Kirmadan kv'den ayri tatile nasil gidebilirim

O zaman eşinize biletleri alalım falan diye yol yapın bence. Onun da birlikte gitme niyeti yoksa biletleri alın, gitmeden de bahsetmeyin hiç. Veya biz biletlerimizi aldık anne plan yaptık önceden deyin
Istanbul onlarin oraya uzak degil, yine beklerler. Yani oturduklari yer bizim gidecegimiz yerlere cok yakin

darılırsa darılsın yani bu ne anlamıyorum. Benimde oğlum var ilerde neler yaşarız bilmem ama onunla ve eşiyle yani gelinimle tatile gideceğim? Şaka gibi yani. Benim ne işim var, gitsin gezsin dolaşsın gençler diye düşünürüm. Hatta çocuğunuzu bana bırakın rahat rahat gezin derim :KK70:

Istanbul onlarin oraya uzak degil, yine beklerler. Yani oturduklari yer bizim gidecegimiz yerlere cok yakin
Oraya değil başka bir yere gideceğiz deyin sizde olmaz mı? Kim nerden bilecek. Ayrıca beklesinler yani ne var? Beklesinler sizde gitmeyin.

darılırsa darılsın yani bu ne anlamıyorum. Benimde oğlum var ilerde neler yaşarız bilmem ama onunla ve eşiyle yani gelinimle tatile gideceğim? Şaka gibi yani. Benim ne işim var, gitsin gezsin dolaşsın gençler diye düşünürüm. Hatta çocuğunuzu bana bırakın rahat rahat gezin derim :KK70:
Yok haklisin. Direk söylicem. Esimin zaten pek umrunda degil yani küslüge alisik, bir ben böyle triplere alisamadim :D

Dogru haklisin. Kv anali kizli olmaya calisir benimle, o günde öyle denk geldi söyleyim dedim. Herseyini benimle paylasir, anlatir. Severimde ama tatil konusu gelince geriliyorum :KK70:
İnsanların sizin üzerinde ne kadar söz hakkına sahip olacağınızı siz belirlersiniz. Analı kızlı olabilir Allah bozmasın ama sizin anneniz bile her şeye müdahil olmuyorsa herkes de biraz çizgiyi bilmeli bence. Anneniz karışsa carlarlar kendi karışmak isteyince bende senin ananın yavruuummmm derler 😂

gayet makul ve mantıklısınız
zaten altlı ustlu oturuyormussunuz ordek aılesı gıbı nıye heryere beraber gıdılsın sızınde kendınıze gore planınız var

küserse kendısıne aıle ıcınde küsme olmaz senın bıze eve kapanmayın gencsınız bol bol gezın demen gerek sımdı gezmeyıp ne zaman gezıcez anlayıslı kayınvalıdem benım deyıp öpün

hıc anlamıyorsunuz bu ıslerden :KK70: acıklama yapmayacaksınız dedıgım gıbı davranacaksınız o sıze ayak uydursun

Back
X