- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
2 yıl olduKaç yıllık evlisiniz.
2
2 yıl oldu
Hep ben yapa yapa yoruldum sıkıldımGeçen sene benim eşimde unuttubu sene unutmadığı halde sarılıp kutlamadı 4 gün sonrada onun doğum günü var bende hiç bişey yapmıcam
Çok ilgisiz üzüyor bu durum beniBu unutma hatirlama muhabbetleri için daha erken değil mi. Erkekler iiçin bazı şeyler çok çabuk siradanlasiyor sanırım
Aslında beklediğim tatlı bi kutlama hediye vs asla istemem ama o bile çok geliyor malesef bunlaraHep ben yapa yapa yoruldum sıkıldım
Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdım bazı kadınlar ne şanslı ya bunun sırrı ne acabaAslında beklediğim tatlı bi kutlama hediye vs asla istemem ama o bile çok geliyor malesef bunlara
Bence Erkeğin yapısından Kaynaklı enim çevremde de var eşinin doğumgünü evlilik yıl dönümleri vs hiç atlanmıyor ama bizde öle değilBen artık nasıl davranacağımı şaşırdım bazı kadınlar ne şanslı ya bunun sırrı ne acaba
Ya sence ben nasıl davranmalıyımBence Erkeğin yapısından Kaynaklı enim çevremde de var eşinin doğumgünü evlilik yıl dönümleri vs hiç atlanmıyor ama bizde öle değilbizim hepsi peş peşe geliyor,evlilik yıl dönümü 15 hzrn benim doğum günüm 15 ağst eşimin doğum günü 15 Eylül sıra ona geliyor havasını alıcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?