- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
Cok ince düşünüyorsunuz ve karsinizdaki kisi de sizin gibi ince düşünsün dikkat etsin diye bekliyorsunuz. Maalesef insanların düşüncelerini kontrol edemeyiz. Bazen karsinizdakine ne soylerseniz söyleyin anlayamaz ya da duymazdan gelir. Illa dedigimi anlasin diye kendinizi paralamak yorar asıl.Bunları ama yapmıyor olması gerekmiyor mu? Yani yapmama ihtimali olması ayrı bir şey ama, beni bu hareketlerle de yoruyor. Ben bunu düşünmek zorunda mıyım? Demek ki bazı geçmiş tecrübelerimden yola çıkıyorum. Yapmaz dediğim her şey oldu sonuçta. Sonra üzülen, kırılan ve ağzını açamayan ben oldum. Önemli lan dediğini yaptırması değil ki, bunları hiçbir şekilde konu haline getirmemesi.
Konuda sorun goremedim çünkü esiniz gerekli cevabı vermis siz de biz boyle uygun gorduk demissiniz neden simdiden kendinizi uzuyorsunuz ki? Madem gelip uzun sure kalmak istiyor esinize ben seninle bas basa olmak istiyorum en fazla 1 hafta kalsin dersiniz ama hic gelmesin demek de esit olmaz esiniz de annemi istemiyor diye uzulebilir çünkü sizin anneniz yani basinizda.