Kirli kadın

Bızım oralarda kadınlar regl olınca kırlendım yada kırlıyım der dınımızde peygamberımızın hadıslerı vardı sanırım bunun kırlılık olmadgını adetın kadını pıs yapmayacagını vurgulayan
Ama bızım yredekı kadınların dılınde hep bu tabır vardı sebebı tdk degıldır dıye tahmın edyrum ınsanlar bu tabırı kullandgı ıcın tdk ya byle gecmıstır dıye dusunuyeum bu arada egelıyım ben

Varoluşumuzun ve gelişimimizin kişisel bir parçasına nasıl kir diyebilirler? Mitoz bölünme ile mi emrettiğiniz üç çocuğu yapacağız
Nasil alaka kurdunuz,
üç çocuk emriyle ( sizin deyiminizle emir) sözlük arasında, sözlüğü de mi siyasete alet ediyorsunuz, dam ustunde saksağan vur beline kazmayı!!!! Bir şeye itiraz edecekseniz, kime itiraz edeceginizi de bileceksiniz, bu problemin muhatabı kim? Önce bunu araştırın, kreş çocukları gibi ona buna çamur atmayı birakin

Tdk resmi kurum, "halk arasında" diye cinsiyetçilik aşağılama ayrımcılık olmamalı, yersek tabii..

Çok oturgaçlı götürgeç önerisinden sonra TDKyı ciddiye almayı bıraktım.

Neden böyle zırvalara kalkışıyorlar anlamadım. Yazın "pis" , bu kadar mı zor bunca zırvaya gerek var mı cidden??

Muhattap hükümet zira TDK da bir devlet kurumu.

Kadın mı kız mı bilemem
O kadın arkasını dönmüştü ben yapacağımı bilirdim ama yapmadım
Örtüsüz kadın perdesiz ev gibi ya satılık ya kiralık
Tecavüze uğrayan kadının sokakta ne işi var
Uğrayın tecavüze bir kereden bir şey olmaz
.....
.....
Sürekli kadınlar aşağılanıyor sözlü olarak. Artık kadınlara ne şekilde pislik atacağını şaşıran hükümet, TDKya, bir kelimenin yan anlamını ana anlamı olarak yazdırmış ?!?! Kadınlar artık yazılı olarak da eziliyor. Kadınlar size netti gardaşım diyorum burdan bu ne kin bu ne nefret?

Kadınları aşağıla aşağıla sonra da 3 çocuk yetiştirin analık kutsal?!

(Hani radikal bizdik???)

Allah herşeyi öyle güzel kılıfa sokmuş ki eğer regl olmasaydık kadınlar hamile olduklarını nereden öğreneceklerdi ? Hamileliğin en bilindik belirtisi regl gecikmesi öyle olmasa kim bilir kaç aylıkken öğrenilirdi. Boşwerin böyle gereksiz konuşanları ben adet kanının pis kan olmadığını biliyorum Ewet bizde çok bayılmıyoruz her ay o Ağrı'ları çekmeye ama iğrenç pis olmadığınıda biliyoruz.

Tdk resmi kurum, "halk arasında" diye cinsiyetçilik aşağılama ayrımcılık olmamalı, yersek tabii..

Dil kurumu ama sonuçta halk dili nasıl kullanıyorsa o cümlelerle karşılaşırsın . Asıl ilginç olan kirli kelimesi ile ilgili birçok cümle kurabilecekken bunu yazmaları . Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…