Kirilgandim ama olsundu :(

Düşündükçe yıprandığının sende farkındasın. Bırak her şey mükemmel olmasın, bırak kusurlu kalsın. Kusurlarla da her şey çok güzel.. Kim ne demiş, ne düşünmüş, ne der diye yaşanılır mı ki? Bazen hepimiz senin gibi dönemlerden geçiyoruz elbet. En güzeli sen kendini bildikten ve iyi bir insan olduktan sonra gerisini akışına bırakmak.. Bol bol dua et, vesveselerinin gitmesi için.. Emin ol Allah yardımcın olacaktır. Dualarınla, namazlarınla her şeyin çok daha huzurlu olduğunu göreceksin. Bunun garantisi benden. :KK51:

Oyle guzel soyledin ki :( aslinda bunu.farkinda olup vesveseye kapilmakta bi imtihan rabbim cekemeyecegimiz.yukler yuklemez biliyorum demekki kaldirabilcek gucteyim ustesinden gelebilirim :( sizde akliniza gelirsem bana dua edin olurmu :(

Seni kiranlara gerekli cevabi verdigin zaman kirilmicaksin tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Onlar kirmaktan korkmuyorlarsa sende korkma.!

Evet bu konuda cok haklisiniz ben.neden korkayim ki .. ama nerde yapicilik nerde anlasma hosgoru. . Ya kaybedersrm diye cok kokuyorum en gereksiz insanlari bile

Evet bu konuda cok haklisiniz ben.neden korkayim ki .. ama nerde yapicilik nerde anlasma hosgoru. . Ya kaybedersrm diye cok kokuyorum en gereksiz insanlari bile
Bırak kaybet birkaç kişiyi gerçekten önemli değil hayatında düzgün kişiler olsun seni sevenler olsun bir kişi olsun iki kişi olsun yeterli değil mi?

Onlar neden korkmuyorlar ??? Bunu dusun. Cnku onlar laf soktukca susuyorsun biliyorlar ki sesin cikmicak.. bunu yapma kaybet ne olmuş???
Biri bana 1 sene boyunca laf soktu yerin dibine soktu yapmadigi kalmadi.bende senin gbi dusundm ailemdendi. Ne oldu biliyormusun ???
Simdi ben ona sokmadigm laf kalmiyor susuyor cunku benden cevap buluyor. O an bise dediginde aklima gelen ilk seyi soyluyorum kirilirmi diye bugune kadar sustugum herseyi...!
Icim rahat en azindan simdi o sabaha kadar oturuyor neden bana oyle dedi diye. Onceden sabaha kadar aglardim sinirden nasil birsey demedim diye. Kusura bakmasinlar ama kimseye kendimi ezdirmem.

Bırak kaybet birkaç kişiyi gerçekten önemli değil hayatında düzgün kişiler olsun seni sevenler olsun bir kişi olsun iki kişi olsun yeterli değil mi?

Kendi basima asabilecgimi.dusunmuyorum kafam.duruyor sanki.
Bu degersizlik hissi cok baska bisey

Onlar neden korkmuyorlar ??? Bunu dusun. Cnku onlar laf soktukca susuyorsun biliyorlar ki sesin cikmicak.. bunu yapma kaybet ne olmuş???
Biri bana 1 sene boyunca laf soktu yerin dibine soktu yapmadigi kalmadi.bende senin gbi dusundm ailemdendi. Ne oldu biliyormusun ???
Simdi ben ona sokmadigm laf kalmiyor susuyor cunku benden cevap buluyor. O an bise dediginde aklima gelen ilk seyi soyluyorum kirilirmi diye bugune kadar sustugum herseyi...!
Icim rahat en azindan simdi o sabaha kadar oturuyor neden bana oyle dedi diye. Onceden sabaha kadar aglardim sinirden nasil birsey demedim diye. Kusura bakmasinlar ama kimseye kendimi ezdirmem.

Ustelik cevap vermezsen birde.karsindakibi degil millet seni sucluyor dinleme ver cevap diye Isin garip yani o an.iyle uzuluyirumki soyleyeck bisey bulaniyorum :) oysa nasikda cevabini veririm sinirlenince tek tek geliyor

Kendi basima asabilecgimi.dusunmuyorum kafam.duruyor sanki.
Bu degersizlik hissi cok baska bisey
İyi ama zaten bu insanlar senin değersiz hissetmeni sağlıyor.Onlar laflarını esirgemiyor sen napıyorsun o an susuyorsun sonra gece yastığa kafayı koyduğunda keşke bunu söyleseydim keşke şunu söyleseydim mi diyorsun. Yapma bunu kendine sen herkesten değerlisin bırak onları istediklerini düşünsünler eğer illaki ben ters birşey söyleyemem diyorsan da hiçbir şey söyleme o an arkanı dön git onları dinlemek zorunda değilsin.

İyi ama zaten bu insanlar senin değersiz hissetmeni sağlıyor.Onlar laflarını esirgemiyor sen napıyorsun o an susuyorsun sonra gece yastığa kafayı koyduğunda keşke bunu söyleseydim keşke şunu söyleseydim mi diyorsun. Yapma bunu kendine sen herkesten değerlisin bırak onları istediklerini düşünsünler eğer illaki ben ters birşey söyleyemem diyorsan da hiçbir şey söyleme o an arkanı dön git onları dinlemek zorunda değilsin.
Cok haklisin canim :(

Ayyyyyyy burda bile deger vermiyorlar cevap veren hic olmamis oluyum ben.valla oluyum :(

Herkesin böyle hissettiği dönemler olur.
Zor bir dönemden geçiyorsun, belki her şey üst üste geliyor.
Bu değersizsin gerçekten demek değil.
Küçük bir tatil imkanın var mı?
Ortam ve çevre değişikliği iyi gelecektir.

