kırılmakta haksız mıyım ?

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
merhaba kızlar
çevremdeki herkes çok alıngan olduğumu söylüyor. o yüzden bu olayı size anlatmak istedim. ben mi abartıyorum diye. ama cidden çok zoruma gitti.

ben üniversite öğrencisiyim ve benim yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği 2 tane candan öte arkadaşım var. ve biz hepimiz birbirimizi çok severiz gerçekten eşit derecede yakınız birbirimize . ve bölümümüz itibariyle sürekli proje sunum vb. şeylerle uğraşıyoruz.
şu ana kadar yaptığımız tüm ödevleri bireysel yaptık. ama geçen derste hoca 2 şer kişi olarak çalışmanızı istiyorum dedi. isimlerinizi yazdırın dedi.

ve o an bu ikisi anında kendi isimlerini beraber yazdırdılar ödev için çift oldular. yüzüme bile bakmadılar ben böyle kalakaldım. ne biliyim sorabilirlerdi en azından ya da biz beraberiz sen de kendine arkadaş bul diyebilirlerdi .
empati kurmaya çalışıyorum ben hayatta böyle bi şey yapmazdım. biz 3 kişiyiz nasıl çift olucaz kura çekelim o zaman falan der espriye vururdum onlarla konuşurdum ortak bi karara bağlardım . ama arkadaşıma böyle yapmazdım.
baya yüzüm düştü eve geldim duramadım ağladım hatta sorun onlarla aynı grupta olmamam değil tavırları ağırıma gitti bilmiyorumm

bence alınganlık yapacak bir şey yok. illa ki içinizden 2 kişi grup olacaktı. ayrıca yukarıda yazdığın konu hakkında; durum düşündüğün gibi değilmiş demek ki.

bence alınganlık yapacak bir şey yok. illa ki içinizden 2 kişi grup olacaktı. ayrıca yukarıda yazdığın konu hakkında; durum düşündüğün gibi değilmiş demek ki.

durumun düşündüğüm gibi olmaması canımı sıktı zaten. 3. kişi olmak biraz üzdü beni sanırım

Canım bence sen biraz fazla alınganlık yapmışsın o an için belki öyle konuşmuş beraber yazdıralım demişlerdir. Yani bu sizi sevmedikleri ya da sizi kırmak için böyle yaptıklarını göstermezki :) eğer ilk kez böyle bir durum yaşıyorsan arkadaşlarınla ilgili çok takılma bence ama bu tarz davranışlar daha önceden olduysa ya da bundan sonra olursa ikisiylede konuşur bir problem olup olmadığını öğrenirsin.

Benimde üniden 2 tane yakın arkım var kardeş gibiyiz. 10 küsür yıldır tanırız birbirimizi bazen onlar buluşur benim haberim olmaz, bazen ben birisiyle görüşürüm diğerinin haberi olmaz :) bazen hep beraber buluşuruz duruma göre olur böyle şeyler tercih edilmedim dışlandım meselesi yapmaz asla iyi arkadaşlar.

Fazla alınganlık yapmışsınız ortada alıncak bir durum yok.Sonuçta hocalarınız 2'er kişik gruplar istemiş onlarda kendilerini yazdırmış grup olarak,eger 3 kişi demiş olsaydı sizide yazdırırlardı.Sizin dediginiz gibi çekiliş vb bir oylama türü yapılmış olsaydı yine sizden birisi açıkta kalınacaktı bu seferde açıkta kalınan kişi alıngalık yapabilirdi.

bireysel çalıştığınız zamanlarda acaba onlarla hiç iletişim kurmuyormuydun.Yani kendi ödevini kendin yapıp onlara hiç fikir yada görüş sunmuyor isen onlarda genelde birlikte yapıyor iseler belki böyle bir grup olayındada birlikte yapmayı düşünmüş olabliirler otomatik olarak, Ama öyle bişey yok ise aynı sınıfta olunca bende biraz bozulabilirdim açıkcası...demekki onlar daha iyi iki arkadaşmış..Üc kişilik arkadaşlık zordur zaten hep.. :)))

Grup ödevleri zordur arkadaşlığınızı bile bozabilir. Belki böylesi daha hayırlıdır bilemezsin. Sana düşen bir şey olmamış gibi davranıp kendine sağlam bir ödev arkadaşı bulman. Bırak gerisini onlar düşünsün.

durumun düşündüğüm gibi olmaması canımı sıktı zaten. 3. kişi olmak biraz üzdü beni sanırım

bence boş ver. çok kafaya takılacak bir şey değil. kimseye de sonsuz güvenme. bugün okul arkadaşın yarın başkası... hayat kazıklarla dolu. bu olayı böyle büyütürsen ileride daha çok kırılırsın. biraz sallamayı şimdiden öğren.

ben olsam ben de alınırdım,abartmıyorsunuz bence.Sormak çok zor olmamalıydı

ben olsam bende alınırdım açıkçası.. benimde fazla alıngan oldugumu söylerler ondan olsa gerek ama benim düşüncem hep şu oldu tek rakam sayısıyla arkadaş olunmuyor. ya 2 olcak ya 4 mesela.. 3 kişilik bi arkadaş grubuna hiç katılmadım. başkası katılmak isteyince de mesafemi koydum. bilmiyorum sevmiyorum o şekilde illaki bi sorun çıkıyor yani o onun arkasından konuşuyor başkası benim gibi alınganlık yapıyor falan fistan.

Alınmanı anlayabiliyorum ama ağlayacak kadar büyük bi durum yok ortada .. Bu seni dışladıklarını da göstermiyor. Böyle şeyleri kafana takarak üzülmek yerine mutu olmaya bak canım

alınacak durum var ama ağlanacak durum yok bence.bundan sonra sen de ona göre davranırsın.

bazı insanlar daha uyumlu,daha ılımlı olur olaylara karşı.

sen de böyle bir tipsen ona göre davranmış,nasıl olsa o halleder diye düşünmüş de olabilirler.

biz de üni de 3 arkadaştık hepimiz aynı anda ben başkasını bulayım siz ikiniz olun derdik genelde de herkes başkasını bulur gruptan kimse 2 kişi ödev yapamıyordu

canlarım benim kırılmakta haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…