- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
Bakıyorum hemen teşekkürlerDoa kimya zaten internetten satış yapıyor sadece. Arama çubuğuna yazarsanız bulursunuz hemen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıyorum hemen teşekkürlerDoa kimya zaten internetten satış yapıyor sadece. Arama çubuğuna yazarsanız bulursunuz hemen.
Bakıyorum hemen teşekkürler
Sigara gerçekten cildi mahvediyor. Daha doğrusu tüm vücuda zararlı, cilt dahil. Bıraksanız çok iyi olur aslında.Günde iki buçuk litre su içerim.iki günde bir yürürüm.sigara kullanıyorum malesef.
Arayayım bakayım.teşekkürler tekrarStokta kalmamış sanırım şansınıza. Mesaj atıp sorun isterseniz stok durumunu ne zaman geleceğini falan.
Cilt düzelecekse bırakırım çok bağımlı değilim.bir de şeker tüketimin çok.onu da bırakmalıyımSigara gerçekten cildi mahvediyor. Daha doğrusu tüm vücuda zararlı, cilt dahil. Bıraksanız çok iyi olur aslında.
30 yaşındayım canım. Ben genetik olarak şanslı olduğum için pek kırışıklığım yok. Ama dönem dönem kullanıyorum yine de önlem olarak. Aslında kırışıklık kremleri 20'li yaşların ortasından itibaren düzenli kullanılmalı. Oluştuktan sonra düzeltmeye çalışmaktansa oluşmadan önlem almak en güzeli.
Sephora annem 43 yaşında ve derin kırışıklar var ona da fayda eder mi sence ablanın cilt durumu nasıldıMarkalara deli paralar bayılmayın. Aynı hatta daha iyi ürünler doğal kozmetikler ya da kimyasallar satan firmalarda çok çok çok daha ucuz.
Ben doa kimyadan alıyorum. 40 yaşındaki ablamın yüzündeki kırışıklık ve sarkmaları 3 ay gibi bir sürede toparladı oldukça. C vitamini de var orda.
Ester c alıyorum ben,takviye yani, sigara içenler kesin alsın, aksi halde ciltleri parşomen gibi oluyo
bende 27 yaşındayım. çok yok yüzümde. sama sanki gülünce gözlerimde oluyor. o yüzden sordum![]()
Sephora annem 43 yaşında ve derin kırışıklar var ona da fayda eder mi sence ablanın cilt durumu nasıldı
Bu hyaluronic asit olan nasıl bşy yani krem mi hap mı30 yaşındayım canım. Ben genetik olarak şanslı olduğum için pek kırışıklığım yok. Ama dönem dönem kullanıyorum yine de önlem olarak. Aslında kırışıklık kremleri 20'li yaşların ortasından itibaren düzenli kullanılmalı. Oluştuktan sonra düzeltmeye çalışmaktansa oluşmadan önlem almak en güzeli.
Sana başka bişey önereyim o zaman. Bu yıla kadar ben sebamed'in göz çevresi kremini kullandım. 30 yaşından önce q10 içeren ürünlerden uzak durmak gerekiyor. Piyasada bulabildiğin fiyat performans oranı en iyi ürün sebameddi. Sen üç sene daha kullanabilirsin onu. Sonra q10 içeren ürünlere geçmen gerekiyor.
Hyaluronic asit 30 yaş öncesi için uygun mu bilmiyorum. Bi araştırmak lazım.
İkisi de değil. Jel..Bu hyaluronic asit olan nasıl bşy yani krem mi hap mı
anladım teşekür ederim kullanabilirim.
sadece göz ve çevresi değil mi? benim göz altı içinde geçerli mi? saha önce böyle kremler kullanmadığımdan pek bilgim yok![]()
İkisi de değil. Jel..
Tüm göz çevrene göz altı göz kapağı dahil uygulayabilirsin.
İkisi de değil. Jel..
Peki kırışıklık olmasada kullanabilirmiz önlem olarak bide site güvenilir mi çok sordum ama:)
Tüm göz çevrene göz altı göz kapağı dahil uygulayabilirsin.
Sebamed de q10 vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum hani şu tüpte olanSana başka bişey önereyim o zaman. Bu yıla kadar ben sebamed'in göz çevresi kremini kullandım. 30 yaşından önce q10 içeren ürünlerden uzak durmak gerekiyor. Piyasada bulabildiğin fiyat performans oranı en iyi ürün sebameddi. Sen üç sene daha kullanabilirsin onu. Sonra q10 içeren ürünlere geçmen gerekiyor.
Hyaluronic asit 30 yaş öncesi için uygun mu bilmiyorum. Bi araştırmak lazım.
onu bilmiyorumda, yorumlarda parfümlü falan diyor. bu göz altına zarar vermez mi acabaSebamed de q10 vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum hani şu tüpte olan