• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırıldım...

huzurlu_evim

OğlumEşimCanlarım...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
853
485
358
Nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Belki bukadar derdin içinde seninkide dert mi?Diyeceksiniz ama paylaşmak istedim. 26 yaşında bir çocuk annesi üniversite mezunu fakat ev hanımıyım eşimin ve kendi ailem biraz uzak çocukla ha deyince gidilmiyor onlarda çocuklu kadın diye fazla gelmiyorlar. Bu arada Bayram temizliği yapıyordum ve çok yorulmuştum dün facedeki üst komşumla yazışırken şakalaştık temizlik yapıyorum bir kahven bile yok dedim oda gel Canın sağ olsun dedi 55 yaşında ama çok sosyal çok cana yakın biraz önce 34 yaşındaki kızı(bekar) takıldım kahvem hazır mı dedim yooo ne kahvesi benim haberim yok.hem sen temizlik yapmıyor muydun dedi. Bende bozuldum tabi evet canım takıldım zaten çocuğu uyutacağım dedim hadi görüşürüz dedi içeri girdi yanlış anlamayın ben kahvenin peşinde insanlara yük olan tarzda insanlardan değilim zaten ama çok kırıldım birdaha kimseyle samimi olmam!

Nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Belki bukadar derdin içinde seninkide dert mi?Diyeceksiniz ama paylaşmak istedim. 26 yaşında bir çocuk annesi üniversite mezunu fakat ev hanımıyım eşimin ve kendi ailem biraz uzak çocukla ha deyince gidilmiyor onlarda çocuklu kadın diye fazla gelmiyorlar. Bu arada Bayram temizliği yapıyordum ve çok yorulmuştum dün facedeki üst komşumla yazışırken şakalaştık temizlik yapıyorum bir kahven bile yok dedim oda gel Canın sağ olsun dedi 55 yaşında ama çok sosyal çok cana yakın biraz önce 34 yaşındaki kızı(bekar) takıldım kahvem hazır mı dedim yooo ne kahvesi benim haberim yok.hem sen temizlik yapmıyor muydun dedi. Bende bozuldum tabi evet canım takıldım zaten çocuğu uyutacağım dedim hadi görüşürüz dedi içeri girdi yanlış anlamayın ben kahvenin peşinde insanlara yük olan tarzda insanlardan değilim zaten ama çok kırıldım birdaha kimseyle samimi olmam!

konuyu tam anlamadım canım, kızı seni kapıdan mı çevirdi

Balkondaydım onlar üst komşum annesiyle dün faceden yazıştık kapıdan çevirmedi ama 34 yaşındaki bir insanında yok ne kahvesi demesi anormal değil mi şok oldum

Yani anneye söylemişsiniz kızın haberim yok demesine alınmışsınız..Kız kapıdan çevirdiyse haklısınız ama eger ayak üstü kapı önünde falan söylemişseniz anlamamıştır belki.

Yapılan söylenmez ama benim kapım herzaman açık onlara buna dayanarak zaten şaka yaptım

bilmiyordur canım sen çok fazla takılmışsın. Bir kahve 2 dakikalık iş zaten kızına soylememiştir. Ben bile eve arkadaşlarımı çağırsam annemin kardeşlerimin haberi olmaz. Siz annesine söyleseydiniz tekrardan bu şekilde cevap almazdınız. Bilmiyor ki haberim yok diyor, boş yere insanların gunahını almayın bence.

Kızın haberı olmasa bıle aaaa cnm lafı mı olur gel yapayımda ıcelım demesı gereken yerde kapıdan cevırmıs nekadar gorgusuzmus

kızının haberi yoktur yoksa demezdi bence öyle.. annesi de söylemeyi unutmuştur ya da en olmadı şakalaşıyordunuz diye kadın da lafın gelişi davet etmiştir...

bilmiyordur canım sen çok fazla takılmışsın. Bir kahve 2 dakikalık iş zaten kızına soylememiştir. Ben bile eve arkadaşlarımı çağırsam annemin kardeşlerimin haberi olmaz. Siz annesine söyleseydiniz tekrardan bu şekilde cevap almazdınız. Bilmiyor ki haberim yok diyor, boş yere insanların gunahını almayın bence.
Canım kızı 34 yaşında biri balkondan seslense bir bayan a kahvem hazır mı siz haberim yok mu dersiniz

Balkondaydım onlar üst komşum annesiyle dün faceden yazıştık kapıdan çevirmedi ama 34 yaşındaki bir insanında yok ne kahvesi demesi anormal değil mi şok oldum

kabalık etmiş, ama zaten annesiyle samimiymişin, annesi olsaydı buyur gel dicekti muhtemelen sende onu bekledin sanırım
ama bazı insan misafir sevmez işte

kızının haberi yoktur yoksa demezdi bence öyle.. annesi de söylemeyi unutmuştur ya da en olmadı şakalaşıyordunuz diye kadın da lafın gelişi davet etmiştir...
Benim kapım onlara sürekli açık samimiyetime dayandım çünkü sürekli balkonda görünce konuşuruz gelirler zaten normal bir komşularda kahveye geleceğim denilmez ama çok bozuldum birdaha insanlardan şakada olsa bişey istememem gerektiğini öğrendim

bunda anormal bir durum yok ki annesi ile yazışmanızdan haberi yoktur bir anlık şaşkınlıkla yoo ne kahvesi demiştir..sizde buna alınana kadar annenle sohbet etmiştikte takılıyordum diyebilirdiniz bence.

kabalık etmiş, ama zaten annesiyle samimiymişin, annesi olsaydı buyur gel dicekti muhtemelen sende onu bekledin sanırım
ama bazı insan misafir sevmez işte
Aynen canım normalde yılışık değilim sıcak kanlıyım ama samimiyetime dayandım çok bozuldum

Alınacak birşey yok gibi geldi... Bir anlık dalgınlıkla demiş olabilir bilemezsiniz....

Ben
Haberim yoksa eğer haberim yok derim tabi ki.. Sizin geleceğinizden haberi yoksa ne demesini bekliyorsunuz ki?
öyle emezsin işte p kadar samimiyet varken arada kaldı ki ben ondan 8 yaş küçüğüm bu inceliği biliyorum buyur gel derdim yada canım bugün müsait değiliz diye bilirdi pat diye yooo haberim yok deniliptw sonra görüşürüz deyip ben içeri giremezdim

Back
X