kırıldım...üzgünüm... Yoruldum

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Eşim özel günlerimizi artık hatırlamıyor bile...doğum günümü unuttu...bahaneler sundu...ama kırıldım... Eskiden benden önce hatırlardı...artık monotonlaştık...iyice...içim hiç rahat değil... Acaba beklentimimş yüksek tutuyorum... Ama kutlaması bile yeter ki bir iki söz... Unuttu dün... Telefona baktı son anda hatırladı... Sarıldı öptü... Ama benim biraz çaktırmamla... Moralim çok bozuk... Ben mi büyütüyorum bu ara hiç mutlu olamıyorum..

ben benimkine 1 ay önceden soyledim ya unutmaz kutlarsın ya da tribin Allahını kaprisin kralını yersin benden haberin olsun dedım paşa paşa kutladı

Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdım bazı kadınlar ne şanslı ya bunun sırrı ne acaba
Bence Erkeğin yapısından Kaynaklı enim çevremde de var eşinin doğumgünü evlilik yıl dönümleri vs hiç atlanmıyor ama bizde öle değil bizim hepsi peş peşe geliyor,evlilik yıl dönümü 15 hzrn benim doğum günüm 15 ağst eşimin doğum günü 15 Eylül sıra ona geliyor havasını alıcakkk

Ya sence ben nasıl davranmalıyım

Bence bu erkekler bizim gibi değil diyip geçiltirilecek bir şey değil. Ha ilk el ele tutuşma, öpüşme, dıdısının dıdısı olur anlarım da doğum günü bu ya. Akıllısından akılsızına bütün telefonlarda alarm var, madem unutuyorsun bari o kadarını akıl et. Ne kadar kırıcı bir şey. Erkekler bizim gibi değil, derin değil, düşünceli değil diye diye zaten hödük olan adamları iyice hödük yaptık. Resmen kendi elimizle bahane sunduk, ağızlarına sakız ettik.

Bence benim yapdığım gibi davran sende onun doğumgünü vs umursama yada eşinle Konuş Önem verdiğini çok üzüldüğünü anlat aslında şu zamanda unutmakda çok zor tlf yazıyon 1 sene sonra çalıp hatırlatıyor.

Ben şahsen çok da önemsemiyorum bu durumu ama be adam madem aklında bi sarılıpda kutlamak iyiki varsın demek bukadarmı zor buna kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…