Kırışıklıklar

peki arkadaşlar cildinize nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz ? cildi nemlendirmemek de yıpratır

netten baktım bulamadım yaptığım krarışımı hatırladığımı yazayım sonra detaylı veririm olmadı. bana iyi geldi cildim kuru

4damla karısı yağı, 4damla nar çiçeği yağı, ...................
4 adet kapsül e vitami(eczaneden aldmıştım)
bepantel krem
bide m ile başlayan bir krem vardı.
hepsini cam bir kavanozda karıştırdım. gece yatarken sürüyorum. bana baya iyi geldi.
böyle şeylerde süreklilik esas.cildimi temizlemeden uyumayay başladım. o yüzdendir belkide bilemiyorum

netten baktım bulamadım yaptığım krarışımı hatırladığımı yazayım sonra detaylı veririm olmadı. bana iyi geldi cildim kuru

4damla karısı yağı, 4damla nar çiçeği yağı, ...................
4 adet kapsül e vitami(eczaneden aldmıştım)
bepantel krem
bide m ile başlayan bir krem vardı.
hepsini cam bir kavanozda karıştırdım. gece yatarken sürüyorum. bana baya iyi geldi.
böyle şeylerde süreklilik esas.cildimi temizlemeden uyumayay başladım. o yüzdendir belkide bilemiyorum
krem ismini hatırlarsan yaz bana da :) gece temizlemek önemli ya ben bazen yorgunluktan uğraşamıyorum o da sanırım lekelenme yapıyor bana

Hücre yenileyici ve gençleştirici gece bakım kreminin tarifi şöyle:

Malzemeler (70 gram krem):

1 tüp Madécassol merhem (eczanelerde kolaylıkla bulabilirsiniz)
1 tüp Bephantol krem (bu da eczanelerde çok kolay bulunur)
12 adet E vitamini kapsülü (ya da 2 adet E vitamini ampulü -iğne yapımında kullanılanlardan-) (Markası fark etmez, eczanede bulabildiğiniz bir marka olabilir)
4 damla jojoba yağı
4 damla kayısı çekirdeği yağı
4 damla nar yağı

Yapılışı:

Tüm malzemeyi bir kapta karıştırmanız yeterli.

Hem Bephantol krem, hem de Madécassol merhemin tüplerinin tamamını boşaltmanız lazım.

E vitamini kapsüllerinin ya da ampullerinin içindeki sıvıyı kullanmanız gerekiyor. Bu nedenle ampulu kırarak, kapsülleri de delerek içindeki sıvıyı alabilirsiniz.

Malzemeleri karıştırırken tahta bir çubuk ya da plastik bir kaşığın sapını kullanabilirsiniz.

Hücre yenileyici ve gençleştirici gece bakım kreminin tarifi şöyle:

Malzemeler (70 gram krem):

1 tüp Madécassol merhem (eczanelerde kolaylıkla bulabilirsiniz)
1 tüp Bephantol krem (bu da eczanelerde çok kolay bulunur)
12 adet E vitamini kapsülü (ya da 2 adet E vitamini ampulü -iğne yapımında kullanılanlardan-) (Markası fark etmez, eczanede bulabildiğiniz bir marka olabilir)
4 damla jojoba yağı
4 damla kayısı çekirdeği yağı
4 damla nar yağı

Yapılışı:

Tüm malzemeyi bir kapta karıştırmanız yeterli.

Hem Bephantol krem, hem de Madécassol merhemin tüplerinin tamamını boşaltmanız lazım.

E vitamini kapsüllerinin ya da ampullerinin içindeki sıvıyı kullanmanız gerekiyor. Bu nedenle ampulu kırarak, kapsülleri de delerek içindeki sıvıyı alabilirsiniz.

Malzemeleri karıştırırken tahta bir çubuk ya da plastik bir kaşığın sapını kullanabilirsiniz.
yazdım :)

ben içine kanteron yağıda koydum. güneş lekelerine iyi geliyor diye :KK53:
hamilton güneş kremi kullanıyorum. 3 senedir. bir kaçtane denedim ama en güzeli buydu.

çok teşekkür ederim :) kesinlikle yaparım bunu. doğal ürünler çok daha iyi. diğerleri bana hiç iyi gelmedi

Bu aslında yanık kremi. Bir yerin yandığında da sürebilirsin. Çatlaklara özellikle kış aylarında çok iyi geliyor. Vücudunun her yerine kullanabilirsin. Ben güneş sonrası da sürüyorum tatilde falan. Çok amaçlı krem koydum adını. Eşim bile traş sonrası balsam yerine bunu sürüyor.

Bu aslında yanık kremi. Bir yerin yandığında da sürebilirsin. Çatlaklara özellikle kış aylarında çok iyi geliyor. Vücudunun her yerine kullanabilirsin. Ben güneş sonrası da sürüyorum tatilde falan. Çok amaçlı krem koydum adını. Eşim bile traş sonrası balsam yerine bunu sürüyor.
faydalı olduğu çok belli. zeytinyağı cilde çok iyi geliyor zaten de nasıl kullanılacağını bilmiyordum. haklısın kışın cildi çatlamaktan korur. faydalı bilgi baya teşekkürler :)

ibrahim Saracoğlunun kirisklilar icin yag kuru var ama gozlerin yakinina surulur mu bilmiyorum. ibrahim saracoglu kürlerine bi bakin.

Ben 33 yaşındayım 3 kez botoks yaptırdım etkisi geçince kötü falan olmadı en etkisi gecmiş hali bile oldukca iyi ben memnun kaldım

bir karışım var ben onu kullanıyorum. gece uyumadım cildimi asiti kaçmış soda ve gül suyu ile temizliyorum. sonra o kremi sürüyorum.
sabahta tekrar cildimi soda ve gül suyu ile siliyorum. hamilton güneş kremi var onu sürüp çıkıyorum. memnunum :KK51:
sabah kalkınca yıkaMıyor musun bir ürünle ? doğrudanbunu mMU yapıyorsun ?

Back
X