- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Belki de siz çok samimi oldugunuzu saniyorsunuz? Bana kendi kendinize kurulmuşsunuz gibi geldi daha cok
Bu tarz kadınlar sizin gibi (onun tabiri ile) ağzı var dili yok kişileri çok severler.
Çünkü manipüle edebileceklerini düşünürler. Ben yeriniz de olsam artık zincirimi kırar açık şekilde söylerim.
Siz bir diş gösterin , bakın nasıl hizaya gelecek.
Yanii biraz acar misiniz
O sizi takmiyor mu demek istiyorsunuz
Inanin bunu o kadar cok isterim ki
Her gun ise gelirken yolda bile ariyor
Bunaldim
Bir fikir lutfen
Wp grubundan cikmayi ve yrn neden ciktin derse de ona guvenmedigimi artik arkadaşlık etmek istemedigimi soyliycem. Bundan baska yol gorunmuyor. Sizce?İşine gelen konularda ariyor, darliyor olabilir ama samimi oldugunu dusunmuyorum ben. Samimi arkadasim bana bozulsa mutlaka fark ederim, sizin onu dusundugunuzun yarisi kadar sizi kafaya takip dusunuyor olsa zaten anlamasi icin caba harcamaniza gerek kalmazdi.
Alingan davranıyor olabilir misiniz
Wp grubundan cikmayi ve yrn neden ciktin derse de ona guvenmedigimi artik arkadaşlık etmek istemedigimi soyliycem. Bundan baska yol gorunmuyor. Sizce?
mak zorunda değilsiniz. Mesafeli olun,yada normal bir insan gibi görün. İlla dost olmanıza gerek yok iş arkadaşı olarak görün olsun bştsin.Isyerinde bir arkadas ile cok samimi olduk ama ona guvenmiyorum
Yeni bir arkadas buldugunda bana soguk davranmasi vs canimi skiyor, aninda satabilecek bir karakter
Soguk durdum msj atti benle konusmuyosun cok üzülüyorum dedi istedim ki soguk tavirlarimdan durumu anlasin yok
Bu insanla vardiyam ayni
Tutmus isyerinde bikac kisiyle wp grubu kurmus izinsiz beni de eklemis
Servisim ayni (serviste 3-4 kisiyiz)
Isyerindeki esya saklama dolabim bile ayni
Ne yapmali bilmiyorum
Bugun bir ortamda benim icin agzi var dili yok dedi cok kirildim, artik sabrim kalmadi
Alip karsima konussam kirici olacak istiyorum ki kendi anlasin
Nasil bir yol izlemeli
Gözlerini kapat derin derin nefes al o kişinin yüzünü gözünün önüne getir adı ile seslen senden öğrendiğim deneyim için teşekkür ediyorum.. Hayatımdan kendi isteğinle çıkmanı istiyorum seni sevgi ile uğurluyorum de çıkar. Denedim karşı taraf beni direk engellediIsyerinde bir arkadas ile cok samimi olduk ama ona guvenmiyorum
Yeni bir arkadas buldugunda bana soguk davranmasi vs canimi skiyor, aninda satabilecek bir karakter
Soguk durdum msj atti benle konusmuyosun cok üzülüyorum dedi istedim ki soguk tavirlarimdan durumu anlasin yok
Bu insanla vardiyam ayni
Tutmus isyerinde bikac kisiyle wp grubu kurmus izinsiz beni de eklemis
Servisim ayni (serviste 3-4 kisiyiz)
Isyerindeki esya saklama dolabim bile ayni
Ne yapmali bilmiyorum
Bugun bir ortamda benim icin agzi var dili yok dedi cok kirildim, artik sabrim kalmadi
Alip karsima konussam kirici olacak istiyorum ki kendi anlasin
Nasil bir yol izlemeli
Wp grubundan cikmayi ve yrn neden ciktin derse de ona guvenmedigimi artik arkadaşlık etmek istemedigimi soyliycem. Bundan baska yol gorunmuyor. Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?