- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.028
- 398
- 35
Ben şurada takildim. Niye mobili kapalı oluyor? Bilmiyorum ama erkek arkadasin bana cok, azicik kaba olucak ama, hanzo geldi. Aslında tam kelime o değilde, böyle burnu havada tipler vardır ya oyle geldi. Bir kere çok umursamaz. Kontör yuklemesini gectim, yok telimi kapatacagim yok arkadaslarimla bulusacagim. Tabii ki herkesin bir ozeli olmalı ve karisilmamali diye düşünüyorum ama sevgilin evlenince daha da beter olacak bence.
Ben olsam şunu yapardim. Maddi sıkıntılar var diyorsun o zaman evde seni oyalayacak ve ondan daha yoğun yapacak seyker bulacaksin. Okunmamis kitaplar varsa oku mesela. Örgü örmeyi öğrenebilirsin. Evde spor yapabilirsin. Başka bir dil çalışabilirsin. Resim cizmeye başlayabilirsin. Karakalem mesela. Ogrenciysen ders çalış zaten
Bulmak istedikten sonra ohooo iş çok
Bir arkadas yazmış sanirim. Ondan daha yogun olup kendini oyalayacaksin. Bak aklıma geldi. Kendine evde bakim yapsana burada guzellik forumuna takıl. Basit maske yapımları falan var. Kendini simart azicik 
Ben olsam şunu yapardim. Maddi sıkıntılar var diyorsun o zaman evde seni oyalayacak ve ondan daha yoğun yapacak seyker bulacaksin. Okunmamis kitaplar varsa oku mesela. Örgü örmeyi öğrenebilirsin. Evde spor yapabilirsin. Başka bir dil çalışabilirsin. Resim cizmeye başlayabilirsin. Karakalem mesela. Ogrenciysen ders çalış zaten