Kırk çıkmadan adet görme

Zacar03

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
9
1
1
27
Lohusalığın 32. Gününde ağrılı yoğun bir kanama yaşmaya başladım. 40ı çıkmadan adet görülür mü yoksa bir problemmi var bilen var mı?

Lohusalığın 32. Gününde ağrılı yoğun bir kanama yaşmaya başladım. 40ı çıkmadan adet görülür mü yoksa bir problemmi var bilen var mı?
Bence adet değil de lohusalikla alakali bi durum yaşiyorsun.32 gun boyunca vucudundan atman gerekeni atamamişsindir belki şu anda birden geliyirdur hepsi kiminin 40 gün ayni yogunlukta oluyor kiminin leke leke olup olup bitiyor kimininde sizinki gibi oluyor demekki.

40 çıkmadan adet görülüyor ben gördüm.40 ımdan sonra dr a gittiğimde adet döngümün başladığını söyledi.Ben doğum kontrol hapına başlamıştım emzirenlere özel.Siz de doktora gidip tam öğrenebilirsiniz.

Adetiniz sütünüzü etkiledi mi benim az geliyor zaten prematüre bebeğim etkiliyor mu

Adetiniz sütünüzü etkiledi mi benim az geliyor zaten prematüre bebeğim etkiliyor mu
Herhangi bi etkileme olmadı.O aydan sonra da düzenli adet gördüm.Bebegimi de neredeyse 25 ay emzirdim.

Bol bol su için emziren anne çaylarından içebilirsiniz.Rezene çayı da kullanıyordum.İnşallah artar sütünüz stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…