Herkesin böyle hissettiği dönemler olur.
Zor bir dönemden geçiyorsun, belki her şey üst üste geliyor.
Bu değersizsin gerçekten demek değil.
Küçük bir tatil imkanın var mı?
Ortam ve çevre değişikliği iyi gelecektir.

Malesef yok
Belki bi isim olsaydi boyle olmazdi :(

Oncelikle herkes seni sevemez bu bir.
Cunku sen buna cabalarken buldugunuz sey sevgiye donusmez karsi tarafta, " o maldir kullanirdirir kendini" dusuncesine donusur.
Kardesim bana " senin ne cok dusmanin var, demekki sen kotu birisin" diyor.
Bense bu kdr dusmanim olmasini " sabit karakterim ve sinirlarim" a yoruyorum.
Eger birisi bana hata yaparsa bitmistir, kimse beni ezik goremez. Agzima geleni sayarim. Karakterimden odun vermem.

Eskiden bende bi ara herkes beni sevsin diye ugrasirdim. Artik ilk sordugum soru " bu isten benim karim ne" oluyor. Cunku baska turlu isler yurumuyor. Bu demek olmuyorki yolda gordugume celme takiyorum yukselmek icin felan. Yeni birisiylemi tanistim? Sevecen ve iyi niyetli yaklasirim. Sicak kanli konuskanimdir. Ardindan onun tepkisini olcerim. Eger o sicaklik karsi tarafta yoksa bende ona oyle davranirim. 1 iyiligine karsilik 1 iyilik. Bir kotulugune karsilik 1 kotuluk. Siz kotuluk yapamam diyince daha iyi olmuyorsunuz inanin. Pisirik oluyorsunuz. Hakkini korumali insan

Oncelikle herkes seni sevemez bu bir.
Cunku sen buna cabalarken buldugunuz sey sevgiye donusmez karsi tarafta, " o maldir kullanirdirir kendini" dusuncesine donusur.
Kardesim bana " senin ne cok dusmanin var, demekki sen kotu birisin" diyor.
Bense bu kdr dusmanim olmasini " sabit karakterim ve sinirlarim" a yoruyorum.
Eger birisi bana hata yaparsa bitmistir, kimse beni ezik goremez. Agzima geleni sayarim. Karakterimden odun vermem.

Eskiden bende bi ara herkes beni sevsin diye ugrasirdim. Artik ilk sordugum soru " bu isten benim karim ne" oluyor. Cunku baska turlu isler yurumuyor. Bu demek olmuyorki yolda gordugume celme takiyorum yukselmek icin felan. Yeni birisiylemi tanistim? Sevecen ve iyi niyetli yaklasirim. Sicak kanli konuskanimdir. Ardindan onun tepkisini olcerim. Eger o sicaklik karsi tarafta yoksa bende ona oyle davranirim. 1 iyiligine karsilik 1 iyilik. Bir kotulugune karsilik 1 kotuluk. Siz kotuluk yapamam diyince daha iyi olmuyorsunuz inanin. Pisirik oluyorsunuz. Hakkini korumali insan

Hakkimi disardaki herkese koruyabiliyorum sevdiklerime ve beni yaralayanlara degil o an.o kelimeyi soyledhinde canim.yaniyor kotuluk dusunemiyorum:(
Tabiki kimse beni.sevemez ama ben.koyu biri olmak.istemiyorum.hep iyilikle yaklasiyorum hatam.bu ve ufacik sey kafamda dag oluyor. Haklisin bunda benim.karin.ne yi hic dusunmemistim hic :(

Tipkimin aynisi bende basak.. valla canim ben de ayni seyleri hep yasiyorum iliskilerim bile takintiligimdan dolayi biter ugrasamazlar benimle :) ben kendimi oyle kabul ettim. Cunku umursamicam diyorum,hooopp bisey oldu ben yerle bir .

Tipkimin aynisi bende basak.. valla canim ben de ayni seyleri hep yasiyorum iliskilerim bile takintiligimdan dolayi biter ugrasamazlar benimle :) ben kendimi oyle kabul ettim. Cunku umursamicam diyorum,hooopp bisey oldu ben yerle bir .

Evet bende erkek arkadasimla bu yzden cok catisiyorun :(

canım buna mukemmelliyetci kişilik diyorlar bazıları herkesin bönlünü hoş tıtacam diye kosturur ama kendini ihmal eder . mesela bazı anneler vardır buyumus cocuklarının herseyine ayakkabı baglamasına arkadan yemekle bile dolasır .kendisi insanlara hassas davrandıgı için baska davranıslar onu cabuk kırar. yıpratır. ki baxende o çevresine hep alttan alan kosturan tip imajı cizdiği için cevrede bunu kullanır. yani sen hayır demedikce devam edecekler.bununla ilgili kitaplar var okumanı tavsiye ederim

Ben de kısmen anlattığın gibiyim ama bunu takmıyorum. Kimseyi kırmamak bence iyi bir huy, hele ki bu devirde kolay kolay bulunmuyor bizim gibiler.

Biliyor musun beni yaşıtlarımdan çok 60 yaş üstü teyzeler sever :D Neden? Eski devir sanırım daha erdem sahibiydi. Beni en iyi onlar anlıyor dinozorlarım benim :D

Kırılmaya gelince, ben de çok kırılırım. Etrafım patavatsız dolu zaten. Olsun, o onların ayıbı. Ben de içten patlıyorum ama boşver diyorum, büyüklük bende kalsın. Elbet herkes ektiğini biçer...

Yani karakterini kabullenmeye çalış. Ve çok takma kafaya. Bırak konuşsunlar, hiçbirşey geçmeyecek ellerine.

Back
X