Elbette, kuru ve hassas ciltliyim 29 yaşındayım. Genel mantığım şu: krem losyon gibi cilt yüzeyinde kalan ürünleri daha ucuz, cilt altına inen serumları ve doğal yağları daha fiyatlı alırım, losyonun da serumun da içeriğine dikkat ederim içerik zenginleştikçe fiyat artıyor doğal olarak.
Kışın sürekli kullandıklarım:
1. Klairs all over lotion (175 tl ama 250 ml 1 sene gider çok güzel ve temiz içerikli nemlendirici)
2. Kapa plus cilt bakım kremi (cildi çok güzel yatıştırıp yumuşatan bi krem ve 30 lira mı ne o içeriğe göre şaka gibi fiyat)
3. O dönemki bütçeme göre hc care anti wrinkle serum, caudalie wineactiv serum, alterra q10 serum, isana bakım ampullerinden biri. Şu ara daha uygun fiyatlı diye alterra ve isanadayım mesela.
4. Cyrene %2 aha (kimyasal peeling için)
Haftada iki kez kağıt maske yapıyorum kendi karışımımı hazırlıyorum: 3 no.daki serumlardan biri, kapaplus, aloe vera jeli, kuşburnu çekirdeği yağı (cildi harika yumuşatıp aydınlatıyor antiage etkili), eczacıya yaptırdığım nemlendirici yağ karışımı, bolca klairs losyonu sırayla sürüp maden suyunda ıslattığım kağıt maskeyi yüzüme yerleştirip kuruyana kadar bekletiyorum (evet deliyim

).
Yazın bu kadar bakıma ihtiyacım olmuyor, hafif bi serum, losyon, güneş kremi ve ayda bir iki maske.
Cilde uygun temizleyici ve güneş koruyucu yaz kış fark etmeksizin her gün elbette.
Biraz sevdiğimden biraz mecburiyetten (problemli cilt) epey uğraşıyorum inşallah 50 yaşımda mükafatını alırım bu eforun, tersi olursa satmışım bu dünyayı deyip sigaraya ve güneş altında istakoz gibi bronzlaşmaya başlayacağım