Kırışıklıklar

in vino veritas in vino veritas sen kaç yaşındasın, kullanıyor musun sende :KK51:

30 yaşındayım canım. Ben genetik olarak şanslı olduğum için pek kırışıklığım yok. Ama dönem dönem kullanıyorum yine de önlem olarak. Aslında kırışıklık kremleri 20'li yaşların ortasından itibaren düzenli kullanılmalı. Oluştuktan sonra düzeltmeye çalışmaktansa oluşmadan önlem almak en güzeli.

Ester c alıyorum ben,takviye yani, sigara içenler kesin alsın, aksi halde ciltleri parşomen gibi oluyo

30 yaşındayım canım. Ben genetik olarak şanslı olduğum için pek kırışıklığım yok. Ama dönem dönem kullanıyorum yine de önlem olarak. Aslında kırışıklık kremleri 20'li yaşların ortasından itibaren düzenli kullanılmalı. Oluştuktan sonra düzeltmeye çalışmaktansa oluşmadan önlem almak en güzeli.

bende 27 yaşındayım. çok yok yüzümde. ama sanki gülünce gözlerimde oluyor. o yüzden sordum :KK51:

Markalara deli paralar bayılmayın. Aynı hatta daha iyi ürünler doğal kozmetikler ya da kimyasallar satan firmalarda çok çok çok daha ucuz.

Ben doa kimyadan alıyorum. 40 yaşındaki ablamın yüzündeki kırışıklık ve sarkmaları 3 ay gibi bir sürede toparladı oldukça. C vitamini de var orda.
Sephora annem 43 yaşında ve derin kırışıklar var ona da fayda eder mi sence ablanın cilt durumu nasıldı

bende 27 yaşındayım. çok yok yüzümde. sama sanki gülünce gözlerimde oluyor. o yüzden sordum :KK51:

Sana başka bişey önereyim o zaman. Bu yıla kadar ben sebamed'in göz çevresi kremini kullandım. 30 yaşından önce q10 içeren ürünlerden uzak durmak gerekiyor. Piyasada bulabildiğin fiyat performans oranı en iyi ürün sebameddi. Sen üç sene daha kullanabilirsin onu. Sonra q10 içeren ürünlere geçmen gerekiyor.

Hyaluronic asit 30 yaş öncesi için uygun mu bilmiyorum. Bi araştırmak lazım.

Sephora annem 43 yaşında ve derin kırışıklar var ona da fayda eder mi sence ablanın cilt durumu nasıldı

Çok daha iyi bence. Kendi de farkettiği için hevesle kullanmaya devam ediyor. Annen de bir denesin. Kısa zamanda tamamen geçirmese de görünümünü azaltır en azından bence.

Bu hyaluronic asit olan nasıl bşy yani krem mi hap mı

Sana başka bişey önereyim o zaman. Bu yıla kadar ben sebamed'in göz çevresi kremini kullandım. 30 yaşından önce q10 içeren ürünlerden uzak durmak gerekiyor. Piyasada bulabildiğin fiyat performans oranı en iyi ürün sebameddi. Sen üç sene daha kullanabilirsin onu. Sonra q10 içeren ürünlere geçmen gerekiyor.

anladım teşekür ederim kullanabilirim.
sadece göz ve çevresi değil mi? göz altı içinde geçerli mi? saha önce böyle kremler kullanmadığımdan pek bilgim yok :KK51:

Sebamed de q10 vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum hani şu tüpte olan

Back
X