Cilt Bakımı Ürünleri Kırışıklık karşıtı krem uyarısı ve tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Kırışıklık karşıtı krem olarak hangisini kullanırsın?

• Oriflime Diamond Cellular Anti-Aging krem

OY: 0 0,0%
  • La Prairie Cellular Platinum Rare krem

• Garnier Nutritioniste Ultra Lift Anti Wrinkle Firming göz kremi

• Avon Name Anew Ultimate Age Repair gece kremi

• Vichy LiftActiv Retinol Night Total Wrinkle Plumping Care gece kremi

• Lancome by Lancome for Women High göz kremi

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

rubina

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
31
12
8
39
Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim. Bir yanlışım olursa affedin. Geçenlerde bildiğiniz dolandırıldığım için bu konuyu açma gereksinimi hissettim. Rumuzum ile dolandırılmam arasında ciddi bir benzerlik var :D

Daha önce La Prairie, Avon, Garnier, Vichy gibi bilinen markaların kırışıklık karşıtı kremlerini kullandıktan sonra anneme bir araştırma için gelen rosa rubina marka kremi kullandım ve çok memnun kaldım. 2 kere ezcaneden aldım 360 tl vererek ve geçenlerde çok popüler bir satış sitesinde 111 tl gibi bir fiyat görünce şaşkına döndüm. 3 tane parasına 1 tane alıyormuşum diye çıldırdım. 111 tl lik olandan 3 tane aldım ve bir de ne göreyim 2 tanesi 15'lik tüp bir tanesi de %100 sahte. Siz siz olun ucuz diye her yerden ürün almayın. Kişilere de ulaşamıyorum. Satış sitesine de durumu anlatan bir mesaj yazdım ama döneceğiz dediler dönüş yok. Dolandırıldım resmen. 15'lik tüpler gerçek gibi duruyor ama diğerleri yüzünden kullanmaya korkuyorum.

İade etme talebinde bulundum para onların hesabına geçmiş salak gibi onay verdiğim için :D Bir de zeki geçinirim D:

Bu arada ürün olarak La prairie ve Rosa rubina'yı öneriyorum. İlki çok ama çok güzel farkı anlıyorsunuz ama kesinlikle çok pahalı. İkincisini de internetten alıp pişman olmama rağmen bir satış sitesinde %100 orjinal olarak 300'e bir yerde de gene orjinal olarak 325'e buldum. 300 tl olanı aldım orjinal, havale ile doğrudan ödeyeceğim deyince önce ürünü göndereyim bakın kontrol edin parayı hesaba havale ederseniz 275 tl olur deyince kar da ettim. Satış sitesinin, satıcının ismini reklam olmasın diye vermiyorum. Özelden yazabilirim.

Başlığı açma sebebim de ucuza alayım demenin de sonuçları var. Daha önce aldıklarımdan biraz ucuzu yeterken çok ucuzunu alayım deyince dolandırıldım kızlar. Bu da böyle bir anımdır :D

Anket de oluşturayım tam olsun

Back