Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim (bosanma asamasinda olan adamdan bahsediyorum) normalde babasindan nefret eder..hep olmesini isterdi ki yarim saat yanyana duramaz kavga ederler..babasi pekde normal biri degildir icki kumar kahve her gordugu kadina bakan bir adam ayni zamanda akil noksani sacna sapan isler yapan biridir..yaptigi hatalar yuzunden cocuklarinin hayatlarini mahfetmis somurmus biridir.esimden babasinin bu huylarini hatta daha fazlasini bilir buna ragmen babasinin fikirlerini cok sacma bulmasina ragmen hic sozunden cikmaz ve asiri asiri derece babasindan tirsar bahsettigim kirk yasinda adam cocukda degil.. Babasinin her dedigini yapip benim hic bir dedigimi yapmayan biri hatta ve hatta babasina olan bu korkusu yuzunden cocuklarindan yuvasindan defalarca vazgecmis biri...aralarinda anlayamadigim ve benden gizledikleri bir iliski var..yillardir bir turlu anlayamadim ve cozemedim bir adam neden babasindan bu kadar korkar
Karakteri oturmamıştır...
Boşanma aşamasındasınız artık bu saatten sonra çözseniz de bir şey ifade etmiyor. Çocuğunuz yoksa sallamayın derim.
Tam olarak neden boşanıyor sunuz? Kb mı sebeb?
Karaktersiz oldugu asikar zaten...
Yinede altinda farkli nedenler ariyorum..
.ne oldugunu adam kapali kutu babasiyla olan iliskiside oyle oyle vi esrarengiz garip anlayamadigim seyler var
Esim (bosanma asamasinda olan adamdan bahsediyorum) normalde babasindan nefret eder..hep olmesini isterdi ki yarim saat yanyana duramaz kavga ederler..babasi pekde normal biri degildir icki kumar kahve her gordugu kadina bakan bir adam ayni zamanda akil noksani sacna sapan isler yapan biridir..yaptigi hatalar yuzunden cocuklarinin hayatlarini mahfetmis somurmus biridir.esimden babasinin bu huylarini hatta daha fazlasini bilir buna ragmen babasinin fikirlerini cok sacma bulmasina ragmen hic sozunden cikmaz ve asiri asiri derece babasindan tirsar bahsettigim kirk yasinda adam cocukda degil.. Babasinin her dedigini yapip benim hic bir dedigimi yapmayan biri hatta ve hatta babasina olan bu korkusu yuzunden cocuklarindan yuvasindan defalarca vazgecmis biri...aralarinda anlayamadigim ve benden gizledikleri bir iliski var..yillardir bir turlu anlayamadim ve cozemedim bir adam neden babasindan bu kadar korkar
:) Bebek takvimini nasıl görmemişim.Ikinci bebisim geliyor Allahin izniyle..
Zor bir surecten geciyoruz adam umrumda degil sadece babasiyla olan mevzuyu cozsem adamida cozmus olurum ona karsi elim daha guclu olur
Ne gibi??
:) Bebek takvimini nasıl görmemişim.
Bu tip ilişkileri terapistler 8-10 seansta anca çözüyor. Zor bu ilişkileri çözmek de anlamlandırmak da.
Adamin babasindan nefret ettigi halde acayip tirsiyor..oyleki ne kadar zor durumda bile olsa babasinin sozunden cikamiyor.babasini gordumu sut dokmus kedi gibi sekilden sekile giriyor korkusan bizi bile sahiplenemiyor.adam borc bataginda hergun bankardan uyarilar geliyor nerdeyse ev elinden gidecek ama babasiyla hic alakasi olmayan annesinden kalan mirasi satip borcunu odeyemiyor izin vermedigi icin cik istedigi halde satmaya korkuyor cok bariz asiri hareketler bunlar..sanki baba birseyle tehdit edip susturuyor gibi ama ne bir ayibi sucu hatasimi var yoksa kucukken babasi bunlara birseymi yapti boyle garip supheler var..babasida pek tekin biri degil cok pisliklerini duyuyorum
Garip hareketler.
Cinsel istismar gibi bir şey mi düşündüğün???