bir iki kere şaka yapıp güldürmeye çalıştım.Herkesin içinde bana defol deyip kalktı gitti.Etraftakiler de şaşırdı neyse alttan al dediler.O sıra bişey demedim kendi de farketti heralde bozulduğumu sonradan normal konuşmaya çalıştı.Ben gerginlik çıkmasın diye konuştum pek belli etmedim.Eve geldiğimde sinirim iki kat bozuldu nasıl böyle diyebilir bana diye yedim kendimi durdum.Akşam da hiçbişey olmamış gibi mesaj falan attı cevap vermedim.Şimdi ona karşı nasıl davranayım?Hala sinirim bozuk lütfen bişeyler söyleyin teşekkürler

Tepkisinin yanlisligini anlayip konusmaya calistiysa siz de karsilik verin. Hatasini anlamis gorunuyor. Ben olsam uzerinde durmazdim. 2. defa olursa uyarirdim.

Kıskanmış seni.tavrını koy.bir daha böyle bir şey yaparsa gule güle diyecegini söyle.sen ona haber vermişsin sonuçta.

Bir süre mesafeli olun, koskoca insana defol git demek yakışmıyor.
Çocuk gibi trip atmalar vs.
Siz mesafenizi koruyun ki, bu lafın daha beterini duymayın.
Ben olsam öyle yaparım.

Defol ne demek ya. Dengesiz ayarsız. Hayatınızdan çıkarın efendim böyle insanları.
Sorunuzun cevabı: muhatap olmayın.

Bu insanin sizin hayatinizdaki onemi nedir?sadece siradan bir tanidiksa sallayin gitsin ama sizin zor zamaninizda yaninizdayda ,iyiligini ve destegini gormusseniz bence bir sans verin.

normalde güler eğleniriz iyi anlaşırız.Çok şakalaşırız ama milletin içinde bu tepkiyi vermesine çok bozuldum.Sırf ortam gerilmesin diye belli etmemeye çalıştım ama cidden çok moralim bozuldu

Sana hangi hakla trip yapiyor ?
Nikahli kocanmi ?
Yuz verme boylelerine , koy mesafeni cekil kenara ..

Ne kırılması ya. Bana def ol diyecek insanın birdaha suratına bakmam. O ne öyle seni pısırık sevgilisi sandı galiba.

bilemiyorum kızlar kafam kazan gibi.galiba en iyisi yüzyüze konuşup kırıldığımı söylemem. konuşmanın sonunda nasıl davranmam gerektiğini daha iyi görürüm gibi geliyor.

Back
X